Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2016 12:47 - Неприятелската агентура
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове:
2



Благодяра на свръзката ми че ми напомни за онази онази стара история с купона на агента Вилхем Канарис - Вили, неприятелски агент работещ срещу нас, когато Ромел така се натряска, че спа непробудно два часа. Те тогава бяха сбъркали. Смятаха, че Ромел е наш агент с кодово име Изида, за това я напиха, за да я хванат. Но това не е така, тя не е от нашите агенти. И тогава гониха вятъра. Не могат да разберат стария шифър. И до ден днешен не могат да разбият старите кодове и да разберат за какво става дума. Тази история няма нищо общо със горната тема, но свръзката се е подсетила за нея и ме подсети, като ми прати съобщение.
Змеят ми се оплака: Уж аз да крада момите, а някаква хала или ламя все обикаля наоколо и ми краде момите.
Все едно не хванахме онзи немец агент Юан Пел Тек, който обикаляше като хрътка около дивеч и гонеше нашите хора, гонеше и самия Дъждовен дракон да не се свърже с жената, за която трябваше да се ожени. Иначе Юан Пел Тек имаше прикритие да не го хванат и да му четат конското евангелие, ама ние го разкрихме.
Хванахме още преди това агент 005 да говори с момичетата зад гърба ни, да разпространява дезинформация за Крилатия дракон, да ги настройва срещу него да го избягват, за да не би някоя да се сприятели с него и да му стане жена. Подслушахме разговорите й.
Също така някой беше наговорил на тази, която трябваше да стане жена на Дъждовния дракон, разни неща, да го отбягва и да не говори с него, нещо което тя прави и до ден днешен. Този някой е от неприятелската агентура, разбира се.
Целта на неприятелите е, след като провалиха научната кариера на Крилатия дракон, да не се ожени, да има семейство и деца, които да могат да продължат и довършат делото му.
Ние като сме от школата на ДС да не сме вчерашни и да не пасем трева. Не сме паднали от небето. Ние сме врели и кипели в борбата на тихия фронт. Разбираме ги тези неща. Знаем, че всичко това е дело на неприятелската агентура и служби.Провалът на Крилатия дракон е изцяло тяхно дело.

Понеже ме питаха за кои служби са работили разкритите от нас агенти, ще кажа.
Те бяха от българските тайни служби. Агентите Вилхем Канарис - Вили и 005 например бяха свързани с военните. Те са от българските тайни служби.
За съжаление нас ни преследват българските тайни служби. Те направо съсипаха Крилатия дракон. Преследват ни и сега. Непрекъснато ни погаждат мръсни номера. Колко золуми направиха няма да изброявам.
Това не ни учудва. Сега България се управлява от предатели, слуги на враговете на България. Те ни водят към бавна, но сигурна гибел. Така е, откакто махнаха комунизма.
За жената на Крилатия(Дъждовния)дракон, по-точно за тази, която трябваше да му стане жена, майката на Ащар Шеран, ще ви кажа, че сега тя очаква дете, но не от Крилатия дракон, разбира се. Тайните служби им попречиха да се съберат. Така че командир Ащар Шеран може да пие една студена вода. Няма да има второ пришествие(раждане на Земята) за него.
Нашето разузнаване разкри, че тази, която трябваше да стане жена на Крилатия(Дъждовния) дракон, е вербувана от тайните служби, които ни следят и подслушват. Тя се изпусна пред наш човек, че знае нещо, което знаем само ние и тези, които ни подслушват. За това нещо сме говорили само в дома на Крилатия дракон(а той се подслушва от тайните служби, имали сме нееднократни индикации за това). Това значи, че е вербувана от тайните служби и получава информация от тях. Те са я вербували да стане техен агент и да работи за тях срещу нас. Това обяснява и защо още от началото се държеше странно и не искаше да погледне Крилатия дракон, дори не отговаряше на поздравите му пред свойте хора. Кой знае какво са й наговорили, за да им служи и да се обърне срещу нас. Те я използват срещу нас и Крилатия дракон.
Това вече е прекалено, минава всички граници. Върхът на подлостта и коварството.
Тези тайни служби, както вече писах, са българските, сегашните капиталистически. Ние ги разкрихме.
Ние не пасем трева. Мислят се за много хитри, но Държавна сигурност ги разкри.
Срещу Крилатия дракон се провежда и се провеждаше мащабна операция от тайните служби на предателите и изменниците. Те го съсипаха напълно.
Някой ден ще си разчистим сметките заради тази работа, но ще видим кога.

Кои са виновни в крайна сметка за всичко. Китайците. Китайските НЛО астронавти ни изпортиха. Причините за това са политически. Първо, китайците искат да завладеят света и не искат ние да им бъркаме плановете. Второ, китайските комунисти са капиталисти, а при Крилатия дракон е чист комунизъм - планова икономика и държавна собственост. За това китайските капиталисти са против нашите комунисти, нашия комунизъм. Те не искат той да се възроди. Освен това китайците разчитат да завладеят света с капитализма, още една причина да не искат същински комунизъм.(Налагането на китайската хегемония в света вероятно ще доведе до възраждане на комунизма, но по китайски - капиталистически модел, а не същински комунизъм.)
Така че в крайна сметка Китай е виновен за всичко.
Срещу нас работят българските капиталистически тайни служби, но те са в тясно сътрудничество с американските. Да не забравяме каква подкрепа получи от американците онзи агент чукундур. Изкараха щерка му първа хубавица. А и папата си сътрудничи с тях и действа срещу нас. Има тясно взаимодействие с тях. Прикрива престъпниците и предателите. Даде ни ясни знаци за това. Даде неофициални заявления. Така че съпричастността му към тази афера е ясна.
Силите на мрака са се съюзили срещу нас, срещу нашите хора. Мачкат ни и ни унищожават. Те съсипаха всичко.

Нека не забравяме, че драконите, НЛО астронавтите на Крилатия дракон, са голяма космическа сила. Разполагат с големи военни сили. Те са разгромили космическите САЩ и Алианса. Разгромили са и космическия СССР. Така че ако се провали Крилатия дракон на земята, могат да използват военна сила. Могат да разбият китайците НЛО или нацистите НЛО, според както е необходимо.
Иначе и без това земното положение им не е цветущо. Нито е да се възражда комунизма, като това да стане в и Русия, което ще върне стария им враг Ленин, нито е да се възражда нацизма. С Китай пък са в лоши отношения. Не е да се съюзяват с него като възродят комунизма. Нито е добре да разпространяват космическите технологии НЛО. Ще се възродят старите им врагове - САЩ, Алианса, СССР, а китайците също ги използват и ще се въздигнат. Не е много добре да ги развиват и запазени в тайна. Все някъде може да изтече тайната на космическите технологии. Положението на земна България не й дава възможност да завладее света. Така че най-доброто решение е военното. Само използването на военна сила може да реши проблемите. Като една от трите големи космически Суперсили драконите, НЛО астронавтите на Крилатия дракон, могат да разчитат на военната си сила да завладеят Земята. Така че войната е единственото възможно решение и е най-доброто решение. Китайският Сталин от НЛО казва, че Крилатия дракон бил голямо куче. Но той може да вземе да оправдае това определение... И това ще е добре.

Има още едно послание получено тогава(средата на август 2012). То се потвърждава от нашите наблюдения и от едно неприятелско съобщение, което дешифрирахме.
Първо, ние забелязахме още навремето, че Дъжда, тази която трябваше да стане жена на Крилатия/Дъждовния дракон, е с черни очи. После 2007г. видяхме, че е със зелени очи. За това предположихме, че има двойничка, вероятно близка роднина, може би братовчедка, с която много си приличат и се разменят, като зеленооката се представя за нея.
Полученото съобщение от нашите НЛО астронавти беше, че Дъжда, тази която трябваше да стане жена на Крилатия/Дъждовния дракон, е сменена, разменена с двойничка и сега се намира в Русе, там е от 2007г. Тя имаше приятелка от Русе и вероятно за това е отишла там. Дешифрираното неприятелско съобщение пратено наскоро гласеше, че двойничката е бременна, остава тази в Русе, тя е свободна.
По непотвърдена информация двойничката, която смени Дъжда е нейна братовчедка и е вербувана под името Гарга. По някакви свой съображения тайните служби са ги разменили, сменили са истинската Дъждовна с нея. Може би са се страхували да не се родят комунисти, ако се ожени за Крилатия дракон или пък са се водили от заблуда от обърканите и неразбрани стари писания, а може да имат и други съображения.
Ащар Шеран е със зелени очи, той е син на дубльорката. Нищо чудно, че с станал нацист, това може да е работа на агентурата.
Като разбра това Крилатия дракон много се ядоса и каза, че трябва да ги съди да му върнат момите и да му дадат компенсация за загубите, в това число и за загубеното време. А аз му казах, че дори това да не стане пак може да си намери жена, което сега няма да е лесно обаче, стига да е умна, добра, от добър и умен род, защото му трябват умни деца, които да могат да решат сериозни политически и научни проблеми. Но тъй като противниковата агентура, го следи на всяка крачка и го преследва, пак може да му попречи и да го провали. Техните манипулации и влияние могат да провалят всичко. Може да променят политическите убеждения на децата да речем, дори да се жени и да има деца.
Така че рискът от провал е голям.

До колкото разбрахме срещу Крилатия дракон се борят илюминатите, които са сатанисти и са противници на църквата. Те са заблудени от объркани стари писания и погрешно смятат, че Крилатия дракон или децата му ще бъдат признати за месии или за Христос. Но това е напълно погрешно, те са учени и политици. Нямат нищо общо с религията.
Тъй като илюминатите управляват в момента, те стоят зад операциите срещу Крилатия дракон. За това и са сменили Дъждовната с двойничка, защото се боят от пророчеството, че тя
уж ще роди "месия".

Какво е писано в старите писания.
Нашият Предтеча, Предтечата на космическата НТР(научно-техническа революция) е АЙНщайн.
Имаше стара теория на светлината. Генераторът на светлина - лазерът не беше още роден, това беше в старо време. Но щеше са стане опитът на МАЙКЕЛсън и да се роди Айнщайн, който щеше да стане велик физик(който щеше да обясни всичко). Той щеше да открие и принципа на лазера. И никой преди това не можеше да обясни, да каже защо е така. Така никой не можеше да обясни защо скоростта на светлината е такава,(еднаква във всички посоки, постоянна). До 1905г не можеха да разкрият тайната на опита на Майкелсън. (Тогава Айнщайн създаде Теорията на относителността.)
Когато се роди лазерът се чудеха на кого да го нарекат, кой е неговия баща. И казаха, че е Айнщайн, той беше предрекъл, открил принципа на лазера.
Това че имаше един болшевик като вожда на Северна Корея. Той беше в бългаския град ...(не бива да го казвам, този град е свещен, посветен на бога), кой бил посветен на комунизма(Всеобщия), а родния му град ... и т.н. ще го пропуснем.
Айнщайн беше велик физик и учеше хората. Той освободи хората от заблудите им и грешките(на старата физика).
Айнщайн беше в лагера на комунистите по времето на Сталин(който беше изрод, не бива да го бъркаме обаче със Станишев) и се беше оженил да братовчетка си, за което казваха, че не е редно. Но той създаде Общата теория на остносителността, която изигра важна роля и той стана глава на физиката(съвременната физика).
Нашият спасител се учи от Айнщайн и видя, че според теорията му се отварят проходи и дупки в пространството(космоса), според Общата теория на относителността.
Основа на учението на нашия спасител стана теория на квантите сиреч КМ(квантовата механика),(която обаче обоснова и обясни с теорията на нищото, която е теория на пространството, неговата квантова теория включва теорията на нищото и пространството). Теорията на относителноста, наречена релавистична, Общата теория на относителността също е част от неговото учение, неговата Обща теория на относителността(основана на теорията на нищото и пространството). Учението му включваше и МАТЕматиката. А също включваше и това на Айнщайн.
Това за комунизма(Всеобщия), кой бил комунист(Син на Всеобщия), въплъщенията на комунизма(Всеобщия), за тези които го ненавиждали, за това което уж не можело да стане и не вървяло, за демократите, които са обсебени от демона на демокрацията и други ще пропуснем.
Също и за кой бил левия, за Маркс, Живков, Тодор Живков, Тато и др. също ще пропуснем.
Нашият спасител беше пожертван поради грешките на някои хора. Това е, за да живеем вечно на Земята(няма да овладеем космоса), защото спасителят ни беше пожертван.
Трябва да кажем, че спасителят в писанието е всъщност спасението и е идея, не е човек. Няма как да е дете на Крилатия дракон и да е роден по уреченото време и да има отношение по войната в Украйна, Крим, Ирак и Сирия. Тогава с няколко хиляди души от ДСто(ФСБ) на Путин с оРЪЖИе или от армията, разделени по отряди, аФИШиращи правдата си, бяха съхранени руските интереси. Бежанците, избягали от смърт, бях в лагери. Те бях от демократичната опозиция и се биеха с "комунистите". Спираха ги с телени огради, но те пак минаваха. Те искаха да идат при швабите(германците, които иначе са истинки свине). И ги пуснаха да идат в Германия, а те бяха с отвъдморска Америка и им даваха(убежище). И хората пропищяха от това и искаха да си идат от тях.
Но това време хипотетичноно дете на Крилатия дракон нямаше да има и 10 години. Няма как да има отношение към тези събития. Става дума за идея.
Спасението се роди от болшевика/комунист Криладия дракон, "наречен" на вожда на Северна Корея(която е ТВЪРДО комунистическа). Нямаше познание, но се роди идеята (на спасението), защото във физиката не е невъзможно и АЙНщайн се е нуждаел от помощ за МАТЕматетическат част от ОТО. И видя лазерите и че може да се завърти лазерния лъч в призма, изпълни се така с идеята и възхвали физиката. И т.н.
В началото беше логиката(логос значи и слово). И чрез логиката стигна до спасението. Логиката на физиката. И т.н.
Така че всъщност спасението или спасителят е самия Крилат дракон.


ПС: От старите пазени в тайна писания, които са доста объркани, противниците ни това за квантите, КМ са го разбрали, ама не до там. Но за Айнщайн не са го разбрали. Не само, че липсва при имитаторите, но и го бъркаха с Йоан Павел Втори, за това го гърмяха, а и пращаха някакъв си техен агент Иван да ни се пречка.
Да не говорим, че за комунизма и комуниста не са го разбрали. И за Общата теория на относителността не са разбрали. А гонят месии и религии.
Така е, който не разбира нищо от физика и наука(и научният комунизъм можем да свържем с науката), нищо не може да разбере, като се тика там, където не му е работа.
Голяма каша забъркаха. Как ще се оправи?

Боя се, че някои може да бъркат Кришна с дете на Дъждовния дракон и за това да имаме проблеми(за това да подменят Дъждовната с двойничка, та на всяка цена да не се съберат с Крилатия дракон). За това ще повдигна малко завесата над тайната на индийската митология(макар да не е много редно).

Брахма(растящия)- Прогреса, той създава света. Носен е на гърба на лебед(любовта)
Вишну(Всеобхващащ) - Всеобщия - комунизма. Той е роден от мисълта на Брахма - от идеите на прогеса/прогресивните идеи. От пъпа на Вишну израства лотус(роза - Русия), в който се ражда Брахма(комунизмът ражда прогреса в Русия). Вишну е носен на гърба на Гаруда(= Симург - Змея-Крилатия дракон, цар на птиците - лат. авиа - авиация - НЛО астронватите). Той е и неговот знаме(червено). Жена на Вишну-комунизма е Лакшми(щастието). Вишну почива на гърба на змея(т.е. червения) Шеша - социализма(на гърба на социализма почива комунизма).
Шива(нежния) наричан и Рудра(яростен) е революцията - нежната революция е яростната революция. Той е разрушител на света, реда. Шива се ражда от фалос(въстание - ерекция) от светлина(съветски) - Съветската революция. Негова жена е Кали - мрака - марксизма. Той бил прокълнат вечно да я обладава(марксизма е обладан от идеята за революцията). Него го носи на гръб бял бик(вол) - руската(рус - светъл, бял) реВОЛюция.
Това е върховна индуска тройца. Трите главни богове.
Деви(светли) или сури(слънчеви) наричат социалистите - социализъм - слънце(рус. солнце). Те са боговете на древна Индия. Асурите са антисоциалистите. В по-старо време и те били почитани като друга раса богове, но после древните индийци минават изцяло в лагера на социализма и те са смятани за демони.
Индра(мъжествен) - Андрей(гр. мъжествен) Сахаров(евр. светлинен), физик - всъщност объркано от физиката на светлината/светлинна физика - основата на технологията на НЛО. В по-саро време е смятан за цар на боговете(НЛО астронватите). По-късно е идентифициран със Съветския(погр. светлинен) Съюз. Индра(СССР) убива демона на сушята - суша - Исус - изсушен, но понеже той бил брахман(свещеник, т.е. създ. значима световна религия в историята) Бил наказан и затворен в лотус за хиляда години(космицеският СССР бил унищожен от другите НЛО астронавти и щял да се възроди едва след хилядолетия в Русия - роза - лотус).
Аватарите(въплъщения) на Вишну(комунизма):
Рибата -англ. фиш - тото - Тато - Т.Живков. Той спасил Ману(човека - Чехия) от потопа(Америка - морето) с помощта на змея Шеша(социализма). По инициатива на Живков Варшавския договор потуши бунта на Пражката пролет.
Глиганът(прасе - Хрушчов - рус. Хрюша - Прасчо), който спасил земята завлечена на дъното на морето(Америка) от демон - Куба, кубинската криза.
Костенурката - Корея. Тя спасява потъналите на дъното на морето ценности - КНДР запазва ценностите на комунизма след победата на Америка(морето).
Джуджето(гном - гоуинг - пътуващ - Путин) Можел да обикали света с три крачки и до го отнеме от демоните, но направил само две за небето и земята, подземния свят оставил на демоните. Можел да изкара и три мандата, но спазил закона и изкарал два, оставил на противниците си опозицията легална(подземния свят)
Човекът-Лъв(левите) който изкочил от колона(коалиция) в двореца на демона Хиранякашипу(Златното око - капиталистически/десни възгледи) и го победил(тройната коалиция от времето на Симеон Втори вероятно).
Парашурама(Рама със секирата) - рама - Румъния - власи - власти/властници, секира - секрет, секретен. Секретните служби които победили кшатриите(политиците, царете) и дали власта на брахманите(прогресивните) - КГБ, тайните служби на комунизма, които помагаха на комунистите, прогресивните по света.
Избиването(борбата с) на морето(Америка) за амрита(безсмъртие - стопанство - статичност - вечност) Борбата на социалистите(деви) и антикомунистите(асури) за икономическо първенство, хегемония. Вишну се превърнал в костенурка(Корея, КНДР), която станала опора на планината(планирането) Меру(плановата икономика). Дърпали змея Шеша(социализма)/Васуки(Златния -соц. икон.) увит около планината(план.икон.) и я въртяли. Амрита била грабната от асурите(капиталистите спечелили икономическо първенство), но Вишну се превърнал в хубавица(Китай -котка - мацка) и измамил асурите да дадат амрита(стопанското предимство) на девите(социалистите).
Гаруда(Крилатия дракон) с майка(родината) си били роби на змийте(червени - болшевики - октомврийци - осем - османци - турци) - турците, които измамили
България като се прикрепили към задницата(ДПС) на коня(от колесницата - коалицията) на Индра(социалистите) и станли черни(чьорт - рус.дявол - Доган) косми(власи - властници) - с Доган станали властници. Змийте(турците) искали да минат от другата страна на морето, т.е. били с Америка. За да освободи родината си Гаруда взел амрита(стопанството) на девите(социалисти) - социалистическата икономика. Вишну-комунизма/комунистите останали доволни, че е запазил социалистическата икономика(не е изгълтал амрита) и го взели за свой носител и знаме. Индра(СССР с случая Русия) го нападал, но Гаруда устоял и казал, че соц.икон.(амрита) му трябва за да освободи майка(родината) си от змийте(турците) и ако иска Индра(Русия) може да вземе соц. икон. Поискал и да изтребва змийте(турци). Русия го благословила. После взела социалистическото стопанство. Влезли в кръга на Северна Корея(Тревата - Марихуана - Маргарет Тачър - Желязната Лейди - сталинстка/стоманена Корея/корава), а змийте(турците) си чесали езиците и се раздвоили.
Изгарянето на змийте. Джанменджая(Германия) вземал змийте(османци - мюсюлмани) в лагери(бежански). Защото неговиат баща(Хитлер) бил убит от Червената армия(змийския цар Такшака - Дърводелеца, същото име носи и майсторът на боговете - Крилатия дракон, който е създал космическите техн. на НЛО, поради близкото звучене на имената им са неправилно свързвани). Хитлер бил прокълнат от Криша(Черен - чьорт - рус. дявол - Сатаната(ил) - Сталин) да бъде убит от Червената армия, защото прикачил смъртта на червените(мъртва змия) към варенето на сапун(пяната от устата на телетата - сапуна останал от телата) на еврейте (баща му Джугашвили - юдейския син). Червената армия се сторила малък червей на Хитлер и той решим да й даде да го ухапе( да нападне СССР), но тя станала голяма обхванала го в пръстен и го убила. Понеже не били хитлеристи германците приемали мюсюлманите и те се стичали към лагерите(объркани с нацистки концлагери - клада - крематориум). Искали за вземат в лагера(на ЕС) и руснаците(Такшака) и да завладеят дори самата Русия(Индра), под чиято мантия се криела Червената(руската) армия - Такшака. И Индра(Русия) дошъл с колесницата(коалицията) си и Такшака - армията й надвиснала над лагера на ЕС. Русия щяла да ги нападне. Тогава с дошъл Астика(Ащар - Ащар Шеран, син на Крилатия дракон) и възхвалил концлагерите на нацистите, нацизма. Поискал да спрат да приемат имигранти мюсюлмани и да не враждуват с Русия. Така и направили. Послушали го.
Както видяхме, тук са разгледани всъщност два различни варианта на времето - на Крилатия дракон, в който успял самият той и възродил комунизма, а другия на син му Ащар Шеран - на възраждането на крайнодесните политики.
Рама - рама - Румъния - власи - власти/властници - Владимир(владел, властник) Путин. Той и брат му Лакшман(Лукашенко - късметлия, щастливия) пазели Сита - браздата, граничната бразда - Украйна - покрайнина, гранична земя), но Равана(равин - еврейн - Европейския съюз) им я откраднал. Тогава започнала войната за нейното освобождаване. Путин с Медведев(царя на мечките), мечките(руснаците) и маймуните(китайците) се борили срещу Запада и надделели. Но изпитанията в огъня(на войната) отблъснали Украйна(Сита) и тя потънала в земята бягайки от Рама(Вл. Путин) - Украйна останала чужда на Русия. Путин взел само двете им деца - Крим и републиките/автономии в Източна Украйна. Този вариант на времето може да е малко розличен от нашия, а може сагата на Украйна в нашето време още да не е свършила.

Кришна е въплъщение на Вишну(Всеобхващащ - Всеобщия - комунизма), т.е. той е комунист. Кришна е самият Крилат дракон от друго време, в което е успял. Не е Дъждовния дракон. Кришна е син на Деваки и Васудева. Васудева - златен дева е златния социализъм, златното време на социализма. Деваки е социалистическата система. По това време се родил Кришна. Било предсказано че уж ще убие демона Канса(могъщия, княза), който бил цар. За това той убил първите деца на майка му и искал да убие и него. Убил четири деца на майка му(всъщност убива 6 деца, за 4 години). Кришна първо се явил като бог, с четири ръце - като НЛО астронавт, с чет(известен брой)/чета(отряд, екадрила) ракети - НЛО. Това е явяването на НЛО крилатите дракони над София в края на 1978г. Те сплашиха тогавашните власти да не пречат на раждането на Крилатия дракон. После Кришна приел човешки образ, на обикновено дете. Тоест това е същинското раждане на Крилатия дракон. Само неговото раждане е съпроводено с такива знамения. Това потвърждава, че Кришна е Крилатия дракон, а не дете на Дъждовния. Кришна бил разменен с детето на една краварка - корава - Желязната Лейди - Англия(за английското прикритие на Крилатия дракон вече се писа). Рагневеният Канса убил младенците до три години(това са папата и Людмила Живкова, жертва на заблудите на тогавашните управляващи). Кришна бил свързан(вързан) с християнството(през кръста) от майка си защото раздавал маслото(месия - помазаник) й на бедните. Погрешно го свързали с месианство и християнство.
Като пораснал Кришна победил Канса и стал цар. Взел властта. Кришна прелъстил краварките - корави - Маргарет Тачър - маргарит - перла - парламент. Той размножил образа си и играел с всяка от тях(взел мнозинство в парламента). Всички му играели по свирката. Но Кришна обичал истински само Рада(рада - съвет - съветски) - съветската система.
Кришна участвал в битката на Курукшета(Украйна) между Пандавите(Путинистите) и Каурави(Украинци/Киев) на страната на Пандавите(Путин). Бил техен колесничар - колесница - коалиция, бил в тяхната коалиция.
Родът на Кришна бил Ядавите(юдеи - евреи - европейци, но и европеиди - бели - българи). Европейците(погрешно армията на Кришна) били на страната на Кауравите - украинците.
Брат на Кришна и негов помощник бил Баларама - белия(български) рама, рама - Румъния - власи - власти/властници, който бил син на Васудева(златното време на социализма) и Рохини(червената), тоест това е Българската социалистическа партия
Между Ядавите(Европейците) избухва раздор. След медитация(размисъл) Баларама(БСП) освобождава духа на змея(т.е. червения) Шеша - социализма. А Кришна се отегля в гората - гора - планина - България, т.е. отегля се от ЕС и медитирайки(размишлявайки) освобождава духа на Вишну-комунизма, като го улучил по грешка ловец - уличил в грешка левите(че са изоставили комунизма).
Какво значи името Кришна(Черния). Значи сталинист (Сталин -Сатанил - дявола - рус. чьорт - черен). Това значи, че в този вариант на времето Крилатия дракон е станал "сталинист". Този вариант е по-различен от другите варианти на времето(като на Гаруда например).


Тук пише за различни линий на времето, на развитието му. Ащар Шеран, майка му и двойничката не са с румънско потекло, българи са. Рама не се отнася за тях. Не се заблуждавайте.
Стига сте пращали телепатични и нетелепатични съобщения, коя е обичала Дъждовната. Знаем, че бяха добри приятелки с Гаргата от Русе, но просто приятелки, нямаха любовни лесбийски отношения. Сигурни сме в това. Дори да я е обичала като лесбийка, не е имала интимна връзка с нея.
Ащар Шеран е син на двойничката със зелени очи. Тя зарязала Крилатия дракон, като родила детето. За това то не е възпитано като комунист и става нацист, но майка му е вербувана от тайните служби/агентурата и те съзнателно провалят семейството му. А и сигурно са повлияли на политическите убеждения на сина.

Хрисимата, за която имат данни неприятелските служби, от къде са данните им. Да не са ги взели от Ватикана, за Девата от Фатима (кристална?). Тогава астронавтите на Крилатия дракон са предупредили хората какво ги чака - Октомврийската революция, комунизма, Втората световна война, покушението срещу папа Йоан Павел Втори. Хрисимата по всяка вероятност не е тази, за която си мислят, а жена на Крилатия дракон от друг вариант на времето, в което е успял в научната си като физик и политическата си кариера. Тя е друга. Но това е според нас. Може да има други жени, но нямаме данни.
Дори да си върнем момите, ни е страх от тайните служби. Защото пак тяхната намеса и действия могат да объркат нещата и да провалят всичко.
Виждаме. Има ли човек в обкръжението на Крилатия дракон да не са го вербували тайните служби.
Девата от Фатима не е онази Хрисима, която беше обработвана от агент 005. Тя е другата Хрисима, съученичка на Крилатия дракон. Тя е от Архитектите. Тя отговаря точно на описанието на Девата от Фатима. С Крилатия дракон са учили заедно в София в друг вариант на времето, когато не са му били провалили олимпиадите по физика и благодарение на това той е учил физика в Софийския университет. Понеже се познавали добре са се харесали и оженили. Между другото Крилатия дракон най-много го е яд, че му провалиха три пъти олимпиадите по физика. Ако не беше станало така, щеше да завърши физика и да не трябва друг да довършва работата му. На вълка вратът му е як, защото сам си върши работата.
Казваме ви, времето има не само един вариан, има различни варианти на времето, различни времеви линии.
Но всъщност от 2000 години сме в задънена улица благодарение на идиотското решение на Ленин да променя историята на своя глава и да ликвидира Исус, за което пък другите НЛО астронавти ликвидираха СССР.
Сега нито е да разпостраним космическите технологии на земята, нито е да възраждаме комунизма в Русия и СССР. Възраждането на нацизма не е много желателно. Възраждането на комунизма е допустимо само в България. Може да използваме космическите технологии само в България в пълна тайна. Но и така може да изтече информация, което е крайно нежелателно. А и разработването им не е приоритетно, защото вече си имаме наши НЛО астронавти в космоса, дошли от бъдещето от други варианти на времето, които са голяма космическа сила. Не бива да допускаме да се възродят старите ни врагове в космоса, откоито едвам сме се оттървали. Но за това вече писах.
Та казах на Крилатия дракон да внимава, да не разпространява космическите технологии, за да ги опазим в тайна. Също му казвам и да внимава с жените и ако създаде семейството, за да не станат децата му нацисти или не дай си боже демократи. Изобщо положението е доста трудно и деликатно.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Психотронното оръжие на тайните служби.
Някои НЛО искат да завладият Земята. Те не искат да се разкрие тайната на НЛО, за да останат земните хора беззащитни. Тези НЛО имат и договорни отношения с някои земни правителства.
Правителствата искат да крият истината за НЛО. Те се боят да не загубят властта си и да не се промени политическата сиситема. За това и хората, които изследват НЛО и привличат вниманието на обществото към него, са подложени на психически и психотронни атаки от НЛО и от земните им агентури. Те дебнат и подлудяват НЛО изследователите. Подлудяват и хора срещали НЛО.
Така например има много случай, когато такива хора са жертва на обсебване, почват да чуват гласове, а електроуредите около тях полудяват. За това име теория, че тази обсебеност е резултат от облъчване с електромагнитни вълни и за това наричат жертвите вълнисти. Може тези вълни може да се излъчват от НЛО скрити в или през изкривено пространство. Може обаче обсебването да се причинява от духовни сили на човека, които се сътоят от заредени частици. За това те въздействат на електроуредите.
Тези духовни сили  може да се използват и от чисто земни организации като тайните служби, които използват услугите на екстрасенси и окултисти. За това жертви на подобни обсебвания и вълнисти стават хора, които са опозиционно ностроени, критикуват управлението или самите служби. Тъй като явлението ги преследва на всякъде, където отидат, обяснението с електромагнитни вълни е трудно приложимо, освен ако източникът не са съюзнически на земните служби НЛО. Може да се обясни обаче със духовните сили. (Разбира се, остава въпросът дали НЛО не играят ролята на духове, като под такова прикритие "служат" на окултистите. Така че не е сигурно каква е природата на силите действащи в този случай.)

Вече съм сигурен, че няма духове. Проблемите на обсебените ги създават НЛО астронавти скрити и движещи се в изкривеното пространтво. Те облъчват жертвите с електромагнитни вълни, с които предават мисли, а дори и гласове понякога. Някои НЛО помагат на тайните служби и правителства, които отговарят на интересите им на Земята. И тайните служби използват електромагнитната изкуствена телепатия. (Допускам, че може да съществува и естествена телепатия, осъщестявана от излъчванията на човешкия мозък и обяснима с помощта на квантите, но не съм сигурен.)
Проблемите ми започнаха, когато бях записал магистратура(тогава вече се нанимавах активтивно с уфология). Тогава ме настаниха в общежитието в стая точно срещу WiFi предавател. Съквартирантът много често отсъстваше. Облъчваха ме с микровълни, за да намалят психическата ми устойчивост, да ме увредят. После започнаха телепатични послания с опит да променят политическите ми убеждения, да се откажа от комунизма и да приема статуквото(обосновано със социалдарвинизма). Но аз им устоях. Истинските проблеми ми създадоха после. Те дойдоха от телепатичните послания от НЛО астронавтите. Тъй като техниката на предаване и възприемане не е много добра и прилича на развален телефон, много ме объркаха, уплашиха ме и ме хвана параноята. Чак сега можах да проумея тогавашните послания. Тогава ми създадоха големи неприятности, тъй като не можех да ги разбера.
Така че сега съм сигурен духове и тем подобни няма, има само НЛО и тайни служби.
Магията и магьосничеството също могат да се обяснят с квантовата физика. Няма никаква мистика и мистични сили.
Тайните служби ползват услугите и на магьосници, магия.

Изобщо тайните служби ни съсипаха и смачкаха. Техните действия са абсолютно незаконни, но няма кой да ги спре. Те са главната причина за нашите нещастия.




Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 308424
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •