Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2016 12:45 - НЛО идват от бъдещето. Драконите НЛО
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.11.2016 09:00


НЛО произлизат от бъдещето. Те са пришълци от бъдещето, които са се разселили в космоса и там живеят. Те водят борба помежду си кой да владее Земята, за това на планетата е наложена космическа изолация и НЛО не влизат в официални контакти с нас. Те се боят, че официалния контакт ще издаде техните технологии на земните хора и ще провали плановете им за завладяване на Земята.
Има много срещи с НЛО астронавти, които не се различават от хората. Те са хора. Другите видове наблюдавани извънземни са или генетично модифицирани същества, биороботи, или са взето като служители от космическите хора извънземни. С тях се създава илюзията за извънземния характер на НЛО и се прикрива истината за пришълците от бъдещето.
В старите предния се срещат дракони или змии, които носят характеристиките на НЛО астронавти. Пернатия змей Кукулкан или Кецалкоатъл, кецал е вид пъстра птица, т.е. змията птица, е бил човек с чисто човешки облик според преданието. Кукулкан - Перната змия, Кецалкоатъл, змията птица, т.е. крилата змия, е идентичен с китайския Крилат дракон, цар на драконите от китайските предания. Това показва, че драконите са хора. Те са пришълци от бъдещето. Но защо се наричат дракони.
Причината са българите. Старите предания, които тук няма да разглеждаме, говорят, че Крилатия дракон е българин, български комунистически вожд и е окачествяван като националболшевик, тоест той е не само комунист, но и националист. Старите предания показват и че космическите технологии на НЛО са създадени от българите комунисти, от Крилатия дракон.
Змията в българския фолклор.
Българите се страхували от отровните ухапвания на змията, но в по-старо време змията е била свещено животно и тотем. Съществува поверието, че змия не се убива в къщи, защото ще умре човек от къщата. В друг вариант на поверието всяка къща имала стопанин змия, ако се убие стопанинът, ще умре човек от къщата, за това, когато се появи змия в къщата, се смятало, че е стопанина.
В някои части на България змията била наричана с различни имена. Смятало се, че произнасянето на думата змия може да привлече истинските змии. За това змията била наричана с други имена.
В едни от тези български области змията била наричана анаста, от гръцки - възстановяваща се, защото змията сменя кожата си - възстановява се.
В други български фолклорни области змията била наричана краса, тоест шарената, от краска - шарка, защото змията е шарена.

Тъй като змията и змеят са тясно свързани и близки като понятия в българския, змей е мъжки род от змия, на българска почва, а българите са една от големите космически сили дошли от бъдещето, защото те са открили космическите технологии на НЛО, змейове или змии са наричани и червените, комунистите, - краснъй от руски. И Червена(красная) армия е наричана змейска или змийска армия. Съветската червена армия е превеждана неправилно като световната змия - Митгардсьорм, змията на Земята - змията обхванала Земята в германската митология. Тя като се раздвижела предизвиквала трусове - политически трусове. Тя е идентична с руската армия, с Русия.

Така че под дракони или змии всъщност се разбира комунисти и социалисти. Това е ключът към правилно разбиране на старите предания за НЛО астронавтите.

Старите предания показват, че НЛО астронавтите и в това число така наречените дракони или змии са пришълци от бъдещето. В тези предния има описани събития, които са се случили доста по-късно във времето, тоест преданията са описвали бъдещи събития.
Преданията от Индия, Китай, Западна Европа, Централна Америка/индианците и дори България го доказват.
Емблемата на Кецалкоатъл-Крилатия дракон е крилат дракон в кръг или овал с шест звезди наоколо.
image
А емблемата на космическите сили за отбрана на Крилатия дракон са два крилати дракона обърнати един към друг.
image
Това го има в старите предания.
Емблемата на дошлите от бъдещето НЛО астронавти на Живков пък е стилизирана буква Ж, виждана е по някои срещани НЛО.
Така че НЛО астронавти пришълци от бъдещето има и те са тези, които се занимават със Земята и земните работи.
Космическата ера на Земята трябваше вече да започнала. Но някои сили се намесиха и промениха това. Живков е от вариант на времето, в който комунизмът не е падал.
Така че пришълците от бъдещето реално вече не са от бъдещето, а от паралелна времева линия.
Иначе в старите предания е показано ясно кои са така наречените змии и дракони - това са червените - комунистите, болшевики, октомврийци. Така че те са хора.
Колкото до Крилатия дракон, освен че е комунист е и националист. Той възродил комунизма, но е наречен и изтребител на турците(османците). Той ги асимилирал малко по-малко или ги е подложил на дискриминация и бавен икономически геноцид, какъвто в момента се извършва над българите.
Според старите предания Крилатия дракон върнал комунизма, направил национализация и въвел планова икономика. Той върнал времето на Живков, станало добре като при Живковия комунизъм.
Също така направил и Възродителен процес срещу турците.
Щеше да е добре за България, ако беше успял и сега. Но капиталистическите тайни служби научиха за него и го провалиха.
Причина за това е, че китайците ни изпортиха. Те искат да завладеят света без наша помощ и съответно да не ни оставят никакъв дял. Друг причина да са срещу Крилатия дракон е, че се боят използването и разпространението на технологиите създадени от Крилатия дракон да не попречат на плановете им за завладяване на света. Китай е на път да стане световен хегемон след известно време.
Нашите НЛО астронавти поддържаха заблудата в определени кръгове, че Крилатия дракон е свързан с англичаните(Уелския дракон), защото знаели, че комунизмът може да падне и тогава, ако капиталистите научат предварително за него, ще му попречат, защото ще възроди комунизма. Земните комунисти бяха много заблудени и започнаха действия срещу Крилатия дракон. В края на 1978 година крилати пурообразни НЛО - крилатите змии/дракони на Кецалкоатъл-Крилатия дракон, на нашите НЛО астронавти демонстрираха над София, за да ги стреснат и да прекратят действията срещу него. Но малко по-късно, през 1980г. китайските НЛО организираха визита на Сталин в Англия. Китайците са сталинисти и никога не са се отричали от Сталин. Той е при тях, космическия Китай - китайските НЛО.
Да, има свидетелства за срещи с нацистки НЛО. Например антарктическата експедиция на адмирал Бърд 1947 година, който се натъкнал на антарктическа база на нацистите дошли от бъдещето, които помагали на земните нацисти. Там амеиканците очаквали да намерят само избягали нацисти с подводници(райхът контактувал с НЛО базата в Антарктида чрез подводници), но били нападнати от нациски летящи чинии на пришълците от бъдещето живеещи в космоса. Нацистите на земята намали толкова напреднала технология, иначе щяха да спечелят войната.
В САЩ през 1961 година семейство Барни и Бети Хил са отвлечени от НЛО. Първоначалните опити да си спомнят инцидента се натъкват на фалшив спомен, създаден с техника са контрол на съзнанието или с хипноза, че са отвлечени от малки на ръст извънземни. После обаче при хипнотичните сеанси си спомнят, че са отвлечени от нацисти в нацистки униформи.
Бети и Барни Хил са отвлечени от нацистите НЛО вероятно за да покажат неодобрението си от расовото смешение. Бети е бяла, а Барни чернокож. Ноцистите са расисти и са против такива бракове. Това е неодобрение и на расовата политика на САЩ, даваща равни права на чернокожите, нисша раса според нацистите.
Сведения за нацистки НЛО има. Има срещи с НЛО с екипажи от хора в нацистки униформи.
Но има сведения и за среща със самият Йосиф Сталин на борда на НЛО.
През 1980 годена на 28 ноември в Англия край градчето Тодморден, Западен Йоркшър полицаят Алан Годфри е отвлечен от НЛО. На борда му той вижда човек с брада който се представя с името Йозеф или Йосиф, двама ниски на ръст роботи, явно негови служители и голямо черно куче.
На Годфри казват, че всички те идват от звездната система Зета Сет. Тайнственият Йосиф му задава множество въпроси, свързани с личния му живот, на които той отговаря. Алан Годфри не е подложен на прегледи или експерименти като при много от НЛО отвличанията.
Въпросният Йосиф много прилича на младия Йосиф Сталин. Той е възкресен и подмладен с машина на времето. Отвличането на Алън Годфри явно не случайно и
е с цел да се покаже дискретно пред последователите си на Земята, които ще разберат за случая. (Както Крилатия дракон-Кецалкоатъл показа своите космически кораби НЛО - "крилати змии" или "крилати дракони" в небето над София в края на 1978 година. - Драконите са се появявали и в наши дни. Техните НЛО са наблюдавани неотдавна . В самият край на 1978 годнина над българската столица София се появява голям кръгъл сребрист НЛО, а над града кръжат и множество малки НЛО, пурообразни и много маневрени като класическите НЛО. Рязко променяли посоката си на движение, нищо непостижимо за самолетите. Според някои от описанията те имали малки крила, приличали на реактивни самолети (изтребители). Това е необичайно за традиционните НЛО, но пък според преданието Кецалкоатъл долетял на перната, тоест крилата змия. Може би това прилича на тази форма на НЛО - пуробразна издължена с крила - наподобяваща крилата змия. Големият кръгъл обект вероятно е базов кораб, а малките космически кораби изтребители. Може крилата им да служат за прикрепване на оръжия.
Тази демонстрация на сила трябва да е предупреждавала, че закрилят България, за това и са показани "крилатите змии" на Кецалкоатъл - крилатите НЛО над София. А и е напомнила, че Крилатия дракон е в космоса и че е достатъчно могъщ за да се намеси при нужда на Земята.)

Младият Йосиф Сталин:
image

image

Алан Годфри показва рисунка на НЛОто, което видял и въпросния Йосиф:
image

image

Виждаме, че Сталин и сталинските НЛО са на линия в космоса и посещават Земята, както я посещават Крилатия дракон-Кецалкоатъл и нацистите.
Сталинските НЛО астронавти и драконите както и нацистките НЛО са дошли от бъдещето от време с различно на нашето историческо развитие, в което комунизма не е падал или се е възродил и са се заселили в космоса. Сега те обитават там и посещават Земята от време на време.
Какви са тези сталинисктски НЛО астронавти не може да се каже. Сталинисти са китайските комунисти например. Но сталинисти може да са и космическите СССР. Особено след махането на Ленин по време управлението на римския импиратор Тиберий.
По времето на Император Тиберий(15-37г.) египтянинът Тамун, моряк на кораб, край остров Патмос бил извикан от някъкъв глас, който му казал да предаде при пристигането си в Палад, че великият бог Пан е мъртъв. Той така и направил. Хората почнали да оплакват Пан. Някои вярващи християни смятат, че това се отнасяло за Исус Христос, разпнат някъде по това време, но Исус нали е възкръснал, не е мъртъв - поне според вярващите и преданието. А ако не е възкръснал, значи не е бог. Така че определено не става дума за Исус. Отнасяло се е за Ленин, който има козя брада и напомня на козел, а Пан е получовек-полукозел според гръцката митология. Ленин трябва да е бил сменен с компютър по това време. Останал е обаче въпреки смяната влиятелен и почитан в космическия СССР, уважаван като създател и теоретик на комунизма, символ на комунизма, защото християните продържават да изобразяват дявола като козел или с кози рога, копита,крака, уши и брада, векове по-късно, а комунизмът е Сатаната - противника в юдаизма и християнството.
Има податки( от Ешенбах), че поне по време на Средновековието космическите СССР се управляват от интелигентен компютър, макар да не много ясно дали става дума за компютър или за Сталин, но Сталин може да има властови позиции, влияние и да се радва на почит в космическия Съветски Съюз дори върховната власт да е на компютъра. Така че може съветските НЛО астронавти да са сталинисти независимо дали управлява Сталин или компютъра. Обаче може върховната власт да е все пак на Сталин, не се знае.

Но как нацистки и сталински НЛО посещават безпрепятствено САЩ, Англия и други западни страни и отвличат техни граждани без американските и на Алианса НЛО дошли от бъдещето да им попречат. Те би трябвало да пазят своето земно въздушно пространство. Явно американците и Алианса са били разгромени още по-рано и не могат да спрат Сталин и нацистите. При това положение основната борба за Земята между НЛО астронавтите е между нацисти и комунисти. Това са основните космически НЛО сили днес - нацисти и комунисти.
Наистина НЛО развява на 15 май 1981 година само два дни след атентата срещу папа Йоан Павел Втори светещо английското знаме над Москва и то точно над командването на Варшавския договор. Обаче това НЛО сигурно не е било британско, а съветско на пришълците от бъдещето, но се наложило да сплашва земните съветки ръководители да не убият папата в следващ атентат, защото политическите последици за СССР щяха да са лоши. Атентатът срещу папата е сериозна грешка на тогавашните комунисти. Но е нямало как НЛО космонавтите да влязат в контакт с земното правителство и да го предупредят без да се разкрият, а това не е било желателно или не е било позволено от другите НЛО астронавти.

Така че правете си сметка към каква политика трябва да се ориентирате и на чия подкрепа от космоса трябва да разчитате, защото в космоса нацистите и комунистите командват парада и някой хубав ден, едни от тях може да надвият и да дойдат на Земята.
При тази несигурност най-доброто, което могат да направят правителствата на Земята, особенно някои които са потенциално най-застрашени, е екстремно да започнат разработването и реализацията на космическите технологии - технологии за телепортация, свръхсветлинни полети, звездолети, гравитатори и машини на времето. Само те биха могли да ги спасят някои ден. На тяхно място не бих се бавил дори и миг. Само че те са затънали в дребнавите си стремежи и борби за власт над планетата и за това потискат развитието на космическите и други технологии. Не разбират грозящата ги опасност.

Това целеше да убеди земните комунисти, заблудените, че СССР или Сталин са по-силни от англичаните в космоса, за да продължат действията си срещу Крилатия дракон. Само че заблудените земни комунисти поради своя заблуда погрешно свързали Крилатия дракон с папа Йоан Павел Втори и решиха да го гръмнат.
Тогава след атентата се наложи нашите съветски другари НЛО да сплашат земните комунисти като демонстрират НЛО с британски флаг над Москва. Така беше гарантирана и сигурността на Крилатия дракон и беше неутрализиран ефекта на китайската сталинска демонстрация в Англия. Поддържано беше и прикритието на Крилатия дракон.
В падането на СССР и комунизма имат пръст и китайците. Те бяха враг на СССР, който беше техен съперник. Като такъв щеше да им е съперник и в плана им за световно господство, а Китай иска целия свят само за себе си, не иска да го дели, не иска съперници. Китайците искат абсолютна световна хегемония.
След падането на комунизма щеше Крилатия дракон да го възроди, но капиталистите научиха за това и го провалиха.
Китайците продължиха да ни портят. Малко след падането на комунизма те издадоха тайната на Царичина. Там е златото на Самаел, гроба на Самаел - Семиаз - Сименс, интелигентен компютър управляващ германските НЛО, когато те в древността като лидери на космическия ЕС заедно с американските си съюзници НЛО завладяха Земята. Но НЛО астронавтите на Крилатия дракон заедно с тези на СССР ги разгромиха. Това е добре описано в древните предания. Само че по-късно има объркване и тези германци НЛО са объркани с нацистките НЛО. За това и Семиаз-Самаел е объркан с цар Симеон Втори, който уж управлявал Царство България във времето на нацистите като нацистки съюзник.
Китайците обаче предадоха телепатично информация на български екстрасенси. Те първо се объркаха със златото на Самуил, но после разбраха, че е Самаел. Очакваха да намерят костите на Симеон и скицираха скелета му, но откриха златен германски орел, не нацистки, а на ФРГ. Тогава много се уплашиха. А от преданията се знае, че Крилатия дракон тогава е воювал срещу германците заедно със СССР. Така става ясно, че не може да има връзка с англичаните и Запада въобще и че е комунист. А че китайците са издали тези тайни на българските екстрасенси, е ясно от това, че екстрасенса Логинова рисуваше някакви подобия на йероглифи, получени телепатично от "извънземните" като послание. Това е неуспешен опит да бъдат предадени телепатично китайски йероглифи, но екстрасенската не е могла да ги възприеме.
Издаването на Крилатия дракон на капиталистите насочи капиталистическите тайни служби срещу него. Но и китайците също действат срещу него. И те се са причина за провала му.
Китай иска да завладее света. Ако бях на мястото на капиталистите щях да взема технологиите на Крилатия дракон и да ги използвам, за да не ме завладеят китайците, а те ще завладеят света в не толкова далечното бъдеще. Нямаше да се мръщя, че технологиите са предлагани от комунист. Айнщайн също е бил комунист, но това не попречи на Запада да използва научните му постижения. Ползваха помощта му и при създаването на атомната бомба. Опенхаймер, бащата на атомната бомба, също е бил комунист, но това не попречи на САЩ да използват атомната бомба, нали. Но сегашните политици са глупаци.

Като става дума за Крилатия дракон, защо го наричат крилат. Защото е Змия/Змей ангел, Ангелски змей/змия, а ангелите са крилати, имат крила. Някой може да са попаднали в стари сведения на тази етимология и да се обълкали - ангелски с английски - английския(уелски) дракон. Но старите предания недвусмислено показват, че е българин от България, български комунистически вожд, а също и учен.
Библейската легенда за Змията от райскатата градина е от шумерки произход, но не е правилно разбрана и объркана.
Ето кава е истинската история, която разказва. Тя се отнася за онзи вариант на времето, в който комунизмът не е падал.
Айнщайн(Аз ставам/станалия - Онзи който е станал - онзи който е - евр. Йехова - погрешен превод от англ.) създаде Теорията на относителността, базираща е на скоростта на светлината(и рече Йехова да бъде свелина). После създаде и Общата теория на относителността(света). Той каза на хората, че не могат да изпреварят светлината(дървото на познаване на Добро и Зло - зороастизма - Зороастър - Зорницата - Луцифер - лат. Светлоносеца) и ще живеят вечно на Земята(няма да умрат), защото не можат да овладеят космоса.
Йосиф Сталин(погрефно преведено от български - Аз който съм станал -Онзи който е станал - онзи който е - евр. Йехова) изгради комунизма в България(Едем - земята на едоните - траки - Едемската градина) и я даде на Съветския Съюз, койсто също бе създатен от него. (Адам - земя - Енки - шум. Господар на Земята - погрешено от Съветски Съюз - Световен Съюз). И му даде да владее над Живкови(животните),които съдаде име - слава. И като нямаше другар, който да управлява България(Едем), Съветския Съюз взе от революционерите(реброто), партизаните и от тях се роди Живкова(Ева - живот). И те бяха приятели - другари. Йосиф Сталин беше починал. Тогава Змията намери хитър начин да избегне забраната да се изпреварва светлината. И използва оптичната светлинна технология(оптика - светлоносец - дървото на познаване на Добро и Зло - зороастизма - Зороастър - Зорницата - Луцифер - лат. Светлоносеца) за гравитолети, звездолети и космически полети. И каза, че ще стане като по теорията на Айнщайн(хората ще станат като Йехова). И даде технологията на Живкова, а тя я даде на Съветския Съюз. И те видяха, че това е откритие(видяха че са голи). И дойдоха от бъдещето чрез Черните дупки - прикриха голотата си със смокинови листа - смокинята - Дървото на Буда - будуще - бъдеще). А Сталин беше върнат/възкресен с машините на времето(от китайците, които са сталинисти). А Съветският Съюз се беше отвърнал от Сталин (отвърнал лицето си - скрил се от него). И Сталин разбра кой е направил откритието изпреварването на светлината и го е дал на Съветския Съюз и Живкова. И ги прогони от Земята - китайските НЛО астронавти прогониха съветските и българските НЛО. А те бяха космонавти (направи им дрехи от кожа - космати - космонавти). И пригаждаха за живот необитеми планети и им създаваха земна флора и фауна(обработване на пустите земи - труд ще обработваш земята и тя ще ражда тръни и бодили.)
И Сталин/Китай реши да създаде вражда между Живкови и Змията на Земята(ще пълзиш по земята) в нашето време(като ги заблуди относно Змията). И те щяха да поразят главата на Змията - да го смачкат и заради него да поразият папата(петата - патриарха - патер - папа - баща).
И Сталин/Китай щеше да направи Съветския Съюз да бъде сринат(да умре) и това щеше да направи Горбачов(да иде в гроба - в земята).
И т.н.
Преданията на китайците за драконите и Хуан Ди, книгата на Енох и Библията за Потопа.

В древността НЛО астронавтите - евроатлантическите сили, европейците(евреи - чифути - Чи Ю), Европейския Съюз, ЕС(объркано с есес) с американците(объркано с неженени от англ. нямащи жени) -"фашистите" решили да завладеят Земята и да подгонят комунистите, Партията(девиците - гр. партенос). Лидери на европейците били германците, лидери на европейското семейство. Те казали, че това не добре. Но понеже били обвързани с договор(клетва)(НАТО, Алианса) поради взаимната си омраза към комунистите, ги нападнали. Тогава комунистите оказали съпротива(Съпротива - партизани - шумкарите). Крилатия дракон, драконите(объркано с динозаври - 20 м исполини, гиганти) вдигнали българите, българските сили(бургари - буря, буреносни облаци) срещу евроатрантическите сили и ги нападнали. Но хората на Ленин(Хуан Ди - Жълтия Господар - жълт - монголец - татарин), владетеля на държавата Русия-СССР (държавата Мечка), се боели от българите, драконите.Тогава Ленин казал, че националболшевиките са дъщерна партия на неговата(дъщеряму с гола гола- скинхетс - неонацистка, нацистка) и разсеял страховете им от българите(разсеял буреносните облаци). Крилатия дракон нападнал от космоса евроатлантиците и унищожил част от главните им сили(някои от главатарите им). А Ленин търсил начин да убеди хората си да нападнат евроатлантическите сили, защото се боели да ги нападнат(търсел начен да повдигне духа на войската си, да им вдъхне смелост). Той бил барабана(тръбил, разтръбил), че са фашисти(направил барабан от кожата/скин- скинари -нацисти/ и костите на чудовища - престъпленията на нацистите, костите избитите от тях). Тогава комунистите(СССР и Китай-сталинистите - Сталин- Йехова) решили да унищожат европейците (заедно) с Америка(морето- потоп). Дошли войските на Съветския съюз(объркано с Девети - давенето). И обединените комунистически сили на Крилатия дракон, СССР и Китай унищожили европейците заедно с Америка. За това сега в космоса няма европейски и американски НЛО, а нациските и комунистически НЛО свободно шетат в Америка и Западна Европа без да има кой да им пречи.
След унищожението унищожението на евроатлантическите НЛО астронавти останали от западняците само нацистите (Ной - неонацистите), които останали в космоса на космическите си кораби(Ноевия ковчег), на които живеели и не се опитали да завладеят Земята, не участвали в евроатлантическата офанзива.
По-късно драконите, Крилатия дракон се разбунтували срещу Ленин и той ги прогонил в космоса(на небето), защото били националисти, обявил ги за (червени) националисти/нацисти (нацизъм - костите избитете но нацизма - използвал оръжие от кост от дракон). Тогава изчезнала свободата(настанала суша - свобода - с вода - вода) или НЛО не можели да посещават свободно Земята. Поради разногласията и конфликта между различните НЛО астронавти Земята се оказала в космическа изолация. Те заимно си забранили и си пречат да посещават свободно Земята, да влезат в официални контакти с земните хора. Могат само инкогнито да ни посещават и да се показват, но не и официално. Причината е протовоборството на НЛО астронавтите за Земята.
Но откъде са се взели неонацистите.
От къде са нацистките НЛО, който срещаме в старите предния и срещат се и днес техните НЛО. Старите предания ги разкриват като синове на Змията. Например семейството на Ной-неонацистите са Сим, Хам и Яфет - Офит гр.син на змията.
А и съвременните ни сведения за Крилатия дракон заедно с старите предания потвърждават и разкриват произхода на неонацистите в космоса, възраждането на нацизма. Става дума вариант на времето малко по-различен от нашия. В него Крилатия дракон, този Крилат Дракон е наречен Дъждовния дракон, също бил съсипан и провален от неприятелската агентура и мероприятия. Те му пречели дори да се ожени, за да не би потомството му да продължи делото му и да го доведе до успешен край. Останал без жена и понеже не били останали за него свободни моми попаднал на едни лесбийки. Решили да си родят дете. След това лесбийките естествено го оставили, нали не обичали мъжете. И дете му било отгледано само от майка му и семейството й, без баща. За това казват, че имал хомосексуално - лесбийско семейство. Заради тази история с лесбийките вземат Крилатия дракон на подбив и сега. Но Крилатия дракон поддържал връзка със сина си и му предал знанията и откритията си. Научил го на физика, космическите технологии, тактика и стратегия на космическата война. Опитал се да го научи и на комунизъм, понеже той бил комунист, а и националист. Но в това не успял. Дядото на детето, баща на майка му, бил станал нацист и направил нацист и внука си. Това дете успяло да изпълни делото на баща си и да реализира космическите технологии. Поради учението на баща си си създал име и го нарекли Царя на физиката. Това дете е НЛО астронавтът представящ се като Ащар Шеран, Ащар - Ищар - Венера - Зорницата, изрусил се е при представянето си пред Ван Тасел на Земята, за да пораже че е нацист - от арийската раса. Той е възродил нацизма, неонацизма. Според старите предания. Той използвал неправилната имиграционна политика на Европейския съюз, който бил наводнен от мюсюлмани, създаващ нацистки настроения и възродил нацизма, и то не само в България, но и в Европа. Той също така помирил Европа с Русия, които преди това били в конфликт. Той станал командир на неонацистките -нацистките НЛО астронавти. Командир Ащар Шеран.
Тези неонацисти сега в космоса поддържат Запада и го поддържаха през Студената война. Поддържат го срещу комунистите. Защото те са противници на комунизма. И Западът няма други поддръжници НЛО астронавти.
Ние комунистите не сме доволни от Ащар Шеран. Той предаде България на швабите. Противник е на комунизма. Прави се на ариец, а баща му е българин и то комунист, наш човек. Ащар Шеран съдействаше на противниците на Крилатия дракон, които мачкаха и сабортираха, съдейства за неговия провал, за да може да дойде неговото време, времето на неонацизма, на Ащар Шеран.
Краят на космическия Съветски Съюз и Ленин.
Според преданията, получените сведения от НЛО астронавтите, предания от Индия и Римската империя, НЛО Съветския Съюз бил унищожен в началото на новата ера. Великият бог Пан е мъртъв, казали на моряка от Египет Тамун предаде това на хората. Пан - богът полукозел - а Ленин с козята си брада прилича на козел. Причината за унищожаването на космическия СССР от останалите НЛО астронавти е, че убили историческия Исус. Искали да променят историята, понеже бил враг на християнството. За да запазят хода на историята останалите НЛО астронавти, които не искали това да се служи, пратили великият герой революционер Че Гевара - Команданте да го замести и да изиграе неговата роля. Така представяйки се и изигравайки ролята на Исус той създал християнството такова, каквото било и историята останала непроменена. Развитието на времето, хода на историята останал непроменен.
Действията на съветските НЛО астронавти, предизвикали война срещу тях и те били унищожени.
Сега в космоса са останали само три главни човешки космически цивилизации НЛО астронавти - българите на Крилатия дракон - драконите и на Живков, китайците сталинисти и неонацистите. Техните НЛО са наблюдавани и срещани на Земята в наши дни. Така че доказателства за съществуването им има.
Освен посланията на командването Ащар има и послания от нашите НЛО астронавти отправени чрез медиуми. Това са представилите се като Деветте или Деветте принципа.
Израелският екстрасенс Ури Гелер казал, че източник на силата му е НЛО изкуствен интелект на име Спектра и предавал послания от него. Спектра казал също, че е от Деветте.
Деветте или Деветте принципа са всъщност Деветосептемврийците или Принципите на Девети септември. Това е всъщност българския комунизъм, българските комунисти. Спектра е всъщност "Спектър" - марка компютри на драконите-змейове - НЛО астронавтите на Крилатия дракон, докато "Правец" са на Живков. Спектърът съдържа всички цветове на дъгата, а името за змей и змия на българска основа идват от шарен, защото змията е шарена, както вече казахме по-рано, тоест шарен е свързано и със спектър. За това драконите-змейове - НЛО астронавтите на Крилатия дракон са избрали емблематичното име "Спектър" за техните компютри, изкуствен интелект.
Че българските НЛО космонавти са националболшевики, се потвърждава от посланията на Деветте. Според тях всички раси на земята освен черната са от космически произход. Това означава, че за космически раси се смятат бялата и жълтата, но не черната раса. Деветте ни подсказват и че черните не са достойни да бъдат космическа раса, членове на космическата цивилизация. Според тях те явно са нисша раса. Ромите очевидно причисляват към черните или към непърноценните раси. Деветте освен това казват и че мюсюлманите са чеда на мрака. Смятат ги за зло. Евреите явно причисляват към висшите раси, към бялата, "Спектър" показва това, като помага на еврейна Ури Гелер и предава посланията чрез него.
Всичко това показва, че българските НЛО астронавти наистина са националболшевики, както е казано и в старите предания.
Мисля, че клана Живкови не са просто заблудени, а разчитат на китайците сталинисти да ги върнат власт, като издигането на комунистически Китай за световен лидер доведе до възраждане на комунизма. Тогава Живкови, като популярни и обичани комунисти от народа, ще могат да се върнат на власт. Нямат куража сами да се опълчат и да се борят за връщане на комунизма, както това правят нашите дракони. Страх ги е от Запада. Не искат и Крилатия дракон да възроди комунизма, защото тогава България ще остане за него, а не за тях. Живков и Крилатия дракон не могат да си поделят България.
Когато бурният растеж на китайската икономика спря и светлото китайско комунистическо бъдеще не изглеждаше сигурно, получихме телепатичен трансфер за изпълнение на мисията на Дъждовния дракон, макар че вече е късно и трудно за това. Живкови щяха да получат добри позиции във властта и при Крилатия дракон заради доброто старо време на Живков, така че те тогава решиха да хванат птичето в ръката, докато китайския успех не изглеждаше сигурен.
Така че Живкови не са просто заблудени и те играят своята игра. Живкови се опитват тайно да се докопат до властта. Комунистическа власт, разбира се. Демократическата днес я имаш, утре я нямаш. Живкови за това не стават лидери на БСП сега, за да не си съсипят авторитета като царя, защото при демокрацията нейзбежно ще се провалят. Нужен е комунизъм, за да имат успех. Но на тях не им стиска сами да се опълчат на Запада(макар че Куба и Северна Корея например не се боят). За това чакат Китай да стане могъщ и да им помогне. И за това действат срещу Крилатия дракон и подвеждат другите да действат срещу него, защото не искат да делят България с него, ако той върне комунизма.
Трябва да се подчертае, че Крилатия дракон и децата му са учени, а и политици, нямат нищо общо с бог, религия и месианство. Подобни погрешни тълкувания се дължат на неправилно разбиране на объркани стари предания.
Ето един пример как са обърквани понятията в старите предания. Комунизъм идва от латинското всеобщ(поради всеобщата собственост и доходи). Използването на буквалния превод е объркало древните, че става дума Всеобщия - Бога. И т.н.

За тази космическа НЛО цивилизация със земен произход, пришълци от бъдещето, сведенията са оскъдни. Това е обяснимо, защото поради нейното естество не се говори за тях много.
Самодива означава сама богиня. Това е всъщност космическа цивилизация на феминистки, които не искат да имат мъже. Преданието ги определя като лесбийки. Нощем се събличали голи и играели(една с друга) - правели лесбийска любов. Живеели в горите - леса - лесбийски.
Самодивите носеми бели одежди - самодивска риза - бели космически скафандри, в която се криела силата им. Иначе били обикновени жени. Тоест те са астронавтки. Силата им е от технологиите на астронавтите. Иначе са обикновени, земни жени.
Тази космическа цивилизация е създадена от дъщерята на Крилатия-Дъждовния дракон, родена от лесбийките в малко по-различен вариант на времето от този на Ащар Шеран. Тя сестра на Ащар Шеран, но от друга вариация на времето, в което се е родило момиче. Дъщерята на Крилатия дракон довършила делото на баща си. Развила е космическите технологии, заела се е с политика и има своя космическа цивилизация.
Преданията причисляват и нея към неонацистите, но е националболшевишка/националкомунистическа.
Не е известно и как се размножават самодивите. Дали ползват мъже за това или пък използват генно инженерство, за да събират генетичния материал от две яйцеклетки и така зачеват една от друга. По-вероятен според нас е втория вариант.(Никъде не се казва самодивите да имат мъже или как зачеват и се размножават, което предполага подобен изкуствен начин на размножаване, за който не се говори много по разбираеми причини.)
Дъщерята на Крилатия дракон и кръстена на неговата майка, баба си, или на прадядо си, за това някои я бъркат с нея. Известна е и със съкращението/обозначението СС в някои древноеврейски предания, произлязло от неправилно предаване на името й. За това се бърка с нацистките СС. Така е например с Азазел.
За тези космически феминистки не се говори много. Само в българските предания се споменават повече и това е нормално, все пак са българки.
Така че трябва да знаем и такава космическа цивилизация има.

Людмила Живкова се е обърнала към Ванга са помогне да разчетат стари документи, най-вероятно еврейски, еврейското писмо прилича на арабското и съответно османското. Те се отнасяли за бъдещето. Всъщност поради объркването и неправилното тълкуване те стават причина Живкови да предприемат действия срещу Крилатия дракон, а също и срещу папата, по погрешка.
Ванга получаваше помощ от НЛО астронавтите, но не беше позволено да разкрива тайни, които могат да променят хода на историята. Тя знаеше какво да казва, как да го казва, кое да не казва и кога да се прави на ударена. Например когата я питат за погребаните останки при Царичина на германски ИИ компютър "Сименс" - Самаел, уж първото интелигентно същество на Земята. Тя казва: - "Ама то ни мъж ни жена, жуда маймуна. За какво вие?" Което значи: То е хоминид, мутирала маймуна. Явно Ванга се прави че не разбира, че става дума за Самаел, а за първите разумни същества, прадеди на човека - маймуночовеци.
Всъщност НЛО астронавтите от които получава помощ Ванга са най-вероятно живковите. На нея се явява конник в старинни доспехи преди ВСВ и и казва, че ще има голяма война, а тя ще пророкува и помага на хората. Това е Георги Димитров, който носи името на двама конни светци - св. Георги и св. Димитър. Ванга е избрана защото е от Македония, като Г. Димитров и помага на хората главно по времето на социализма и на Живков.
За тези древни текстове Ванга казва, че те всъщност са "карта" на времето, съдържат историята за 2000 години, бъдещето. Това Живкови вече го знаят. Ванга обаче казва, че никой не може да го прочете, не е лъжица за тяхната уста и за ничия друга, а времето за разкриването на тайната не е дошло. Тъй като погрешно тълкувайки текста Живкови вземат Крилатия дракон да противник на комунизма, Ванга им разкрива малко иносказателно, не може да им каже направо, не й е позволено, тайната за събалянето на комунизма от Горбачов. Каменият ковчег е комуниста(каменен) Горбачов(на руски гроб значи гроб, но и ковчег). Той и неговият екип(Египет) погребват всичко - комунизма и всичко добро. После те, неговите хора погребали комунизма, са избити всичките, тайната на предателството и откраднатите червени пари е погребана с тях(те бяха избитир за да не разкрият тази тайна, да не я издадат). Наистина екипа на Горбачов, направил преврата в България и прехода към капитализма, Андрей Луканов, Петър Младенов, Огнян Дойнов и други, които откраднаха парите - Илия Павлов от Мултигруп, силовите групировки СИК и ВИС и още много други бяха ликвидирани.
Хората на Людмила не разбират, че тя им предсказва бъдещето и я молят да им посочи къде е скрита тайната, ковчега. Тя ги праща на 5-6 май(Гергьовден - ден на Г. Димитров, нейния патрон, закрилник и помощник) в Странджа. Там групата става свидетел на странно видение, което е или холограма или внушено с психотехника от НЛО астронавтите. Виждат възрастен мъж стоящ прав, държащ кръгъл уред и седнал на трон приличащ на фараон млад мъж с антени на главата си.Значението на това видение всъщност е отговор на въпросите им Крилатия дракон, за когото те прочели в документите. Възрастния мъж е бащата Крилатия дракон, той е сталинист(това че е "сталинист" не му пречи да е в конфликт с китайците сталинисти и техния Сталин) и се придържа към кръга на комунизма, комунистическото устройство(комуникационен уред). Младият е синът му Ащар Шеран, той е подобен на фюрера(Хитлер) - фараон. Той е глава на антикомунистите(антени-комуникационни на главата). Ащар Шеран е неонацист.
За съжаление хората на Людмила не разбират и това послание. НЛО астронавтите не са можели да им кажат истината направо, било им е забранено. Надявали са се, че те ще се досетят и ще разберат значението на посланието.
Както и да е. Посланията на Ванга и НЛО астронавтите не са разбрани. Операцията срещу папата не е прекратена навреме и Агджа го прострелва. Скандалът и разкриването на Българската връзка карат Людмила Живкова да се чувства отговорна за покушението заради старите документи и тълкуването им и тя се самоубива.
Ванга казва когато разбира за смъртта на Людмила: - "Защо ма Людмила? Защо ма щерко? Защо не ми каза? Какво ти стана?" Явно е разбрала, че се е самоубила и е смятала, че ако Людмила се е обърнала за помощ към нея е щяла да и помогне и да не се самоубива. Всъщност атентата срещу папата е резултат от дълбоко заблуждение поради объркването със старите документи. Живкови погрешно свързват Крилатия дракон с папата, а той няма нищо общо. Той е комунист и учен. Погрешно го смятат и за заплаха за комунизма. Ако Живкови бяха разбрали Вангините отговори, ако се бях вслушали в съветите й да не се мъчат с документите, защото не могат да ги разчетат и ги разбират погрешно, ако бяха схванали посланията на Ванга и НЛО астронавтите, нямаше да имат неприятности, а и сега щеше друго. Щяхме да сме много по-добре. Нямаше да имаме проблемите, които имаме днес.
За гробницата на Бастет.
Видението е насрочено на 5 май, деня срещу Гергьовден, защото иска да подскаже, че Крилатия дракон("сталинистът" - станалия във видението) и син му Ащар Шеран са срещу Георги Димитров, който сигурно е с китайците, които са срещу Крилатия дракон.
Кръстьо Мутафчиев говори за гробницата на Бастет, защото тази история с тайната на старите ръкописи коства живота на Людмила Живкова и я погуби. Бастет - лат. бестия - звяр, животно - т.е. Живкова - животинска. Дали Ванга му е казала това или той сам го казва в иносказание не мога да кажа.
Не знам дали Живкови са знаели и знаят, че Крилатия дракон и Ащар Шеран са от различни времена. Крилатия дракон сам успява да разработи и реализира космическите технологии, но за да стори това възражда комунизма. Ащар Шеран е син на Дъждовния дракон, Крилатия дракон, но от друго време. Той обаче става неонацист и остава в Европа, която е завладяна от неонацизма. Успява да се издигне до лидер на неонацистите, неонацисткия блок.
Отношенията между баща и син не са безпроблемни. Между Крилатия дракон, националкомунист, националболшевик и националсоциалистите, от които е Ащар Шеран, има разногласия например по въпроса кои са висшите и нисшите раси. Крилатия дракон приема че черните са нисша раса, но за евреите не смята. Факта, че неговият ИИ "Спектър" контактува и помага на израелския екстрасен Ури Гелер, за което вече писах, говори за добро отношение към евреите. Той уважава евреите, все пак без "еврейската" физика щяхме да видим космоса през крив макарон. Драконите признават приноса на еврейските учени, интелектуалци и други. Заговорниците за световна власт като Рокфелер са нещо съвсем друго. Дракони не смятат, че всеки евреин е съпричастен към заговора. Далеч не всички евреи са заговорници.
От друга страна нацистите са яростни противници на евреите. Не случайно първият израелски космонавт загина при катастрофа на совалката. Посланието е, евреите нямат място в космоса. (Как точно са причинили повредата не знам, дали са действали скрити в изкривено пространство или са си послужили с духовни сили - черна магия, но причиняват фатална повреда.)
Положението на драконите в момента не е никак розово. Да дадат космически технологии на целия свят не върви много. Значи да възкресят стария се враг в космоса САЩ и Алианса, чиито НЛО астронавти с толкова труд унищожиха в голямата война за Земята в дълбока древност. Да възродят комунизма също създава проблем, защото ако съдействат за възраждане на комунизма в Русия означава, че може да възкресят Ленин, а той също е стар техен враг. След унищожението на САЩ Ленин и неговия СССР прогонват НЛО астронавтите на Крилатия дракон в космоса, но те драконите според старите предания започват война с него, нанасят му тежки поражения и принуждават НЛО астронавтите да оставят Земята като неутрална свободна зона(така на Земята се налага космическа карантина, изолация). Преди 2000 години Ленин ликвидира Исус и се налага да го подмени Че Гевара. За това грубо вмешателство в развитието на земната история Ленин и неговия СССР са унищожения не без решаващата помощ на НЛО астронавтите на Крилатия дракон.
Остава да се възроди националсоциализма, но и с него Крилатия дракон и НЛО астронавтите му имат разногласия по въпроса, кои са нисшите и висшите раси, а и за друго.
С Китай също имат някакви конфликти и китайските НЛО астронавти играят мръсни номера на Крилатия дракон, както вече писах.
Така не остават много варианти за избор. Може да се работи само за спасението на България, евентуално възраждане на комунизма и национализма, но само в България, разработването на космическите технологии само в България и опазването им в тайна от останалите страни.
Положението на Крилатия дракон никак не е лесно и бих казал, че е доста трудно.

Българските НЛО астронавти в космоса, които са дошли от бъдещето още в древността и са се разселили в космоса, са като слезва:
- НРБ на Живкови(техен лидер е и Георги Димитров).
- комунистите националисти на Крилатия дракон от няколко различни вариации на времето, в които възражда комунизма. Осемте дракона.
- неонацистите на сина на Крилатия(Дъждовния) дракон от друг вариант на времето Ащар Шеран.
- комунисти националисти управлявани от феминистки, от дъщерята на Крилатия(Дъждовния) дракон от друг вариант на времето, в който възражда комунизма. Те са част от обединението на осемте дракона.(Всичко това се потвърждава от преданията.) Понеже е свързана с феминистките, смятани за лесбийки, е нарочена за лесбийка(майка й обаче е лесбийка). Тази дъщеря поради объркване в старите предания поради погрешно разбиране на името й е сбъркана с Царицата Английска(бъркат я и с майката му понеже е със същото име) и с влечугите - лазещи - лесбийки, понеже произлиза родена от лесбийка, а може и сама да е такава. Това са прочутите рептилии или влечуги, за които бълнуват разни "посветени" като Дейвит Айк. Ротшилдови(Черевена табела) рептилите са объркани с червените, комунистите, чиито знак, символ е червеното. В случая е бъркан с Крилатия дракон, комунистът. Той също обявен за произлизащ от рептилии - лесбийки, защото злословят майка му. Вярно и тя си признава, че на млади години е харесвала жените и се влюбила в една рускиня, която била същинска Светица, но никога не го е правила.
Етимологията на названията дракони, змейове и змии от една страна и рептили, влечуги е съвсем различна и идва от различни неща. Змейове и змии са наричани червените, а също и самия Крилат дракон(както беше писано това идва от връзката краска - шарка - шарената - змията в българския фолклор, но красны на руски е червен). Рептилии или влечуги са наречени лесбийките поради погрешен превод - лазещи.
А противниците ни злословят заради майките, жените и дъщерите ни, но лесбийството не е нещо срамно и позорно. Напротив една жена трябва да се гордее, че е лесбийка и не е подлога на мъжете.
Така че не слушайте Дейвид Айк и разни "посветени", дето пускат откровения за рептилите.
Не е вярно, че нашите НЛО астронавти се мешат в земните работи. Има си правила на играта. Има и други НЛО астронавти като китайците, които са наши противници и ни пречат всячески. Нашите се опитват да запазят развитието на земната история, каквото е било и да неутрализират влиянието и на намесата на НЛО астронавтите. Но китайците например имат свои планове и се опитват да ни провалят. За това нашите НЛО не могат да помогнат на Крилатия дракон да изпълни историческата си мисия. Китайците и други НЛО астронавти се борят срещу тях и им пречат.
Причината змеиците, жените дракони, да са с лесбийски наклонности е, че са киборги.
Сайлоните са реалност
При едно от отвличанията от военни на отвличана от НЛО й казали, че са й поставили импланти, но поставените от НЛО импланти ги обезвредири, победили. Това с макроскопични импланти няма как да стане. Няма как имплантите да воюват по между си. Значи макроскопичните импланти, които уж се поставят на отвличаните са само за заблуда и прикриване на истинските импланти. Те са всъщност наноботи, които изграждат наноелектроника в тялото на човека. Тя служи вероятно за контрол на съзнанието, за следене и комуникация. Ние отдавна подозирахме това, но този случай го потвърждава. Наноботите може да се борят с други наноботи и да ги обезвредят, нещо като киберимунна система в организма предпазваща от чужди наноботи.
Въпросните военни, които извършват отвличанията на отвличани от НЛО, очевидно работят с тясно сътрудничество с други НЛО, неприятели на въпросните НЛО. Само от там може да имат такава технология, а и да научат кои са отвличани от НЛО, защото НЛО следят взаимно свойте интервенции на Земята. А може военните всъщност да са НЛО астронавти действащи под прикритието на такива и да са в сътрудничество с американското правителство. Военните отвличания се наблюдават основно в САЩ и Канада. Най-вероятно тези НЛО астронавти, сътрудничещи си с американците, са нацисти и се борят с комунистическите НЛО астронавти. Явно нацистите помагат на САЩ срещу комунистите.
Имаме основания да смятаме, че наноботите могат да се предават и на поколението от родителите. Така киборгите хора с имлантирана наноелектроника могат да се размножават и да предават електрониката на потомството си. Това значи, че сайлоните хора са реалност, не са фантастика.

Тези киборги имат вградени компютри с изкуствен интелект, които контролират съзнанието им, но са напълно автономни, не се контролират отвън. Така се запазва самостоятелността и независимостта на личността, нейната свобода. Иначе свободната воля би била напълно нарушена. Това са особеностите на киборгите. Това е поради изискването за независимост и собода на човека, за да не се превърне в марионетка. Иначе хората не биха допуснали вграждането на електроника в човека. Така че това се прави с цел усъвършенстване на човека, а не неговото манипулиране.
Вградените наноелектронни компютри на киборгите-хора контролират поведението им, в това число и сексуалното. Явно технологичните възможности не позволяват да използват универсална програма, която да се съобразява с пола на киборга. Тъй като наноботите, наноелектрониката, компютрите заедно с програмите им се предава на поколението, е трябвало да се избере по-малкото зло, за това те са мъжка програма и са програмирани да ходят по жени.
Тези особености на киборгите се разбират и от старите предания. Според тях например в космическата НЛО цивилизация на Живков имало много лесбийки. По тази причина било разрешено един мъж да си вземе за жени няколко лесбийки, така се запазва семейството, не си изневеряват и не се ревнуват, защото любовта им е взаимна. Това се прави, защото НЛО астронавтите са подложени на кибернетизация, за да се усъвършенстват. Жените киборги са с лесбийки наклонности и за да се запази семейството се разрешава подобно нещо. Вероятно и при другите НЛО астронавти е така.
За Крилатия(Дъждовния) дракон също се знае, че за да останат заедно с жена си(впрочем кръстен е Дъждовен на нея, за това го смятат за повелител на дъжда - валежите), се разбрали да ходят заедно по жени и правели лесбийски тройки и оргии, имали си лесбийски харем. Но това вероятно е във времето, когато се е родила дъщеря му, за това тя е възпитана като комунистка от баща си за разлика от брат си Ащар Шеран от друг вариант на времето.
Лесбийските наклоности са страничен ефект от кибернетизирането на човека. За това например китайският Сталин обижда нашите хора, че са роботи, а не че са лесбийки, както правят непосветените.
Знаем, че Крилатия дракон, майка му и жена му са киборги. Впрочем бащата на жена му е клонинг. Явно се е наложило по някакви причини да го клонират. Той по всяка вероятност е и киборг.
Киборгизирането на човека е част от прогреса и усъвършенстването му със средствата на високите технологии. То може да има и странични ефекти, но те могат да бъдат приети. Това е небходимо за усъвършенстването на човешката раса.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НЛО астронавтите за сега само ни предупреждават.
Те не одобряват смесването на расите като в случая с Барти и Бети Хил.
Те ни предупреждават с намеци, че човечеството ще бъде подложено на усъвършенстване с евгеника, генно инженерство и кибернетизиране на човека чрез имплантация на микроелекторнни устройства. Това е смисълът на извършваните при отвличанията от НЛО експерименти, естествени и изкуствени оплождания, вземания на плода, показването на хибриди и поставянето на импланти. Сивите и другите типове извънземни са само прикритие на НЛО нацистите и другите астронавти.
Но явно един ден от предупреждения ще преминат към действия.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 307787
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •