Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2016 12:48 - Тигър и дракон
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.10.2016 12:50


Според китайската митология тигърът и драконът са в постоянна борба за власт над света. Това са двете основни космически сили, които се борят да властват над света. Драконът е Крилатия дракон, а тигърът e Тодор Живков - Тодор - тигър, поради съзвучието на името и поради подобието на лъва от герба на НРБ с тигъра.
Лидерът на Живкова космическа НРБ е Георги Димитров. Ванга е тяхна представителка, тя е от Македония като Г. Димитров, явият й се конник е св. Георги - всъщност Г.Димитров, нейната св.Парашкева е всъщност майката на Г.Димитров - майка Парашкева.
Г.Димитров и Живкови са противници на Крилатия дракон, като се оправдават, че драконите били националисти, но истината е, че искат да владеят България и не искат да делят властта с драконите. Разчитат на възраждане на комунизма с или без китайска помощ без драконите.


Има древно "пророчество" достояние на посветени и тайните служби. То е оставено от НЛО астронавтите пришълци от бъдещето, но е много объркано, тъй като при преписите и преводите, от невежите хора в древността има много грешки и обърквания.
Според него ще се роди Крилатия дракон, който ще бъде велик учен. Уж щял да бъде признат за Христос, месия  или нещо подобно.(Щял да открие как да се възкресяват мъртвите, което въсщност става с машини на времето). Нищо подобно няма разбира се. Той ще е физик и комунист. Това вече го писахме. Само чиста наука, никаква религия. Според теорията на нашия вожд и учител велик физик Крилатия дракон няма бог. Вселената се е родила от нищото и с физиката на нищото се обяснява всичко.  Крилатия дракон убедително доказва това.
Също така делото на Крилатия дракон може да се довърши от неговите деца в нашето време. Очакваният негов син  "Христос" в нашето време трябваше да само довърши делото му, тъй като обстоятелствата попречиха сам дракона да го стори. Но и той значи няма никаква връзка с религията и той.
Илюминатите, които управляват България са противници на църквата и религията и понеже са много заблудени действат срещу нас. За това и стреляха срещу папата. Бяха заблудени от обърканите писания
Въобще искат да ни съсипят напълно и за да сигурни, че няма да им създадем проблеми.
Изобщо тези хора са много неграмотни. Илюминантите живеят в средновековието. Нищо не разбират. Ние им обясняваме, обясняваме. Разясняваме как стоят нещата. И писанията им обясняваме. Показмаме им грешките и заблудите им. Казваме какво е положението с НЛО, с науката. Казваме, че няма бог, месии и подобни. Но те си знаят своето. От наука нищо не разбират. Само на религиозни глупости се хващат и се задълбочават в заблудите си. Как да се разбереш с интелектуално ограничени хора, дето не могат и не искат да проумеят какво е положението. Нямат очи за истината. От тези хора няма спасение.

Не случайно Людмила Живкова породи заблудите причина за операциите срещу Крилатия дракон. Тя като част от клана Живкови беше контролирана дистанционно на техните НЛО астронавти и използвана като тяхно оръдие, за да създаде заблуди за Крилатия дракон и да се започнат действия срещу него от земните тайни служби. Тя стана причина и за издаване на самоличността, местонахождението и времето на раждането и живота му. Тази измама всъщност е била подготвяна внимателно от хилядолетия. Людмила е последния завършващ акт.
Заради Людмила беше извършен атентата срещу папата.

Инициатор на атентата срещу папата е била Людмила Живкова. Скоро след атентата тя се самоубива. Потвърждение, че се е самоубила със свръхдоза хапчета, е че взела гореща вана и то малко след като се изкъпала вече. За това свидетелства нейната прислужница. Взела е гореща вана за да ускори действието на лекарствата и да облекчи страданията от отравянето за по-безболезнена смърт. Тя се самоубива за да не бъдат съдени НРБ и СССР, тъй като разследването на атентата разкрива поръчителите. Като инициатор на атентата Людмила поема отговорността. Тя се самоубива са случаят е потулен. Западът се съгласява да не разкрива истината и да потули случая, тъй като приема, че виновнък е наказан - Людмила се е самоубила.
Защо Людмила е искала да убият папата. Тя се занимаваше с окултизъм. Почиташе Агни йога. Създаде и културно-историческото разузнаване да да рови за стари документи и сведения. Попаднала е вероятно на древни сведения за бъдещето, които са били объкани или изтъкували погрешно. За това решили да убият папата.
Уж той щял да признае Крилатия дракон за Христос, това казваше Агджа.(Ако възкреся мъртвите пред науката, ще ме признаете ли за Христос? - Агджа) Но това не е вярно, разбира се. Папата няма връзка с Крилатия дракон и науката.

Живкови и Георги Димитров действат срещу нас, като разчитат, че като са българи Крилатият дракон няма да започне братоубийствена война срещу тях. Но нека да не бъдат толкова сигурни.(Те злоупотребяват с положението си.)

Тези идиоти от тайните служби да не мислят, че са ни надхитрили и победили. Нашите НЛО астронавти нарочно ги оставиха да сторят това. Те имат план. И ги водят така, че сами да постелелят пътя към собствената си гибел. Иначе нашите НЛО можеха да се борят и да ни помогнат, да не оставят Крилатия дракон на земята да бъде провален. Просто нашите НЛО астронавти са голяма космическа сила и разчитат на военната си сила да завладеят Земята. Не им се играят земните игрички, които, както вече беше писано, не могат да им донесат желания резултат. Те нарочно оставиха китайските НЛО да си разиграват коня, за да получат повод да ги унищожат. Ако ги бяха нападнали просто така, щяха да изглеждат агресори, а така китайците сами си станаха виновни, като ни попречиха, провалиха и агресорът станаха те. Така унищожението им стана справедливо дело.
Сега на ред са нацистите или живковистите НЛО. Нашите НЛО искат да ги принудят или да се споразумеят или да се бият с тях, така нашите ще завладеят Земята, като ги победят или принудят на споразумение.
Нашите киборги, а Крилатия дракон е такъв, не са съвсем безконтролни. Нашите НЛО ги контролират и направляват. За това не се чудете, че Крилатия дракон действа в режим като на самоунищожение( и майка му, също киборг, му "помага" в това отношение). Това е част от плана, плана за справяне с нацистите или живковистите. Така че на киборга са дадени съответно чрез имплантираната електроника, която контролира съзнанието и съответно поведението му, инструкции и той действа насочван от тях, така както искат нашите НЛО астронавти дракони.
За това и още като забелязаха, че нещата с Дъждовната не са наред, те му дадоха съответната команда и той се отегли, остави я. А през 2012 нашите НЛО навсяка цена не искаха да допуснат да се събере с двойничката й, която щеше да го доведе при нацистите. Това НА ВСЯКА ЦЕНА ни коства голямо объркване и ни създаде големи неприятности. Но такъв е планът на нашите НЛО.
Използват Крилатия дракон като жертвено агне, за да изпълнят плановете си, да получат съответните поводи за война или например да накарат нацистите или живковистите да се споразумеят с тях. Те така насочват и контролират събитията или ги оставят така да се развият, както те искат и така да се изпълни техния план.
На него не му харесва, разбира се, ролята на жертвено агне, но няма избор. Нали е дракон. А тайните служби и земни правителства вървят сами към своята гибел с действията си. Те сами ще докарат нашествие на НЛО астронавтите на Крилатия дракон, които точно това искат и ще дойдат някой ден, когато му дойде времето. Те ще завлатеят Земята и ще наложат ред, какъвто искат и ще направят каквото искат.
Така че нека ни мачкат тъпите политици и агентури. Това е само път към тяхната гибел, която ще настъпи, когато му дойде времето. Само че те са достъчно глупави, да не го разбират.

Според плана космическите технологии трябваше да са достояние само на България, да се разработят и използват в пълна тайна. Иначе ще си имаме неприятности. Ще станат достояние на противниците и съперниците ни. Ще се възродят старите ни врагове в космоса.
Живкови ни издадоха и разкриха пред чужденците. Сега за космическите технологии  освен Русия и България знаят ЦРУ, а и папата
(и кой знае кой още). А това ни поставя в затруднено положение. Те ни следят изкъсо и не може да се разработят космическите технологии без информацията да изтече. По същата причина не може и да участваме в политиката. Пак противниците ни ще вземат космическите технологии и ще ги използват.
Така за да си спестим неприятностите, трябва за замразим космическите технологии. Те не може да се разработват, използват и разпространяват. За това Крилатия дракон трябва да остане в замразено състояние, нито сам да разпространява космически технологии или да участва в политиката. Нито трябва да ражда деца, които да продължават делото му. Наистина е жалко, но в нашия вариант на времето така се налага. Не можем да си позволим възраждането на враговете ни в космоса от Земята. За това е по-добре да пожертваме земния Крилат дракон. Той навярно е съгласен с това решение. Саможертва в името на родината. Така няма да имаме главоболия.
Не можем да си позволим космически технологии в нашето време. Обстоятелствата не го позволяват.
Действията на живковите НЛО и на китайските по-рано предопределиха това. Сега не можем да си позволим нито научнотехнически космически прогрес, нито политически действия, защото те ни разкриха и издадоха пред чуждите сили. Така че трябва да се откажем от това. Те ни принуждават да направим това. Иначе цялата история ще се повтори. Ще се възродят старите ни противници в космоса. Не можем да си позволим това. Ще трябва да пожертваме себе си, но да не го допуснем. Няма как иначе. Така че сега не чакайте развитие на космически технологии нито политически действия на драконите на Земята.
Принудата ни кара да направим това. Да се откажем от космическите технологии и от политиката. Така че Крилатия дракон на земята не може да стори нищо. Не очаквайте от него спасение. Невъзможно е. Ситуацията не го позволява.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 309137
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •