Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2016 10:05 - Кога ще се вразуми България. Пътят, който трябва да следва.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 622 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.11.2016 10:10


Кога България ще разработи и използва свой космически кораби, гравитолети, звездолети, терлепортация. Ще трябва да го направи в пълна секретност и да овладява космоса тайно, защото гравитолетите и телепортацията са "забранени" за открито използване от световния заговор. А и не бива да стават достояние на противниците ни, защото те ще ги използват срещу нас и ще ни пречат.
http://futuretechbg.blog.bg/
България може да използва тайно и друга неудобна за световния заговор технология - свободната енергия.
Тесла е открил свободната енергия. Открил е, но хората не му повярвали и взели да злословят. За това Тесла се ядосал и скрил откритията си. А архивите на Тесла били взети от ФБР и засекретени. Какво е скрито от тях и в защита на чий интереси сетете се сами. Рокфелер са и до сега едни от най-богатите хора в света. А защо другият най-богат човек в света Морган е воювал срещу Тесла пак можете да се сетите. Богатите са обвързани помежду си и формират финансовата олигархия. Имат си и религиозно политическа организация като масонството.
Тесла е задвижвал електромобил със свободна енергия с мощност 80кВт от една кутийка с размери 60/30/15см. А може да се направи генератор на свободна енергия с мощност 100МВт с доста малки размери, така че генераторен блок с мощност 1000МВт да се събере на камион.
За получаване на електромагнитните вълни в кутията Тесла използвал 12 радиолампи - две за осцилатора и 10 за усилване, а антената за излъчването им в кутията била вероятно диполна. Но електромагнитни вълни могат да се получат и без радиолампи, например с бобини. Може да се получат и с кондензатори и намотки.
Това устройство на Тесла за свободна енергия се основавало на квантовата механика.
Тесла не е изправял получения високочестотен ток, а го е използвал направо в специален електродвигател за високи честоти. На този принцип може да се използват и различни комутатори/преубразователи за преобразуване на честотата на променливия ток, за да се получи подходяща за употреба според нуждите честота.
Тесла е открил и друг източник на свободна енергия. Някъде на честотите на свръхдългите радиовълни се освобождавала резонансно енергия от околната среда и те се усилвали. Дали това било енергия от собствените честоти на Земята или пък енергия на вакуума не се знае. За сега този източник на енергия е покрит с неизвестност. Не се знае дори честотата, на която Тесла е получил енергията. До сега никой друг не я е открил.
Ако имаш пък безплатен електрически ток, можеш да разработиш технология и да произвеждаш синтетични течни и газообразни горива от вода и въглероден двуокис, кеф ти керосин, дизел, бензин или метан. Природният газ е почти чист метан.
Ако България беше умна, щеше да направи електроцентрали на свободна енергия прикрити като ТЕЦ и да продава ток на съседните страни. Щеше да произвежда синтетични горива и газ и да казва, че има находища в Черно море или където им скимне.
После, щеше да развие промишлеността с държавна помощ, държавни инвестиции и финансиране, държавно планиране. Да развие наука и техника. Щеше да строи летящи чинии, гравитолети и да овладява космоса, в пълна тайна разбира се. Щеше да се съюзи с Русия и Китай, да победят Америка и да си поделят света. (Те китайците пак ще завладеят света, ама ние няма да получим дял.)
А естествения прираст на българите щеше да оправи. Да дава помощи за деца само на образованите родители, за да не произвежда маргинали. Щеше да дава при раждане на дете солидна еднократна помощ, примерно няколко хиляди лева, която да стимулира българките майки да раждат. Обикновеното българско семейство трябва да има 5-8 деца като едно време. България трябва да стане 50 милиона, а след териториалното разширение след победата над Америка и евроатлантическите сили поне 200-250 милиона.
Щяхме да станем Велика сила и просперираща страна.
Да постоим светлото бъдеще.
Всичко може само ум и воля да има.

За да стане това трябва управление със здрава ръка. "Свободата" и "демокрацията" са противопоказни и обслужват само враговете на народа.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2016/11/11/bylgariia-triabva-da-izleze-ot-es-i-nato-i-da-vyrne-socializ.1489099


Свободната енергия може да се използва и за нуждите на противоракетната отбрана, за захранване на бойните лазери.

Голяма мощ на лазер е нужна, за да унищожи ядрена бойна глава на ракета. За да порази ракетата стигат и 100МВт мощност, защото корпусът й е тънък и слаб. Но след отделянето на бойната глава става по-трудно, защото тя има термозащитно покритие, а е и доста по-масивна.
За това в американците планираха да поразяват ракетите в активната част от траекторията преди отделянето на бойната глава. Но това може да стане само с космически базирано лазерно оръжие, но то е уязвимо за противоспътниковата отбрана с наземно базирани лазери и ракети. За това САЩ се опитват да прехващат бойните глави с ракети за ПРО. Но руснаците се изхитриха да направят маневриращи бойни глави, а могат да добавят и лъжливи цели. Така прехващането на една бойна глава са нужни около 50 ПРО ракети и щатската ПРО се обезмисля.
Русия не може да използва ракети за ПРО, защото за разлика от САЩ не може да ги изнесе напред, няма бази близко до САЩ и не може да използва ефективно ракети за ПРО. Може да разчита само на наземно и въздушно базирани лазери за прехващане на бойните глави. Те могат да прехванат бойна глава на разстояние до 4000км. Но ако се използват по-ниски траектории за бойните глави обсегът ще се намали.
Въздушно базираните лазери са ефективни за защита и срещу крилати ракети стига радарът да използва филтри за скорост и да засече нисколетящите крилати ракети/да ги различи от автомобили например/. За крилатите ракети стига и 100МВт лазер качен на самолет. Корпусът на крилатите ракети е сравнително тънък и слаб. Обсегът на лазера ще е около 200км или един самолет ще защитава общо 400км пространство.
Така основният проблем остават бойните глави на балистичните ракети. Но голяма мощ ще е нужна за поразяването им.
За лазери монтирани на самолети може да се достигнат средна мощност 1ГВт до 10ГВт. За импулс мощността ще е по-голяма. За наземно базирани лазери може и повече.
Важното е лазерът да е достатъчно компактен и лек, за да събере на самолет и то самолетът да е колкото се може по-малък и лек, за да е по-евтин. Така по-лесно ще се осигури и поддържа по-голяма бройка самолети с лазери за ПРО. Предимството на самолетите с лазер е, че имат по-голям обсег. Все пак с отбраната срещу крилати ракети няма да е проблем. 100МВт лазери може поместят на самолети, както се поместват на спътници.
Захранването на лазерите може да става с МХД генератори, които са компактни и леки и има мощност от 100МВт. Ако се използват блокове от МХД генератори може да достигнем 1ГВт и дори 10ГВт. Трябва да има и достатъчно гориво, за да се осигурят поне 1000 до няколко хиляди изстрела. Но може да се използват и други източници на енергия, друг тип генератори. Например генератори на свободна енергия.
Въпросът как да направим лазерът по-компактен и лек може да се реши да речем с използването на големи полупроводникови лазери от многослойни полупроводникови блокове. Може да се ползват и газови лазери с мощен електрически разряд, но те ще са вероятно по-тежки и по-големи от полупроводниковите.
Могат да се намерят подходящи подходящи технически решения. Не е толкова трудно.
С такива лазери може да се достигнат средни мощности от порядъка на 1ГВт до 10ГВт.
Но не бива да подценаваме и другите типове лазери. Евентуално и те могат да достигнат големи мощности при относителна компактност.
Най-подходящи за ПРО отбрана са лазерите в инфрачервения диапазон, защото се влияят по-малко от атмосферата и атмосферните условия.

Военните са много по-напред технологиите, които са засекретени, от колкото признават, макар още да нямат лазер за поразяване на бойни глави на ядрени ракети. Американците разработват 100МВт лазер, който да може да поразява ракети, още от началото на 80те години на 20 век. Той щял да бъде според оценките им събран на спътник(около 20м на 4м, ако не се лъжа). До сега трябва да са постигнали значителни резултати. Има слух, че по време на войната със Сърбия за Косово сърбите с руска помощ искали да поразят американски шпионски спътник с противоспътникова ракета, но американците я унищожили с лазер от спътник.
Руснаците едва ли са изостанали в разработването на такива лазерни оръжия. Нали поддържат нивото си в оръжейната надпревара.
Сигурено е, че военните имат монтирани на спътници 100МВт лазери, химични или захранвани с МХД генератори. Последните са много мощни, компактни и леки. Няма специалистите да лъжат, че може да се направят, а и СССР нямаше да взема на сериозно програмата Звездни войни. Съветските учени никога не са отрекли, че 100МВт лазер на спътник е нереалистичен, напротив потвърждават го.
Ако нямаше такива лазери, Русия нямаше да скъсява активния участък от траекторията на балистичните си ракети, в който са уязвими за лазери с космическо базиране, за да остане активния участък в плътните слоеве на атмосферата, където тя пречи на лазерите да са ефективни. После бойните глави се отделят, а те е трудно да бъдат поразени с такива лазери. Защо руснаците ще си правят труда да усъвършенстват ракетите си в това направление, ако нямаше реална заплаха за тях.
Иначе военните ни хвърлят прах в очите. Няма да пуснат свободно на пазара модерните си секретни оръжия я.

Тайната на успешната система за ПРО е в това да се създаде и използва в пълна тайна, така че противникът да не научи и да вземе противомерки. А може да създаде и своя система за ПРО, с което предимството ти се губи. Ако опазиш ПРО системата си в тайна, можеш да нанесеш ядрен удар, а ответния да предотвратиш. Така ще спечелиш войната. Ако Русия и Китай създадат тайно своя ПРО, ще унищожат Запада и ще завладеят света.
Трябва ПРО да е съвършенно секретна. Лазерите с наземно базиране трябва да са скрити в подземни бункери, което е и ефективна защита срещу бомби и ракети между другото. Лазерите с въздушно базиране трябва да са прикрити като транспортни самолети и бомбардировачи.
Ако опазиш в тайна ПРО ще спечелиш Третата световна война.


Ако България беше умна, щеше в сътрудничество с Русия и Китай да разработи противоракетна отбрана и да затрием Запада с ядрено оръжие.
Развира се, трябва да станем и ядрена държава. Ядреното оръжие не е за изхвърляне. Пък и е отлично са сплашване. Не можеш да уплашиш някого с оръжие, което пазиш и искаш да опазиш в тайна, без да го разкриеш. Не можеш и да го изполваш без да да го разкриеш. Например ако нападнем НАТО с летящи чинии, всички ше разберат, че имаме такива и ще вземат да ровят каква е тайната им технология. За да ги опазим в тайна, ще трябва да използваме ядрено оръжие.
Така че покрай гравитолетите и свободна енергия ще трябва да имаме и ядрено оръжие. Вижте Израел и Северна Корея - уж малки страни, ама ядрени сили.

Това е пътя, който трябва да следва България.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 308836
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •