Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2017 11:22 - Старият Завет за Крилатия дракон и епичната война срещу САЩ и Алианса
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.04.2017 08:13


Митът за Потопа.
Действащи лица:
Йехова - аз съм онзи който съм станал - 1. Айнщайн, 2. Йосиф Сталин
Ной - отдих - уйкенд английски - войник(красноармеец) ангелски - Крилатия дракон
Сим Хам Яфет - Змея човек(хюман)/и хората му змейовете(офити - гр.синове на змията)
Божи синове - астронавти - астра - звезда - стела - сталин

Битие. гл.6
1. Човеците се умножиха по земята и създадоха земеделски селища(села - анг, вилидж - вила - дача руц. - доч - дъщеря)
2. Тогава астронавтите видяха че те са хубави и завзеха държавите им(не държанки - жени), те бяха от Шатите(не кой каквато щеше)
3. И рече Сталин, няма идейте ми да бъдат занемарявани от тези човеци, ще ги освободя от Америка(смърт) и европейци(еврей - жидове - живков) - 120г. от Освобождението до смъртта на Живков
4.В онова време имаше на земята красноармейци (дракони - не динозаври - исполини), върнали се назад във времето, като астронавти използвали черните дупки и те ги материализираха. Това бяха силни от старо време славни човеци.
5. И видя Сталин, че много извращават хората и са намислили зло на СССР(сърдечни помисли)
6. разкая се, Сталин, който бе създал комунизма, и огорчи в СССР
7.И рече Сталин, ще изтребя другите(другари - товарищи сътворени) човеци. хора пришълци(скитници - скотове), гадове и космонавти НЛО(летци - авиатори - птици лат.)
8.А Крилатия дракон бе от България и изнамери оптичните технологии(оптика - очки - очи) за полети изпреварващи скоростта на светлината(пред) според теорията(учение - възглети) на Айнщайн.
9. Ето житието на Крилатия дракон, Той беше истински (велик) физик(физика - природа - в своя род) и не допукаше грешки. Той следва физика, и бе последовател на Айнщайн.
10. Крилатия дракон и родината му се наричаха Змея - човек и змейовете.
11. На земята създаде звездолети(звезда - стела - летални - мъртви - разтля) и хрономашини(кримимални - злодейства)
12.И според теорията на Айнщайн направи звездолети, понеже пространството се въртеше и изкривяваше
13. И според теорията на Айнщайн и Крилатия дракон пространството се скъсяваше в края, поради периферната скорост, защото времепротранството се изкривяваше отвътре навън, защото е близка до скоростта на светлината и рече да използва това.
14.направи си космически кораб КК (ракета - ракла - ковчег) зареден са лазер(квантов генератор - квантова технология - вълнова - гофрирана ламарина/тенекия) с светлинна енергия(осветление - лампи - ламперия - дърво). напълни го с (космически)апарати(направи преградки), и го направи като самолетоносач(смола), да носи КК вътре и да излитат навън от него.
15. дължината му да е 300м, ширината 50м и височината 30м.
16. И направи на КК оптична призма с обикаляща в кръг светлина(прозорец - илюминатор), а при въртенето се изкривява пространството отвътре навън и така се създава проход отстрани. А двойка призми заредени със светлина въртящи една срещу друга с обща посока на движение в средата между тях създават тяга от долу нагоре(направи в него долен, среден и горен (етаж - от сватба - женитба).
17.Ето аз ще изтребя всички свободни(с вода) - "демократичните" астронавти от космоса, всички които споделят идейте на евроатлантиците(евреи - жидове - жива) и ще освободя земята от евроатлатическите сили.
18. Но с теб ще сключа съюз, и че влезеш в КК от държавата ти, хората от твоята държава, и от държавите на твоята зона(на влияние).
19. вземи в КК всички наборници(добитък - добив - набор) и резерви(гадове - влечуги - гъсенични - танкове - резервоари) - мобилизирай силите си - води война с мобилни сили, воювай с диверсионна тактика(двойки животни - Живков - тато - тактика), за да опазиш живата сила и машините(мъжки и женски) си.
20. И от изтребителите(птици - авиация) според рода им и ги мобилизирай - води война с мобилни сили и диверсионна тактика, за да оцелеят, да запазих живата сила и машините си.
21. И ги съхрани така, събери ги и ги съхрани така пази себе си и тях.
22. И Крилатия дракон направи всичко според тези инструкции.
гл.7
Води партизанска и диверсионна война, с мобилни сили и с изтребители.
4.Защото след като водим партизанската война(септември 1944) ще дойдем(дождат рус.) на Земята. И ще изтребим всички от САЩ и другарите им.
6. А Крилатия дракон беше от времето в което беше възродил(Възраждането - 16 век 600 години) комунизма по-време на демокрацията - "свободата".
И като почнаха партизанска война, "свободните" сили нападнаха земята. и бяха преминати всички граници(герани - извори), и премиха в празното пространство - открития космос.
И дойдоха космическите партизани.
И свободните страни продължиха да воюват с партизаните, те бяха много и КК на Крилатия дракон подеха войната за освобождението.
19.А свободните/демократичните сили бяха твърде силни на земята и завладяха Балканите(планините).
20.А България влезе първа в космическата война(1915 - Първата световна) и освободи Балканите.
21.И унищожи всички астронавти на земята, и изтребители им, и мобилните им сили, и хората им.
22.Изтреби всички от САЩ и съмишлениците им от Европа.
23.Изтреби всички от САЩ на земята, всичките им сили на земята. И остана само Крилатия дракон и всички с него на КК му.
24.И спря(стопира) свободните/демократичните сили и осигури сигурността на държавата си(150)
гл.8
1.И спомни си Сталин за Крилатия дракон и водиха война с мобилни сили и изтребители, и поеха върховенството на земята и пресякоха пътя на демократите,
2.И затвориха границите в космоса и празното пространство - открития космос и престана да идват от космоса(нашествието)
3. И демократите постепенно се оттеглиха от Земята и след като ги спряха, намаляха.
4. И българските комунисти и станаха болшинство/повече и с корабите си спряха армията им планомерно.
5. И демократите постепенно намаляваха и ги млатиха и взеха планомерно връх над тях.
6.Като води партизанска война Крилатия дракон с КК отвори пробив.
7. И направи разузнаване на главните сили на американците(Врана - резиденцията на царя - резидент на ЦРУ) и ги обкръжаваше, докато унищожи САЩ и демократите в космоса(света - земята).
8.И проведе генерално(генерален-общ-глобален) сражение с демократите които се бяха оттеглили в космоса.
9.И в генералното сражение нямаха къде да се оттеглят американските астронавти се огънаха(НАСА - американската космическа агенция) но отвърнаха(на удара),защото в космоса имаше още демократи, и Крилатия дракон пусна КК (ракетите) си и ги хвана и в обкръжението на КК си.
10. И води още партизанска война и пак проведе с КК генерално сражение.
11.В генерално сражение пристигнаха вече при колониите им и новите донесения от патрулите извсетиха, че демократите са се оттеглили/отстъпили от космоса.
12. О води още партизанска война и пак проведе генерално сражение и не срещна отпор.
13. И съветските космонавти спечелиха първенство в космоса(Гагарин 1961 - 601), и постигнаха числено превъзходство(болшинство болшевики - Ленин - луна - месец)и Крилатия дракон ги прикриваше от космоса(отгоре) и почти унищожиха САЩ и демократите.
14. Те отстъпваха по численост и Сталин ги изтреби(1927 - сталинска чистка), САЩ и демократите бяха унищожени напълно.
15. И Сталин рече на Крилатия дракон
16. излез с КК от държавата си и държавите на твойте съмишленици
17, заедно с Живков-Тато(Тито - сърбите - събрани 0 набор) и всички астронавти - летци, мобилните си сили и нека се разселят в космоса и нека се плодят и размножават в космоса.(т.е. Сталин изгони българските НЛО астронавти от земята в космоса)
18-19. Крилатия дракон излезе с КК в космоса
20. И причини жертви на Сталин, водеше събра изтребителите си и водеше партизанска война, унищожаваше всичко и причиняваше му жертви.
21. И Сталин помири се българите уж. И рече Сталин и СССР да забранявам вече земята на хората им, защото зло ме чака(мечта - помисъл) и СССР също, за да не изтребят всичко живо, както направих(с демократите).
гл.9
1. И рече Сталин на българите, Крилатия дракон и съмишлениците му да се разселят в космоса(да овладеят космоса) и да се размножават там.
2. да треперят всички от тях.
И сключи договор с тях.
12, Рече Сталин, ето знака за нашия съюз/договор
13.Поставям този радиоактивен злативен орел(дъга - радуга. ореол) на компютъра(информационна техн. - униформа - облекло - облак) Ай Би Ем(обърк, с Йосиф Сталин), знак за вечния договор в космоса.
14. Като пратя информация на земята ще видят радиоактивния орел
и ще се сетят за Съюза и договора между мен и вас. Демократите вече няма да завладеят земята, защото астронавтите им са изтребени.
18, Крилатия дракон и съмишлениците му които излязоха с КК си, бяха Змея и хората му - змейовете. Хората му водиха битка(батко - баща укр.) с Евроатлантическия алианс(еврейски съюз/уния - ционистки - чайна - китайци - хан - Ханаан)
19.Тези бяха драконите(трима), съюза(синовете) на Крилатия дракон, от тях се насели космоса.
20. Крилатия дракон направи с роботи(работи) и сайлони(селяни - земеделци) киборги с свободна воля(Куба свободна - Кастро - скопен - копия - близнаци - лизани - лозе)
21. те попълваха(питаеха) (редиците на)военните(вино), и направи опити и откри(открит - гол) квантови аналогови компютри(обърк. лазери - квантови генератори - лежеше) и ги имплантираше(в палатката-шатрата си)
22. Хората му водиха битка с Евроатлантическия алианс, и видяха откритието му в битката, и това го издаде на останалите пришълци от бъдещето и те го копираха(двама братя - близнаци).
23. Змея и змейовете взеха трофея(златния орел на САЩ) и като го положиха на своя територия(площ - плещи - рамена) сложиха герба(на САЩ), и прикриха следите от битката. И те оставиха герба им(на САЩ), защото ги ненавиждаха и водиха битка с тях.
24. Крилатия дракон беше правил военни изследвания/проучвани/търсения и учените му направиха и миниатюризираха (компютрите с)изкуствения интелект(мисъл - мечта - дрийм англ. - сън - син)
25. рече: Евроатлантическия алианс бяха проклети и се биеха с роботи с роботите ни, които копираха от нас(братята - близнаци).
26.После рече: Българите астронавти са на Змея, дошли от бъдещето,а Евроатлантическия Алианс се биеха с неговите роботи.
27. И змейовете са астронавти и са в космическата шир/широкия космос, те са сайлони, имплантирани като Змея, а Евроатланитическия алианс се биеха с техните роботи.
28. Крилатия дракон беше комбинирал(камбанка - звънец - Звено - упр. от 1935) аналогова с цифрова логика(лагера на чифути - евреи - изтреблението на евроатлантическия алианс - демократите/"свободните") в компютрите си с ИИ.
29. Крилатия дракон пръв започна да използва тази военна технология, сплитането на частиците по КМ(квантова механика - техниката на квантовото сплитане) и електронна нанотехнология/наноелектроника(нанкане - спане - сън - Ким Ир Сен - Корейската война срещу Америка 1950г)

ПС: Това е епичната история на тази древна война, описна в Библията. Тя разкрива и че Крилатия дракон е открил не само космическите технологии но и киборгите. роботите и комп. с ИИ.
Тук е разказано и за златния американски орел, оставен в Царичина да напомни когато трябва на земните хора какво се е случило. И това време дойде, когато падна комунизма в България. Той показва че "свободата" и "демокрацията" нямат бъдеще. Спиралният тунел, в който бе погребан, показва, че НЛО астронавтите ще спрат Запада.  Така че не служете на Запада, на тези които искат само да ни поробят и погубят, те мамят и лъжат българите. Но космоса е наш. Това значи, че неприятелите ни ги чака лошо.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg/technology/2016/07/24/koga-bylgariia-shte-se-vrazumi-i-shte-razvie-svoi-naprednali.1466523


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 308926
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •