Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2017 13:41 - Японците пазят древните българските традиции
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 5483 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.07.2017 13:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Япония е истинския наследник на българските хунски традиции, които са дошли до тях от хунската империя, а също и през Китай.
Първо названието японци идва от българското племе сармати - царски - цървули - опинци - японци.
Те са от божествен произход - бугари - богове, божествени - българи.
(германизираните българи от Добруджа и Северноченоморските степи са наречени готи - гети - божествени - герм.) - българите са космическа НЛО нация - богове в древния смисъл на думата.
Аматерасу - богинята на слънцето, от които идва рода на японския император -  Западната Русия  - Амида Русия - западните славяни - българите. Това са и сарматите.
Бушите(самураи) са беси(траки-българи) - берсерки(варяжки воини, варяги - варг - сканд. вълк - българи - монг. борджигин - племе на вълците), бористени(бългаско племе от Днепър - скитите земеделци) - мечки. мечи, - кит. сюн - мечка. боец, - сюнну - хуни - уногондури - юнаци, племе на юнаците(млад - юноша - млатя-  удрям, бия  - ударни, бойци )
Самураите са също и змейове-дракони - български род войска, универсална лека конница, станала популярна на Запад като драгуни.

Родът на японските императори е Дуло - потулени, скътани - Къто, Кришна - скришен(погрешно - черен). За това присъства в имената на императорите Муцохито мацка/котка/ Къто, Хирохито - хороши, хубав, красив - Къто, Акихито - Око Къто.
Мао Дзе Дун също е от рода Дуло, от Шан-Ин. Власта се ражда от цевта на пушките. - т.е. от дулото. Ким Ир Сен също е от рода Дуло-Кришна - красив, краснъй, бълг. Красимир.
Впрочем името Китай идва от Къто - Дуло, а Цин(Чайна) от Цветен - Шарен - Краска,шарка - Кришна.
От този род са и Алберт(Албанец - арбанашки - арапин - черен - Кришна) Айнщайн(Ящер - змей - от змия - краса бълг. - шарената  - краска - шарка - краснъй - Кришна) от българите прияли юдаизма. От този род е и Надежда Алилуева, жената на Сталин, от Ала - змия тюрк.(Грузия е била под турско) Ин Лун - китайски Крилатия дракон. Кала - бълг. - кален, калено желязо, стомана,(ето от къде си е взел псевдонима Сталин от приятелите си Алилуеви и бъдещи тъстове) - вид дракон, стоманен, железен дракон.

(Евреите са ни и братовчеди. Както обича да казва нашия приятел Айнщайн, десет израилски племена ми се изгубиха в Украйна, викаха им борибогари(борещи се с бога - израилтяни на иврит - езика на семитизираните български племена от Близкия изток) или българи, както станаха извесни по късно. А Крилатия Дракон отговаря, а на мен ми се загубиха две от българските племена. Първо племето на гъските, хазарите - хусари, а после и племето на патиците,утигурите, нещо се поеврейчиха малко.
Евреите са от бългаски произход, но са били семитизирани, те са от първите земеделци в Близкия Изток, които са били българи, после се разселват и дават началото на земеделието и цивилизацията в Стария Свят.
Балканските земеделци, най-старото земеделско население на Балканите, са били индоевропейци. От една страна археологията и генетичните изследвания показват, че това население се е запазило в по-късните времена и съставлява голяма част от генофонда на българите. От друга страна няма следи от неиндоевропейски език и думи останали от това население. Това доказва, че то е било индоевропейско. Най-вероятно езикът му е бил близък до българския, за това не се откриват други езикови останки.
Тези древни балкански земеделци са дошли от Мала Азия.
За Ямната култура на север от Кавказ се смята също, че е индоевропейска. Тя се формира от смесването на земеделци от Близкия Изток, дошли от Южен Кавказ и ловци от Севера. Това също говори, че индоевропейците са дошли от Мала Азия и Близкият Изток е тяхната прародина.
Твърде вероятно е първите земеделски култури от Плодородния полумесец или поне част от тях да са индоевропейци. Това налага да преразгледаме коренно теориите за произхода на индоевропейците, чиято прародина досега се търсеше по на север. Също така се смятаха за скотовъдци номади отначало, но всъщност неминаването към номадско животновъдство при някои от тях е станало по-късно, а първоначално са били земеделци.
Това променя представите за индоевропейците, произхода им, тяхната култура и тяхната древност
.)
Според един старогръцки източник старото име на Тракия било Перке. Но тъй като в гръцкия няма "Б", името може да е било Берке - Берге или България. По-късно страната била наречена Трайке, което гърците произнасяли Тракия.
Причината за смяната на името е, че българите останали на Балканите се нарекли трайке - трайковци, защото останали в старите си земи за разлика от преселниците на Изток, които щели да се завърнат след хилядолетия, под старото си име българи и са паричани неправилно прабългари.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2016/11/16/bylgarite-sa-potomci-na-nai-drevnata-civilizaciia-v-sveta.1490637
Средноазиатските българи са били наречени от гърците бактри, а от местните балхи. Техен център е град Бактра - Балх, а страна им се наричала Бактрия или Балхара - всъщност България.
Съседна й област била наречена от гърците Согдиана, което значи земя на саките, скитите - сколос, склави - по-късно извесни като славяни.
Хуните са вероятно българско племе. Името им означава единни, съюзени. А е известно тракийското племе едони - единни, обединени - съюзени. Името македони означва големи едони или голям съюз, голямо единение. Те също са българи, клон на траките. Макар някои пропаганди да ги изкарват други.
Самото име българи означана смесени, разбъркани. То пак е близко по смисъл на съюзените, единените - хуни, едони, македони.
Македоните били велики воини, но средноазиатските българи, бактите, не им отстъпвали. В битката при Гавгамела бактрите успели да разкъсат македонския строй, но се впуснали да грабят македонския стан вместо да помагат на поробителите перси. Така Александър велики успял да победи. С бактрите и согдийците той после водил продължителна и неуспешна война, накрая ги покорил като слючил с тях съюз и се оженил за тяхната принцеса Роксана, за да скрепи съюза.
Скитите земеделци - бористените - борци, борещи се, вероятно са идентични с уногондурите - племето на юнаците от древните българи. Юнаци - борци - борещи се. На тях била наречена реката Бористен - Днепър. Те имали градове и то големи.
Така че българите са изконното население на Балканите. Траки е просто друго име на старите балкански българи. Българи живеели и на Изток, където се разселили от Балканите.

Първата китайска държава Шан Ин е българска. Шан-Ин - Това е първата китайска династия, основала китайската цивилизация. Загадката е защо е наричана с две имена - Шан но и Ин. Това не е загадка ако рагледаме значението на тези имена. Шан значи планина - планинци - бриги, брегари - бургари - българи. Ин означава женското начало - жена - булка - българи. В Китай има българско влияние още в неолитната култура Яншао, която е повлияна от Триполската култура, клон на балканските земеделци, които са българи. Но династията Шан-Ин е основана от българи, от българите живели на Изток. Китайците представяли неразбираемото й чуждестранно име в превод, като ползвали и двете различни тълкувания на името българи. Това обяснява защо са ползвани две  имена. Другите китайски династии са наричани само с едно име.
Българите са положили началото на китайската цивилизация и нейните традиции, които я правят най-успешната на земята.
Конфуций произлизал от император от тази династия. Явно е пазел спомена за българския произход, защото синът му се нарича с българското име Шан Ин. Конфуций се придържал към наследството и традициите на Шан-Ин. Той твърдял, че не измислил нищо ново, а следвал традицията. Явно се придържал към древната българска мъдрост, която станала основа на китайската.
Ако искаме да видим блясъка и мъдростта на древните българи,е достатъчно да погледнем на Изток, в Китай, Корея, Япония. Да приемем тяхната философия и етика е завръщане към старите български ценности и мъдрост, които превратностите на времето са погубили в България, но са процъфтели на
Изток.
Японската и китаската философия и етика са български. Японската философия, която трябва да възприемем, всъщност е завръщане към традиционните древни български ценности, тъй като тя е в основата си китайска, а древните българи дошли от Изток и познавали източната и китайска философия. Вече казахме, че глаголицата издава връзките на българите с Китай и познаването на китайското философско понятие ци. Българите владеели източни бойни изкуства, те са неразривно свързани с философията. Българите по всяка вероятност са познавали конфуцианството, даоизма и будизма. Но всъщност философският обмен с Китай може да е бил двустранен. Българите вероятно са имали развита собствена философия и тя е дала отражение върху китайската. Някои от китайските философи може да са от български произход, преселници от близките на Китай тогава български земи. Така например създателя на даоизма Лао Дзъ, което прозвище означава Стария мъдрец, носел българското име Бо Ян - Боян и в края на живота си напуснал Китай, заминал на запад, където са живеели древните българи. Завърнал се вероятно при своя народ. Конфуций също имал някаква връзка с българите, защото синът му се наричал с българското име Бо Ю - Бою, Бойко. Сред големите китайски философи от древността се споменава един назован Богао, Богао Дзъ или Българския мъдрец. Той може да е българин. За съжаление учението му не е достигнало до нас, но е извесно, че веднъж се състезамли в стрелва с лък и друг известен китайски философ Лие Дзъ. Богао Дзъ демонстрирал абсолюстна невъзмутимост, безстрашие и презрение към смърта, резултат от постигнатото прозрение и осъзнаване на нещата, като застанал на ръба на пропаст и така стрелял. Известен един случай в Европа, когато един хун, може би всъщност българин или хуните са били близки с древните българи, скочил в пропаст, за да докаже храбростта си. Явно изпитанието на храбростта и презрението към смъртта с пропаст е било характерно за българската философия и практика.
Древните българи имали и воински кодекс на честта като самурайския. От стари времена е останал израза юнашка вересия или юнашко доверие, което означава доверие без други гаранции освен дадената дума. Това заначи, че юнаците, воините държали изключително на думата си. Спазвали кодекс на воинска чест, вярност и доблест. Освен това, както видяхме, древните българи посрещали смъртта без съжаление, подобно на самураите.Така че приемането на Японската философия и етика, ценности, е връщане към забравените стари български традиции.

Както виждаме японците са запазили древните български традиции и те са наши наследници. Ние дрябва да приеме японските философия и етика, за да се върнем към корените си, към изконните си ценности. аки скаме да станем по-добри,  ефетивни и да се оправим, трябва да го сторим.

Оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg/technology/2016/07/24/koga-bylgariia-shte-se-vrazumi-i-shte-razvie-svoi-naprednali.1466523






Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 309008
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •