Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2017 11:49 - Как протече битката - галактическия Сталинград между Крилатия дракон и Оста на живкогандицигансконацистите, в която последните бяха напълно унищожени.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 124 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.01 09:53


Понеже имахме възможност да проследим битката благодарение на агент 006 от нашето ДС, на Крилатия дракон.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/07/venceslavniia-zlatniia-starshinata-tysta-na-dyjdovniia-drako.1560543
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/05/bazata-na-jikogandiciganskonacistite-v-hiiadite-beshe-unisht.1560339
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/07/zashto-krilatiia-drakon-dovyrshi-ashtar-sheran-venceslavniia.1560619
Първо две седмици преди 15.08.2012г, когато изтичаше срока на ултиматума на Оста Людмила Живкова-Ганди да се предадем или ще дойдат да ни затрият, Космическите кораби на Дъждовния дракон пристигнаха и изпълниха небето над Земята Те се показаха нарочно на телескопите на американските НОРАД и сателити,  Те видяха ясно герба им с двата крилати дракона. Те бяха дошли да защитават Земята. На сутринта на 15.08.2012г американските НОРАД и сателитите осъмнаха с космос изпълнен с още повече български кораби. те бяха с герба на Крилатия дракон червеното изгряващо слънце със сърп и чук питаха по радиото какви са - чудеха се японски и съветски, а те отговориха, българи, всичките сили извън Земята са български.
После армадата с главните НЛО сили на Оста водени както следва от Людмила Живкова, Индира Ганди  тръгна от центъра на Галактиката срещу нас. А американците гледат, драконите си седят над земята и се бавят, а уж да ги пресрещнат. Ония си направиха извода, значи имат още сили скрити в космоса и ги причакват. Пускат радарите и се оглеждат.
Само че както се сещате в засада ги дебнеше третия Крилат дракон - Черния дракон, а на него и космическите кораби са черни и триъгълни, а изтребителите му са черни и с триъгълни криле, като пура, ама ръбата шестоъгълна, и ускорителите дето ги прикачват са шестоъгълни ръбати пури, а на опашката има два наклонени стабилизатора. Това е защото са стелтове. Не ги хващат радарите, Само когато отворят капаците покриващи оръжията ги хващат малко радарите, но това е обикновено последното, което вижда противника, освен ако командирите не решат друго, защото са с голяма огнева мощ и са много бързи, удрят светкавично и може да се отеглят също толкова светкавично.
По едно време по комуникационните връзки на армадата на главните сили на Оста с тила им селенията им чуват шум от война. Взривове и внеапно замлъкване на отсрещните връзки. Питат какъв е този шум от война, питат земните си куки, за да изпитат нашия агент 006. А по-радиото от Крилатия дракон-Черния дракон долита отговор, това е Втората световна война, това са ракетите Фау 2, демек съсипваме Лондон - Леонид с неговите спартанци, дето пази Термопилите -  Темната дупка портала(Черната дупка в центъра на Галактиката) нашите крайцери ракетоносци и крайцери самолетоносачи са ги обръжили и ги засипват с дъжд от ракети, космоса е закрит от тях, ще бъдат унищожени напълно. А Герито-мацката, Хрисимата и  Нина командват нашите флотили дето ви бият.

После след малко изведнъж на екраните на радарите на армадата светват някакви слаби отражения, но космоса е пълен с тях. След миг флотата на индийските цигани-роми на Индира Ганди изчева пометена от мощен ракетен залп. По радиото гърми назидателен глас, това е Сталинград, Нашите дето ги видя са стелтовете ни, това е защитата ни. После повтаря няколко пъти. Стоманата се вади тука, Стоманата се вади тука. Демек самураят вади катаната(ракетите от главния калибър), уакизаши-късия меч(по-малките ракети) и пушкалата(оръдията - малокалибрените скорострелни и лазерните), а като знаете когато самураят извади меча си непременно ще те убие.
После Людмила отговарят, радарите те хващат, а отговорът на нашите е, ще те убия извърти си врата, тогава ти е в сляпото око. Демек я погледни назад, ачигьоз - вади очите - газова камера-кюмюр-въглища. тоест и отпред и отзад, унищожи Людмила. И с мощен ракетен залп флотът Людмила просто е унищожен напълно.


Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Рагромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bgТагове:   НЛО,


Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90804
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031