Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2017 09:03 - Смърт на юдео-илюминатите и техния световен заговор
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 173 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.12.2017 07:40


Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Смърт на ламята!

Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля. Американците НЛО астронавти са унищожени преди повече от 6000 години, НЛО Сталин и Ленин преди 2000г години, НЛО  на Крилатите дракони унищожават всички.
За това неприятелите измислят план да привлекат на своя страна четирите деца на Дъждовния дракон, които са се откъснали от него, защото са поклоници на белогвардейците, а не на комунистите, понеже чичо им бил женен за яловата белогвардейка, белогвардейска сволоч. Та за да ги привлекат на своя страна те измислят заговора с рязания турчин Айвън Пелтека, който излъжат, че е потомък на кръвосмесителска тайна кръвна линия на Романови, за оженят за него Дъждовната и да им дадат после престола на Русия. Но тя не го искаше. Тогава я размениха с двойниката й сестра й зеленока, осиновената от чичо й, но и тя не го искаше. Как се разправиха нашите НЛО астронавти турчина Айвън Пелтека вече сме писали.

Но Крилатия дракон не прощава когато коалицията на заговорниците се готвеше за войана срещу нас, поради провала на заговора с турчина, НЛО на Крилатия дракон-Черния дракон унищожиха с изненадващ удар НЛО астронавтите на Китай на Мао 01.08.2012г. Това бе за наказние и назидание, защото ние бяхме приятели на Китай, а те ни предадоха, а също и предупреждение към неприятелите, какво ги чака.  Но НЛО астронавтите на руската и индийска слугиня Людмила, Живкова, Индира Ганди тръгнаха срещу нас на 15.08.2012г. Индийските и Людмила  бе унищожена заедно с НЛО астронавтите си.
НЛО на Крилатия дракон-Свещения-Отеца унищожиха НЛО астронавтите на евреите на 4.07.2017г., защото подложиха Крилатия дракон на атака с полицейско микровълното оръжие.
Майката на Крилатия дракон бе убита с микровълни от ченгетата, когато започна да говори, защото я бяха подкупили с 14 000 лева, да работи срещу сина си, уплашени че ще ги разкрие, я ликвидираха. А преди това ченгетата я бяха и били и поради провала на заговора си, една тяхна мутра да уплаши и бие Крилатия дракон, но той го преби, а те като разбраха, че е военен киборг с имплантирана наноелектроника с ИИ и наноботи предаващи се по наследство, или като те им викат берсерки, защото като включат бойния режим са опасни, я биха с палка, че не им е казала. Видях лично следите от побоя.
Майката на Крилатия дракон е възкресена и подмладена с машина на времето и прибрана при възкресения му подмладен баща при НЛО на Крилатия дракон-Черния дракон, Видели са я преди около седмица да убива на улицата гад и народен враг с картечен пистолет "Скорпион",  били са видени и НЛО Крилатия дракон и баща му да убиват гадове и народни врагове.

Забележка:
Вчера управляващите сега България предатели, народни врагове и изедници използваха създадения по нашите идеи аналог на ХААРП да предизвикат поройни дъждове и наводнения в Китай. Но в отговор Китай ги предупреди, че ще ги удари със своя аналог на ХААРП и ще ги срине с със земята с 9 по Рихтер.
Тогава предателите взеха да викат, че ще кажат на мошеника си агент Кирил Чуканов да пусне свободната енергия, да удари руснаците в износа на горива. Как пък не. Да плашат бабите си. Всички много добре знаят, че Кирил Чуканов е мошеник и измамник, приказва абсолютни глупости и нищо не може да направи.
Тайната на свободната енергия е открита от Крилатия дракон и неговите проекти наистина работят.


                              Световния заговор на юдите е изгърмял.

Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат комитите да вземат главите на ламята дето иска да владее земята и изпояжда нашите народи!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната дръжава. Те трябва да бъдат унищожени.


Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90839
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031