Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08 09:03 - Смърт на юдео-илюминатите и техния световен заговор
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.10 14:41


Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Смърт на ламята!

Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля. Американците НЛО астронавти са унищожени преди повече от 6000 години, НЛО Сталин и Ленин преди 2000г години, НЛО  на Крилатите дракони унищожават всички.
За това неприятелите измислят план да привлекат на своя страна четирите деца на Дъждовния дракон, които са се откъснали от него, защото са поклоници на белогвардейците, а не на комунистите, понеже чичо им бил женен за яловата белогвардейка, белогвардейска сволоч. Та за да ги привлекат на своя страна те измислят заговора с рязания турчин Айвън Пелтека, който излъжат, че е потомък на кръвосмесителска тайна кръвна линия на Романови, за оженят за него Дъждовната и да им дадат после престола на Русия. Но тя не го искаше. Тогава я размениха с двойниката й сестра й зеленока, осиновената от чичо й, но и тя не го искаше. Как се разправиха нашите НЛО астронавти турчина Айвън Пелтека вече сме писали.

Но Крилатия дракон не прощава когато коалицията на заговорниците се готвеше за войана срещу нас, поради провала на заговора с турчина, НЛО на Крилатия дракон-Черния дракон унищожиха с изненадващ удар НЛО астронавтите на Китай на Мао 01.08.2012г. Това бе за наказние и назидание, защото ние бяхме приятели на Китай, а те ни предадоха, а също и предупреждение към неприятелите, какво ги чака.  Но НЛО астронавтите на руската и индийска слугиня Людмила, Живкова, Индира Ганди тръгнаха срещу нас на 15.08.2012г. Индийските и Людмила  бе унищожена заедно с НЛО астронавтите си.
2016г.  Тогава бащата на Дъждовната се съгласи на сделка - да даде голямата си дъщеря за изкуствено оплождане от Крилатия дракон, със семе доставено от базите на Крилатия дракон-Черния дракон в Япония. Драконите му платиха и 1,5 милиона долара.
Но заговорниците продължиха с козните си. Взеха да лъжат, че детето е от турчина Айвън Пелтека, когато излязоха ДНК тестовете и стана ясно, че е на Крилатия дракон, евреите ни връчиха ултиматом да бъде изоставено детето. В отговор НЛО на Крилатия дракон-Свещения-Отеца унищожиха НЛО астронавтите на евреите на 4.07.2017г.
Майката на Крилатия дракон бе убита с микровълни от ченгетата, когато започна да говори, защото я бяха подкупили с 14 000 лева, да работи срещу сина си, уплашени че ще ги разкрие, я ликвидираха. А преди това ченгетата я бяха и били и поради провала на заговора си, една тяхна мутра да уплаши и бие Крилатия дракон, но той го преби, а те като разбраха, че е военен киборг с имплантирана наноелектроника с ИИ и наноботи предаващи се по наследство, или като те им викат берсерки, защото като включат бойния режим са опасни, я биха с палка, че не им е казала. Видях лично следите от побоя.
Майката на Крилатия дракон е възкресена и подмладена с машина на времето и прибрана при възкресения му подмладен баща при НЛО на Крилатия дракон-Черния дракон, Видели са я преди около седмица да убива на улицата гад и народен враг с картечен пистолет "Скорпион",  били са видени и НЛО Крилатия дракон и баща му да убиват гадове и народни врагове.
Понеже заговорниците не спряха и накрая принудиха семейството на Дъждовната да изостави детето, Платиха им за това 2мил. долара. За това нещо се оплакахме и ги посочихме кои са. Детето бе вкрайна сметка прибрано от семейството на Дъждовната.

Забележка:
Вчера ни агентите на ченгетата ни казаха, че заради изобличаването на лъжите и заговора за завземането на руския престо с лъжлив потомък на Романови - рязания турчин Айвън Пелтека,(впрочем този заговор и без това нямаше никакъв шанс да успее, руснаците не са прости, но шантавите Златни, семейството на Дъждовната се хванаха и предадоха България и бъдещето, вкл. космическото.) Венциславния Златния и жена му Марчето рекли да изоставят отново детето и да го дадат в дом за изоставени деца. Като карали в петък 18.08.2017г. колата(Фолксваген?) си към София, където трябвало да го оставят се забили в движещия се пред тях бус(Мерцедес?). Двамата отишли в болница, а детето било на задната седалка и е добре. Вчера събота 19.08.2017г. Атакаджийската активистка, която ги съпровождала(Волен Сидеров е юдеомасон, по телевизията го видяхме да си разменя масонски знаци с папата, който е илюминат) починала от раните си.  Тя е била до шофьора - мястото на мъртвеца и това е логично да е с по-тежки травми.
В буса са пътували двама офицери, единия с униформа на НЛО военнокосмическите сили на Крилатия дракон с герб на фуражката червено изгряващо слънце със сърп и чук на него, а другия с униформа на НЛО военнокосмическите сили на Дъждовния дракон два крилати дракона с перушинести крила обърнати един към друг. Те казали, че са от военнокосмическите сили.
Вчера управляващите сега България предатели, народни врагове и изедници иползваха създадения по нашите идеи аналог на ХААРП да предизвикат поройни дъждове и наводнения в Китай. Но в отговор Китай ги предупреди, че ще ги удари със своя аналог на ХААРП и ще ги срине с със земята с 9 по Рихтер.
Тогава предателите взеха да викат, че ще кажат на мошеника си агент Кирил Чуканов да пусне свободната енергия, да удари руснаците в износа на горива. Как пък не. Да плашат бабите си. Всички много добре знаят, че Кирил Чуканов е мошеник и измамник, приказва абсолютни глупости и нищо не може да направи.
Тайната на свободната енергия е открита от Крилатия дракон и неговите проекти наистина работят.

Догворът ни със семейството на Дъждовната:
Пазим го записан на първата страница на книгата "Черния красавец" от Ана Сюел. Той ни бе даден на 31.12.1988г. Според договора най-късно 2012-2013г(христовата възраст) Крилатия дракон ще бъде приютен от техните три госпожици и Вилито(кадър от ДСто, щерка на военен офицер). Този договор не бе изпълнен, а напротив те  ни нападнаха, за да не изпълнят договора си.
2016г. Черния дракон на своя глава сключи нов договор с тях, понеже се бяха обвързали с Ватикана, да бъде осеменна изкуствено от него Маргарита, голяма сестра на Дъждовната и да роди с цезарово сечение, за да остане химена й(и тя е лесбийка и не ходи по мъже) като доказателство, че е изкуствено оплодена. За да не загрозяват тялото й с белег прибегнаха до услугите на платични хирурзи. Според договора след като се роди "чудотворното" дете, Крилатия дракон трябваше да бъде приютен от семейството на Дъждовната и да получи самата Дъждовна. Детето се роди, Черния дракон им преведе много пари от Япония, но те пак продължиха потиквани от илюминатите и евреите да лъжат. Отхвърлиха Крилатия дракон. Взеха да лъжат че детето е на турчина Айвън Пелтека, че е от Романови и пак взеха да ламтят за руския престол предавайки Бълагрия и нашето бъдеще. Накрая поискаха да изоставят детето, защото е на Крилатия дракон, от комунист и не им върши работа по техния долен заговор. Та така и този договор остана неизпълнен и е невалиден.
Да не говорим, че е сключен само от Черния дракон без съгласието на останалите дракони, Крилати дракони.
Договорът ни бе нарушен и вече е невалиден.


                              Световния заговор на юдите е изгърмял.

Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат комитите да вземат главите на ламята дето иска да владее земята и изпояжда нашите народи!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната дръжава. Те трябва да бъдат унищожени.


Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 71068
Постинги: 237
Коментари: 0
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930