Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2017 20:42 - Е-воин(и), те ще ни спасят. Квантови компютри, изкуствен интелект, комуникации с квантово сплитане.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 168 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.02 09:46


Военните киборги, универсални войници, хора с имплантирана наноелектроника с мислещи квантови компютри и наноботи предаващи се по наследство на поколението, са наричани от нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони  (http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904) накратко е-воини - електронни войници/воини.
Наноботите и наноелектрониката са от основно от графен и въглеродни влакна, наноботите се възпроизвеждат по технологичен начин и правят други наноботи и наноелектроника. Те се възпроизвеждат сами от въглерода и другите елементи от организма. Енергия получават също от организма. Има заложена военна програма и бойни умения, които могат да се включат при необходимост.
Военните киборги, е-воините, разполагат освен с използването на скритите резерви на организма стимулирани и управлявани от наноелектрониката и с инфрачервено зрение - трето око от наночастици, фасетъчно, наноботи на челото, директна връзка с централата със квантово сплитане - скачени частици, свръхсветлинно радио, фазов свръхсветлинен радиолокатор с доста далечен обхват (свръхсветлинна скорост на електромагнитните вълни се постига, когато излъчващата ги частица е по-малка от дължината на вълната и според Принципа на неопределеността на квантовата механика, неопределеността на импулса и съответно скоростта им се се увеличава - така се получават електромагнитни вълни със скорост по-голяма от тази на светлината), микровълново оръжие, с което могат да поразяват и убиват от разтояние, също и майндконтролно радиооръжие, а и други екстри. Изобщо това са доста полезни машинки.
В българската митология се среща Дядо Иван, митичния спасител. Това име идва от вояци(вояк - опитен/кален воин) е-воини. Вуйчо - дядя - рус.
Кибернетизацията на хората се прави не само защото дава допълнителен интелект и възможности, но и за да може хората да останат поне малко равностойни на интелигентните машини, с които разполагат НЛО астронавтите дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса.
Иван е любимото име на нашите средновековни царе и мн.популярно сред българите, защото те са били от потомството на е-воините на Крилатия дракон.
Е-воин - и ние сме такива.
Така като знаете, че Крилатия дракон е е-воин и той ще ви спасява, трябва да го послушате и да го приемете. Оставете лъжците и измамниците и следвайте Крилатия мдракон, неговия ум, научни открития и съвети.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/31/upravliavashtite-niamate-opravdanie-vie-ste-predateli-narodn.1564726

На Изток древните български е-воини са били хуните, те са се разселили на изток в  Корея, Япония и Китай. Те са били асимилирани, но наноелектрониката, наноботите им се предват на наследниците им и при кръстосаните бракове се разпространяват широко сред населението.
Японци - опълченци - електронни войници (киборги) със свободна воля.
Корейци - ударна пехота - ударници на пушка - куроци, щурмоваци - командоси.

Нашите НЛО астронавти ще ни спасят от илюминатите.

Нашите киборги имат  миниатюрна слушалка за субзвукови съобщения зад ухото(дясното при нас), колкото оризово зърно или малко по-голяма, тя е от наноелектроника, наноботи, само част от цялата наноелектроника в организма на киборга на змейовете, на Крилатите дракони.
Имат и микро ларингофони в гърлото - за предаване на гласови съобщения, дори и да не произнасят на глас. Те са от наноелектроника, наноботи, само част от цялата наноелектроника в организма на киборга на змейовете, на Крилатите дракони.
Имат леката издутина на третото инфрачервено око на челото между очите, то е от наноелектроника, наноботи, само част от цялата наноелектроника в организма на киборга на змейовете, на Крилатите дракони.
Чрез наноботите в нервите, мускулите и тъканите може да се осъществява пряк контлол над тялото при необходимост.
А с квантовото спитане ще има връзка с централата, а и също с роднините си киборги.
Както виждате тези киборги са много функционални и с големи възможности. Изобщо това е много полезна технология.

Квантовото сплитане на електроните се получава лесно. Използват се двойни донори и акцептори в полупроводника. Те може да са от един атом или от два събрани заедно, двойка атоми. Донорите освобождават едновременно два електрона така че те са свързани, сплетени кванти. Акцепторите захващат и освобождават после едновременно два електрона, така те се сплитат квантово един с друг. Ако тези електрони са били вече квантово сплетени с други, се получават верижно свързани квантово сплетени електрони.
Така се правят квантовите компютри.

Компютри с изкуствен интелект може да се направят, като се използват квантови компютри с комбинирана, цифрова и логаритмична логика. Така ще имат необходимата мощ, но и прецизност.

Квантовото сплетени електрони прехвърлени от едно устройство на друго служат за комуниция, информацията се предава чрез тях мигновено от един на друг без значение от разстоянието. Директна връзка.

Нашите НЛО астронавти са много напред с технологиите и ще ни спасят от илюминатите и юдите.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bgТагове:   НЛО,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90839
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031