Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2017 21:43 - Намереният рай.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.09.2017 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гьобелик тепе е име от български произход. Тук са живели част от древните българи създали първата земеделска култура на Плодородния полумесец. Името Гьобелик тепе е българско и значи изгубеното добро на тъпите - лук - добро.
Мегалитния паметник 12 000г. пр.н.е. на Гьобелик тепе е астрономическа обсерватория подобна на Стоунхеnдж, но камъните са много прецино обрабодени и скулптирани. Това е непостижимо за каменната ера с примитивните й каменни оръдия. Тук е имало железни сечива. Хората са използвали желязо.
Тук са намирани и останки от диви животни и растения, защото са намирали още в ранния етап на култивация и още не са били видоизменени със селекция. Но тук явно е имало уседнали земеделци, а не примитивни ловци номади.
Гьобелик тепе е центъра на библейкия Едем, изгубения рай. Името Гьобелик тепе- Изгубеното добро на тъпите е пряка критика на библейския юдейски мит, който представя нещата изопачено и най-нагло лъже.
Тук е бил заточен изгонения от израелските НЛО астронавти Перестия дракон заедно със семейството му и рода му.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/01/semeistvo-drakoni-bylgarskite-drakoni-osemte-drakona-sa-bylg.1559641
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904
Той е бил при израелците, защото е бил подложен на преследване в родината си от Людмила Живкова, която по това време не и умирала и комунизма не е падал, благодарение на помощта от НЛО Крилатите дракони. Но за благодарност илюминатите, от които е и Людмила с нейната прикрито сатанинска агни йога(Агни йога, любимото учения на Людмила Живкова, са сатанисти. Те се кланят на върховния си махатма(велик дух) Мория, който е просто будисткия Сатана - демона Мара(Смърт). Просто виждаме прикрити сатанисти илюминати - илюминатите се кланят на Луцифер-Сатаната. Една от многото прикрити организации на илюминати.) го подгонват, че е открил начин да се възкресяват мътвите и да се подмладяват хората - вечен живот с машините на времето. Християните също го преследват, защото виждат в постиженията на науката и техниката конкуренция на лъжеучението на църквата.
Израелците го изгонват от своите НЛО и го заточват на земята по-късно, защото не се отказва от българската нация и комунизма отказва да ги предаде, за това е заточен, заради национализъм и марксизъм.(грехът на арийците - "нацизма" объркано с иранци - зороастиазъм, също и дуализъм - диалектическия материализъм - познаването на доброто и злото).
Перестия дракон заедно със семейството и рода си е намерен и прибран от нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони. Става НЛО астронавта Пернатия змей. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904
Но през това време докато е на земята предва на древните българи много познания и умения. Земеделие, металургия, занаяти, научни познания, бойни изкуства и военно дело.
За да не се промени историята тези посветени хора са пратени на Изток от НЛО астронавтите, на Японските острови и в Америка за да не се промени историята.
Това е племето на хуните, хуногондури, племето на юнаците.
 - Ханаан - хуни, хуногондури е древно име останало от натурфийците - древни българи.
 - Айну - хуни, старрото население на Япония, те са били космонавти от ерата на комунизма, а не космати хора от каменната ера. Японците познавали желязото преди в Китай да са познавали бронза. Тези познания дошли с хуните айну от Сибир.
Страната на изгряващото слънце - на ранния социализъм, за да го различават от късния-възродения комунизъм.
Йонагуни - древен храмов комплекс край бреговете на Япония, потънал преди около 10 000г. пр.н.е. Той е на уногондурите.
 - Тиахуанако 10 000г.пр.н.е. - тия хуногондури, център на древните инки - юнак - юнаци. синове на слънцето - социлизма. И тук има мегалитни паметници прецизно обработени, свидетелство за развити технологии. Скулптурите от Ю. Америка показват хора от изразена европеидна раса. Има и светлокоси и светлооки хора сред инките. Любопитно е, че инките ползват техника на зидане с неодялани камъни подобна на японската. Сградите се облицоват със злато. Червено злато - митичния орихалк на Атлантида - медно-златна сплав.
 - Атлантида е земята на ацтеките - наследници на българското племе утигури.. Теночтитлан - днес Мексико сити, Там има пирамида на 7000г. пр.н.е. Това е легедарната столица на Атлантида, в езеро с канали - Теночтитлан. Тя загинала след мощно изригване на вулкан, намеранта пирамида е била заляна от лава.
Българите от Мезоамерика са били добри мореплаватели докаравали са роби от Африка, по късно станали вождове на олмеките(чийто изображения намираме) след упадъка на Атлантида след природното бедствие. Олмеките са имали развита металургия и са добивали и ползвали желязо.
Колесниците на атлантите-българи се теглели от впрягове елени подобно на сибирските шейни, поради липсата на коне. Конят е опитомен едва по-късно в Северночерноморските степи от Ямната култура и Триполската, която е българска. в Америка са намирани модели на каруци. Платон не е лъгал. Атлантите-българи от Америка завладели Европа чак до Египет и Балканите. Именно балканските българи им се опрели. (Платон лъже че са атиняни, но нали и Херодот признава, че преди елините атинаните били пеласги - българи, в гр. няма б)
 - Египет също е бил основан от древните българи. Името му е хам, което идва от кумани. Хилядолетия по-късно те ще са извесни като мамелюци. А куманите са българско племе - канови - каменни, канари, т.е. владетелски, царски - сармати. и И при сарматите и при египтяни жените били на почит и имали големи права. Древната египетска писменост е близка до по-древната от нея балканска писменост. В Египет също има развити технологии - например пирамидите. добре одяланите им камъни говорят за наличие на отлини железни сечива. С медни инструменти това много трудно би станало.


Тази история на древните българи, Изгубения рай. Тя известна в тесни кръгове, но се крие от илюминатите и юдите, които искат да скрият славната история на българите и да ни смачкат.

Истинската история на България се крие.
Защо археолозите крият множеството намерени по нашите земи саби дипленица-катана(от катан-нагънат това е българско име) и късите уакизаши(яка защита).
Защо преследват останалите затворени общества родове и на останалите от древните българи-хуни-уногондури самурай-змейове, чиготи, буши, ямабуши, нинджи. Пазещи старите български традиции, древна философия от китайско-японски тип(Конфуций, Мън Дзъ и др.), етика, юнашки кодекс на честа, много близки до самурайкия и вкл. бойни изкуства - карате(къртене - ударно бойно изкуство), джиуджицу(жилаво изкуство), комите(ка метна, ка ми дойде - общото бойно изкуство), текион - те ки кон - като кон(разчита на ритници),  нинджицу - суесилица(корейски сулса) - силата на празнотата, изкуство на нищото.
Крият и искат да ни унищожат.
"Християните" изпитват истински ужас от истинската праведната философия и етика, от "езическото" минало и традиции.
Защо Ватикана е засекретила всичко за България преди "покръстването" - духовното поробване и асимилиране, промиване на мозъците на българския народ с лъжливата религия съчинена от няколко подли юди измамници.
Докато не се върнем към старите си традиции, към корените си, съхранени най-добре в Япония и Корея, които пазят древните хунски-български традиции, няма да се оправим и да станем свестен народ и държава.

                                      Заговорът на илюминатите и евреите
Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg















Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 304388
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •