Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2017 11:21 - Български оръжия от бъдещето, на Крилатите дракони НЛО. Как бе спечелена Третата балканска и Третата световна от България в онези славни времена.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 2278 Коментари: 20 Гласове:
3

Последна промяна: 05.08.2020 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В тези войни България не използва свойте тайни НЛО космически кораби и технологии, за да не бъдат разкрити от другите страни. Така запазва предимства. Научно-техническо превъзходство.

А сега ще ви опиша накратко някои от могъщите обикновени оръжия ползвани в тези войни. България прави свои автомобили, танкове, самолети, ракети и други оръжия. Армията й е отлично обучена и въоръжена.
Въоръжение на пехотата.
Ползват се автомати с подцевни гранатомети от типа на Калашника. Ползват се бронебойни куршуми срещу бронираните жилетки. Но българите също имат бронирани жилетки. Подцевните гранатомети се използват и срещу танкове. С високоексплозивни гранати се късат веригите на танковете, а се подпалват със запалителни гранати, като фосфорни, термитни и др. Автоматите са марка Зорница СП (Самострелна пушка), марка Зорница са и пушките и пистолетите. Те са подобни на автоматите Калашников, но с хубав нарез на цевта и са точни на 1200м, а Калашника е с слаб и слабо завит нарез на цевта и е точен само на 600м, Зорница са с двустранен винт, витло на затвора, същия и при пушките, а Калашников е с единостранен. Пистолетите Зорница са 9мм-15патрона и 45калибър-8патрона, те са с дълга цев издадена напред от пистолета и са най-далекобойни пистолети. Най-добрия модел е автомат Зорница СП 45, калибър 45, с 30 патрона пълнител.
Ползват и бронебойни куршуми с кожух от твърда стомана и покритие от меко олово. 45 калибровия от тях пробива 5см броня, не е шега работа.
СП 42 е масов автомат 7,62мм 42 патрона пълнител. 
Те са подобни на автоматите Калашников, но с хубав нарез на цевта и са точни на 1200м, а Калашника е с слаб и слабо завит нарез на цевта и е точен само на 600м, СП 42 са с двустранен винт, витло на затвора, а Калашников е с единостранен.
Ползват се бронебойни снайперистки пушки 20мм и 30мм. С високоексплозивни снаряди се късат веригите на танковете, а се подпалват със запалителни снаряди, като фосфорни, термитни и др.
Ползват се РПГ, СПГ, ПТУРС, преносими зенитни ракети.
Камиони. ДАЗ 29 (ДАЗ - Държавни автомобилни заводи), високопроходими, шестколесни.
Джипове ДАЗ 18, ползват се и в брониран вариант, с картечница отгоре. Полват се и бронирани камиони от типа на горните.
Танкове. В различните варианти на времето се ползват различни типове танкове. Те са средни танкове, около 40-45т тежки. С броня тип сандвич от висококачествена повърхностно закалена стомана или от металокерамика и с пълнеж от керамика. Оръдията им са 125мм и 152мм, нарезни.
Стоманата за броните и бронебойните снаряди и за други стоманени части, които трябва да са много яки, твърди и нечупливи, се изработва по специален начин, за да стане много твърда и яка, но и достатъчно еластична да не се чупи. Ползват технологията на изработване на самурайските мечове, позната и българите. Стомана със сравнително ниско въглеродно съдържание, за да е нечуплива, се кове или валцова много, докато се надроби и смачка поликристалната й структура и стане много финозърнеста. Тогава се закалява и става много яка и твърда, но нечуплива. За коване на големи железни парчета се ползват големи преси или валци. Самурайските и българските оръжия се ковяли, като стоманата се огъвала, сгъвала и ковяла 12 пъти преди да се изкове окончателно изделието.
Самурайска стомана. Диплена. Прегъва се и кове 12 пъти. На Крали Марко дипленицата - катана - огъвана, катана - диплена.Сабя дипленица 12 пъти диплена.Старите българи са има катани от Изтока. Коването сбива и раздробява кристалната структира, става по-дребна. Така става по-твърда, яка и еластична. атомните връзки в сбитата структура са по-здрави, а по-дребните кристалчета не се разломяват и понасят по лесно деформация и натоварване.
Ето някои от тези основни типове танкове.
Танк "Драгун" с куполообразен купол. 152мм нарезно оръдие.  Известен като Камилата. Прилича на руските Т 72 и Т 90, но оръдието и бронята са му по-добри.
Танк "Гепард" с осмоъгълен купол със скосена броня. 152мм нарезно оръдие. Известен като Осмицата
Танк БМ 16(БМ - бронирана машина) с шестостенен купол със скосена броня. Известен като Шестицата.
Танк "Янтра" с петоъгълен купол със скосена броня. 152мм нарезно оръдие. Известен като Петицата.
Самоходни оръдия. Два основни типа.
Самоходно оръдие "Марица" с квадратен купол с леко скосена броня, 152мм оръдие.
Самоходно оръдие "Места" с голям правоъгълен купол с леко скосена броня. 152мм оръдие.
Танк "Огнен дракон" много прилича на танка "Драгун", с куполообразен купол, стоманена броня тип сандвич с плънка от керамика, 152 мм нарезно оръдие.
Самоходно оръдие" Прицел" с немного голям правоъгълен купол с леко скосена броня и 152мм оръдие.
Камионите и джиповете са марка "Балкан". Приличат на ДАЗ.

Вертолети. В различните варианти на времето се ползват различни типове вертолети. Десантни, с опашни стабилизиращи вила. Щурмови с две витла тип синхролет.
Свещения дракон, Черния дракон, Зеления дракон и Огнения дракон командване Орион ползват вертолети щурмови "Комета" с опашно стабилизиращо витло, приличат малко на Ми 24. Десантен вертолет "Комита" с опашно стабилизиращо витло.
Самолети. В различните варианти на времето се ползват различни типове самолети.
Щурмови - с двойно предназначение, позват се и като учебни, двумоторни.
Изстребители. Ползват бордова РЛС с обхват 600км.
Изстребител ДСЗ 23 (ДСЗ Държавни самолетостроителни заводи). Прилича на МиГ 29, но с двигатели под тялото, един до друг. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДСЗ 24, тежък изтребител. Прилича на Су 35, но с двигатели под тялото, един до друг. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДЗС 25, като ДСЗ 23, но малко по-голям и по-мощен. Аналог на МиГ 35. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДСЗ 30, прилича по форма на горните, но е със скорост 3500км/ч и е от термоустойчиви материали, за да издържа на нагряването от високата скорост във въздуха. 
Изстребител "Пантера". С триъгълни крила, без опашни хоризонтални стабилизатори, но с два двигатели под тялото, един до друг. С два вертикални стабилизатора. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител "Пантера ТМ" като горния, но тежък изтребител от класа на ДСЗ 24 и Су 35. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител "Пантера СМ", прилича по форма на горните, но е със скорост 3500км/ч и е от термоустойчиви материали, за да издържа на нагряването от високата скорост във въздуха. 
Изстребител "Ястреб", лек, от класа на шведския "Грифон". Прилича на ДСЗ 23, но по-лек и с наполовина по-маломощни двигатели. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител "Орел", лек, от класа на шведския "Грифон". Прилича на "Пантера", но по-лек и с наполовина по-маломощни двигатели. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДСЗ 34 - подобен на ДСЗ 23, но стелт.
Изстребител ДСЗ 35 - подобен на ДСЗ 24, но стелт.
Изстребител "Пантера-Сова" подобен на "Пантера", но стелт.
Изстребител "Пантера-Гарван" Подобен на "Пантера ТМ" , но стелт.
Изстребител "Ястреб МС" -подобен на "Ястреб", но стелт.
Изстребител "Орел МС" - подобен на "Орел" но стелт.
Щурмовик изстребител "Алеко" - двумоторен, скорост 2400 км/ч. Двигателите са на опашката, с полукръгли въздухозабойници от двете страни на тялото и полуконична система устни като на френските "Мираж". Крилата са отгоре. Вертикалния стабилизатор е един. Ползва се и като учебен самолет.
Изстребител "Мълния" -  прилича доста на МиГ 29, но е с триъгълни криле по-големи и с по-голяма стреловидност с по-малко въздушно съпротивление поради това, по-добра аеродинамика. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3500км/ч. По-маневрен е и с повече боен товар.
Изстребител "Лястовица" -  прилича доста на МиГ 29, но е с малко по-малко разстояние между двигателите, за леко подобряване на аеродинамиката. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3000км/ч.
Изстребител "Смерч" - прилича на френските "Мираж", но е с вертикално излитане и кацане. Скорост 3000км/ч
Изстребител "Мълния СВ" стелт изстребител с вертикално излитане и кацане. Скорост 3000км/ч. Прилича на Ф 35 и МиГ 23 с триъгълни крила и вертикално излитане и кацане. По-добър е от Ф 35.

Военнотранспортни самолети.
ДСЗ 21 турбовитлов с четири двигателя.
ДСЗ 45 турбореактивен с три двигателя на опашката. 120т полезен товар.
"Янко 24" турбовитлов с 4 двигателя.
"Янко 54" с 4 турбореактивни двигателя на крилата, крилата са високо разположени. 140т полезен товар.
Свещения дракон, Черния дракон, Зеления дракон и Огнения дракон командване Орион:
"Крали Марко" турбовитлов с два двигателя.
"Подем" турбореактивен с два двигателя на опашката, 100т полезен товар.
 - и др.
"Сокол" турбореактивен самолет с два двигателя на опашката, правен във варианти: лек пътнически, лек военнотранспортен, среден бомбардировач. Той е свръхзвуков с остър нос 2000км/ч, икономичен, с далечен обсег.

Ракетни системи. В различните варианти на времето се ползват различни типове ракетни системи.
Зенитно ракетни комплекси, универсални, от типа на С 300 и С 400, с осемколесни мобилни установки.
Универсален ракетен комплекс "Заря", осемколесна установка с 12 тръби. Изстрелва както ракети за залпов ракетен огън по земни цели от типа на руските "Смерч" така и зенитни с обсег 100км. Изстрелва и зенитни ракети "Ураган" с обсег 400км. Те са тристепенни, еднотонни, с 30кг високоексплозивен заряд, служат и за ПРО също както и тези от типа С 400.
Зенитно ракетни комплекси от типа на руските "Панцир" за прехващане на нисколетящи цели.
Но се разчита на масовото използване на зенитни оръдия и картечници. които са по евтини и по-масови.
Универсален ракетен комплекс "Огнен вал", на камион, с 18 тръби, ползва се като система за залпов ракетен огън, но и като система за изстрелване на зенитни ракети.
Крилати ракети - различни типове.
Тук ще отбележим крилатите ракети "Сулица" на Свещения дракон, Черния дракон, Зеления дракон и Огнения дракон командване Орион. Те служат и като противокорабни. Летят в два режима на импулсен правопоточен реактивен двигател за дозвикови скорости и на правопоточен реактивен двигател за свръхзвукова скорост, като универсалния двигател се превключва от единия в другия режим. Ракетата е с три четворки крила, като на средната са най-големи. На камион се разполагат по две такива ракети, но може да използва и варианта им със сгъваеми криле, при който се изстрелват от тръби. Тогава на камион може да се разположат четири ракети.
Правят се и крилати ракети с обсег 12 000км-14 000км, като бомбардировачите.

Ядрени междуконтинентални балистични ракети(МКБР). 
С шахтово и мобилно базиране.
Маневриращи бойни глави, за да избягват ПРО ракетите.
Твърдогоривни - синтетичен каучук, алуминиев или магнезиев прах и бертолетова сол.
 - ракета 32т - 4 бойни глави по 550кт, мобилна установка с 8 колела
 - ракета 40т - 6 бойни глави по 550кт, мобилна установка с 14 колела
 - ракета 50т - 8 бойни глави по 550кт, мобилна установка с 16 колела.
 - Тежки МКБР: 210т - твърдогоривна с 10 бойни глави от 2Мт и течногоривна с 10 бойни глави от 2Мт. Твърдогоривната 210т ракета има и мобилна установка - тежка верижна машина.

Термоядрени бомби с електрическо запалване. Правят се с електрическа запалка от круксова тръба - вакуумна стъкленица с голям полусферичен катод с мишена от литиев деутерид в центъра която се запалва термоядрена реакция с електрически импулс с много високо напрежение от трансформаторни бобини с прекъсвач или магнето като в ел.запалването на автомобилите, но даващи много по-високо напрежение.

Кораби. В различните варианти на времето се ползват различни типове кораби.
Ето някой от тях.
Има крайцери самолетоносачи от 55 000т водоизместимост с по 100 самолета, крайцери самолетоносачи по 35 000т с 60 самолета, а 12 000т крайцер самолетоносач е с 20 самолета и не се използва.
Има крайцери ракетоносачи от 35 000т водоизместимост.
Има крайцери ракетоносачи от 12 000т водоизместимост.
Подводници, вкл. ядрени от по 10 000т водоизместимост.
РЛС на корабите са с 7000км обхват с двукратно отражение от йоносферата.

Космически ракети естествено също има. Без тях конвенционалната техника и въоръжени сили не можат.
Космически ракети за извеждане на спътници, вкл. военни - комуникационни, шпионски, навигационни, метереологични, топографски, ПРО и противоспъникови. Космическите ракети ползват система с гориво керосин и кислород на първите степени и водород и кислород на последните степени. Така се постига по-голяма ефективност и по-голям полезен товар. Ползват се и течно горивно ракети с спирт, равностоен на хидразина по не замръзва и не е отровен(страите ракети със спирт гориво са по бавни защото дюзата им е била широка, за това са по неефективни) и кислородна вода равностойна почти на азотните окиси, но не разяжда и не е отровна, тези ракети се ползват и за балистичните ракети.
Ракети от:
 - 32т  - ок. 2,5т полезен товар.
 - 50т - ок. 5т полезен товар.
 - 100т. - ок.10т полезен товар
 - 165т - ок.16 т полезен товар, с нея и горната се извеждат и обикновени космически кораби от модела на руските "Союз" и товарни са снабдаване на космическите станции.
 - 210т - ок. 20т полезен товар
 - 330т - ок. 30т полезен товар
 - 800т - ок. 80т полезен товар
С последните се извеждат и модулите за българската орбитална станция.

Реактивни двигатели.

Ракетни. За по-голяма ефективност дюзата се прави с плавна извивка като два конуса един срещу друг. По-добра аеродинамика и скорост на реактивната струя. По-икономични, мощни и ефективни.
Турбореактивни двигатели с двойно обтичане. Въздушния поток минава покрай горивните камери. Така двигателя става по-икономичен и избягва помпажа - откъсване на огъня поради прекалено силна въздушна струя. За форсаж се впръсква допълнително количество гориво в горивната камера, без специална форсажна камера. Така е по-икономичен, ефективен и се намалява инфрачервеното излъчване.
Турбореактивните двигатели с по-високо налягане са по-икономични и мощни, те са по-дълги - с по-голям компресор.
Многорежимен правопоточен реактивен двигател. С правопоточен реактивен двигател с клапани отпред като на импулсен. С застопоряване на клапаните в отворено или затворено положение работи като правопоточен или ракетен двигател.
В импулсен режим до ок. 1000км/ч
В правопоточен режим до 6000км/ч на височина до 9км. На големи височини в разреден въздух с малко съпротивление достига 15 000км/ч
В ракетен режим се ползва в въздушно-космически самолети. Набрал в правопоточен режим 15 000км/ч половината от първа космична скорост преминава в ракетен режим и излита в космоса. Икономисва много гориво, тъй като икономисва от окислителя, а той заема повече маса от горивото. Може да работи примерно с спирт и кислородна вода, а като хиперзвуков самолет примерно с керосин, който е по-слабо гориво. Може да се използва много горивен двигател.
Въздушно-космическия самолет може да извежда спътници като совалка. Стига до 1200км височина. Може да носи едностепенна ракета за извеждане спътници на по-големи височини и на втора космична скорост. Ако отворът на товарния отсек се прави отдолу за да служи и като хиперзвуков самолет бомбардировач.

Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.
Алуминиеви и магнезиеви сплави с калций, те са леки, твърди, здрави и яки, огнеупорни - издържат поне 2000 градуса по Целзий. 
Калцият заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. При бронзите е същото.
Титановите сплави с калций са още по-здрави, яки, твърди и огнеупорни и те са леки.
Силициева стомана с 10%-12% силиций. Той заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. Подобен на въглерода, но прави стоманата по еластична. Тя е равностойна на хромовата стомана, яка и огнеупорна поне 2000 градуса. Подходяща е за самолетни реактивни двигатели и др.

Стелт:

Стелт покритието се прави от въглерод - въглен или графит защото е с високо електрическо съпротивление поглъща индуцираните токове и намалява многократно отражението на радиовълните на радарите. Покритието трябва да е тънко, за да е с по-голямо електрическо съпротивление. Прави се от боя или емаил покритие наситени с въглероден - въгленов или графитен прах.

Неуловими за радарите безпилотни самолети и самолети се правят и от пластмаса(прим. PVC), фибростъкло и със стелт покритие за по-големите метални части. Те не са свръхзвукови, нито големи, защото не са толкова здрави, но пък се промъкват незабелязано. Стават за разузнаване и въздушни удари с малък боен товар.

"Зора" - радиооръжие. 
Работи на принципа на РЛС с многократно отражение от йоносферата обхваща цялото земно кълбо. Работи на УКВ. Параболична антена 25м с мощност 5ГВт. Може да се използва и като РЛС или радиотелескоп. Служи за:
- климатично оръжие облъчва с радиовълни на резонансни честоти на молекулите и атомите земната или водна повърхност и ги нагрява, дака променя климатичните явления. Предизвиква, бури, наводнения, урагани, суша или ги предотвратява.
- тектонично оръжие - предизвиква земетресения когато облъчи с УКВ импулси земната повърхност, радиовълните УКВ я нагряват, а в импулсен режим предизвикват трептения поради импулсното разширение от нагряването.
- контрол над съзнанието - може да предава, внушава мисли, ако е на резонансните радиочестоти на молекулите и атомите в човешкото тяло, например на водорода и водата, модулирани с глас. За противодействие на подобен ефект се използва радиозаглушаване.
- смъртоносно радиооръжие - ако е на резонансните радиочестоти на молекулите и атомите в човешкото тяло, например на водорода и водата, модулирани с инфразвук, тогава разкъсва тъканите и кръвоносните съдове, хората умират от кръвоизливи, мозъчен и сърдечен удар. Това е оръжие за масово унищожение по-опасно от ядрено. Единствена защита от него е радиозаглушаване, но трябва да работи постоянно на съответните честоти, защото не се знае кога ще удари, за да го предотврати.
Освен големи има и малки радиооръжия монтирани на камион, като мобилни РЛС. Те са с малък обсег до 600км с еднократно отражение от йоносферата. Може да работят и с микровълни.
Може да предизвикват електронни смущения, пречат на работата на незащитена от подобни ефекти електроника.
Това е много опасно оръжие.

Съвети в конструирането на двигатели с вътрешно горене.Те били по-малки и икономични, но мощни, за разлика от западните - изполвал по-къси цилиндри. Скъсяване на цилиндъра увеличава съответно оборотите пропорцинално по 4 приблизително. КПДто расте от намаляване топлинните загуби при термодинамичните процеси, по-малко се губи от топлообмена и др.
Участва с коструирането на  коли, камиони, трактори и танкове, самолети, ракети и др. 
Създава най-хубавата изкуствена кожа за обувки, мушами и др. от каучук на текстилна основа. Здрава и непромокаема, особено добра за войнишките ботуши. Като телешки бокс.
Дългоцевни пистолети Зорница, най-далекобойните, скорострелните пушки Зорница, подобни на Манлихер. Ръчни леки картечници РЛК като автомати с пълнител 42 патрона слаган отдолу, ползват ги също автомати още Балканската и Първата световна война. Самострелните пушки - СП Зорница в навечерието на Втората световна, приличат малко външно на Калашника, но са по-леки и мн. по-точни - на 1200м. 
Отхвърля учената от западните пилоти глупост. Някой си идиот на Запад си измислил погрешната западна практика на летците при пикиране да отнемат газта за да не дигнели уж оборотите и повреди двигателя. Витлото се върти твърде бързо за това въздушния поток минава през него и само облекчава въртенето, а двигателя сам си регулира оборотите. Трябва да дадеш пълна газ и да пикираш. Така с самолети с скорост 600км/ч вдигат 800км/ч, а с 700км/ч - 900км/ч при пикиране. Летците набират скорост по този начин преди да влязат в бой, стрелят и бягат, не може да ги стигнат, обръщат и повтарят маневрата. Така българските летци стават най-добрите по онова време. За сравнения германския реактивен самолет Ме 262 вдига 800км/ч с пикиране и пилота не отнемал газта, защото нямал витло.
Създава реактивните самолети Змей и Змей 2 с съответно един и два двигателя на опашката с въздухозабойници отстрани на тялото, над крилата които са отдолу. те вдигат 1200км/ч. Но по това време не ги използват масово защото и витловите им стигат, а реактивните са по-скъпи.
Създава лампата с бягаща вълна за РЛС високи честоти, сантиметрови и дециметрови вълни. Слагат РЛС на самолети, вкл. реактивни.
Инфрачервени уреди за виждане, оптиката се фокусира върху стъкло с мн. тънък прозрачен цезиев слой, на 1мм от него има стъкло с покритие от цинков сулфид който свети от попадането на електроните избити от фотоефекта. Тези уреди са без ел.захранване и са компактни, леки и удобни. Ползват ги широко в армията вкл, снайперисти, самолети, танкове и др.
Ракети крилати Вау 1 3т с 1т заряд и Вау 1П 1.5т с 500кг заряд с сгъваеми като ножица криле, правят ги и противокорабен вариан с РЛС самонасочване и радио управление, посоката държали с жирокомпас, а с радиовисотомери автоматика летят ниско и избягват РЛС, те са с радиолампи и кварцови кристали. Обсегът им е 3000км. Противокорабни ракети има и твърдогоривни, с крила, но летят и като балистични, 600км обсег. Имат и зенитни ракети със самонасочване с радар. 
Торпили с акустично самонасочване с ехолокатор, с радиолампи.
Ракети от типа на Скът Вау 2 и от типа Нотон двустепенната Вау 2 МК (МКБР) с спирт и кислородна вода и електромеханично управление(изчислява като артилерийския кръг с логаритми - подобни се ползват от зенитната артилерия) и инерциално насочване. Те са 30т с 4т и 3т експлозивен заряд, заредени с високо експлозивен заряд(напр. тен) с насочен взрив 3т са равни на 1000т тротил. А Вау 2 МК е и космическа ракета извежда в орбита до 2,5т спътник. 1942г извеждат в орбита 15 разузнавателни топографски спътници и 5 свързочни с радиолампи и кварцови кристали за радиолектрониката и слънчеви батерии от меден окис. Снимат с видеокамери и записват на магнитна лента или феритен диск. Създават ги по негова идея. 
По това време Втората световна има телевизия, телевизори с радиолампи и кварцови кристали. Почти 1/4 от семействата има телевизори и се събират да гледат филми и новини по комшийски. Още не били смогнали да произведат за всички, били пуснали телевизията преди едва 5 години.
Ракетата космическа УР У2, тегло 210т, полезен товар 20т, тристепенна със спирт и кислородна вода, инерциално насочване и електромеханично управление. Ползва се и като тежка МКБР, която може да носи 12 ядрени бойни глави по 2Мт.
Вау 1 са защото са в едно - самолет и ракета едновременно, а Вау 2 защото са балистични - прелита/прехвърля отвъд, в отвъд. А УР У2 - у ерата удеве, изстрелят ли я си вече минало, заминал, тя е мн. мощна МКБР.
Той въвежда радиолокация с многократно отражение от йоносферата. РЛС са с обхват 600км с еднократно отражение и 7000км с двукратно. Ползват ги и в ВМС.
Бронирано стъкло от текстил от кварцови нишки, които са по-здрави от стомана, залети с стъкло - в стъкло.
С-ми за залпов ракетен огън тип Град(като Катюшите но по-големи и далекобойни, с повече ракети) с напалмови запалителни снаряди. Техния удар е истински огнен смерч и унищожава всичко. По-мощни и евтини от термитните.

Дървени Катюши за по-евтино
Могат да се направят Катюши като системата Град от дърво на квадратни улей-касетки на две колела и ос по-здрави, ако са дървени с по-дебели ос и колела, с теглич.
Примерно 152мм 50кг реактивни снаряди, 8х4 обшо 32бр. Обсега им е 12-15км.
А 
152мм 70кг реактивни снаряди, 8х4 обшо 32бр. обсега им е 20км.

Грешката на камикадзета пилоти
Камикадзе пилотите атакували корабите с изтребители с бомби. Те са бързи маневрени и могат да се отърват от вражеските изтребители. Грешката им че летят сравнително ниско и ги улучват зенитните оръдия, за това обикновено ги сваляли и то на ниско, не можели да скочат с парашута, за това минавали за самоубийци. Изтребителя трябва лети високо за да не го достига зенитния огън и да бомбардира с пикиране, така зенитния огън трудно го улучва, а и бомбените попадения са точни.
Японците не са имали много ум тогава. Не са се сетили за тези подробности, които обаче са решаващи.

Бял барут - по-мощен от пироксилина
Бял барут по-мощен от пироксилина се прави от смляна целулоза, примерно слама, смесена с селитра. Той е по-мощен от черния барут от полуизгорелия вълен и селитра и от пироксилина, в който азотните окиси са по-малко.

Кислородната вода като окислител в ракетите.
Кислородната вода като окислител в ракетите. Кислородната вода е нестабилна, при нагряване се разлага. Това служи при запалването и продължаващия процес на горене в двигателите.

Отровен боен газ.
Прави се от метан и сярна киселина - силен и евтин.

Паветата се правят от високоякостен цимент. Евтини и здрави.
 
Паветата се правят от високоякостен цимент. Евтини и здрави. Те са много здрави и трайни. Настилката от павета е много трайна, не се пука и руши. Има и по-добро сцепление. Не друса, сравнително равна е.

Добрите пътища и транспорт са важни за всичко - стопанство, отбрана и т.н.

Пеницилинов антибиотик - прах от плесен. Евтин и лесен за получаване 
Пеницилинов антибиотик - прах от плесен, мухъл. Евтин и лесен за получаване.
Лечебните свойства на плесента са познати на старите българи. Още през Средновековието българите лекували рани с плесенясал хляб. През Освободителната война е известен случай на излекуван тежко болен военен от народна лечителка като го хранела с плесенясало свинско. През Балканската война много български войници били спасени от холерата като ги хранели с плесенясал хляб.

Още нещо, разни.
Силициева стомана се прави лесно - добавяш кварцов пясък в сместа на рудата и въглищата, силицият сам се отделя с помощта на желязото, а то се възстановява от получения железен окис от въглищата.
Снаряди за топове се правят лесно, леят се от чугун, желязо и се задънват.
Запалки за снарядите и капси за патроните се правят от мека тънка ламарина напълнени с пресован барут от силен удар се възпламенява - гърми. Барута е чувствителен на удар.
Иглени пушки с патрони от пресован барут с вкл. куршум и завити в намаслена хартия да не се намокрят.

Радиооръжието "Зора" е и с мазер - много голяма мощност получава.
Радиооръжието "Зора" е и с мазер - много голяма мощност получава. Може направо да изпепели поразяваните цели.

Вакуумната бомба е измислена от българите - запалителната бомба.
Това са запалителните бомби. В авиацията ги ползват още преди Втората световна война. Те са с напалм и взривен заряд в него, който го разпръсква на облак с взрива и го запалва. Разпръснатия на облак малки капчици напалм изгаря с взрив като остава и въздуха без кислород, който изгаря в горенето. Така дори спасили се от експлозията в укрития се задушават без кислород. През Втората световна война тези запалителни бомби се използват за масирани бомбардировки - Огнения смерч.
500кг запалителна бомба напалмова унищожава всичко в кръг от 600м диаметър, 1т унищожава 600дк площ, а 2т - 1кв.км.

Отряди с бронежилетки има още Балканската война
Отряди с бронежилетки(ризници), куршум не ги лови. Носят ги под куртките и шинелите.

Някои прости правила на въздушния бой

Винаги излизаш на врага отзад, набираш височина и пикираш за да набереш скорост да не може да те стигне, нападаш го отзад и отгоре, стреляш и бягаш. После завиваш и повтаряш маневрата докато имаш боеприпаси.
Ако врагът е в строй още по-добре - стреляш на ред.
Това е класика. Това е най-добрата тактика на въздушния бой.

"Сокол" турбореактивен самолет
"Сокол" турбореактивен самолет с два двигателя на опашката, правен във варианти: лек пътнически, лек военнотранспортен, среден бомбардировач. Той е свръхзвуков с остър нос 2000км/ч, икономичен, с далечен обсег. Прилича на "Фалкона".

Изтребител "Мълния"

Изтребител "Мълния" - прилича доста на МиГ 29, но е с триъгълни криле по-големи и с по-голяма стреловидност с по-малко въздушно съпротивление поради това, по-добра аеродинамика. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3500км/ч. По-маневрен е и с повече боен товар. Бордова РЛС лови на 600км.
Изтребител "Лястовица" - прилича доста на МиГ 29, но е с малко по-малко разстояние между двигателите, за леко подобряване на аеродинамиката. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3000км/ч. Бордова РЛС лови на 600км.
Изтребител "Смерч" - прилича на френските "Мираж", но е с вертикално излитане и кацане. Скорост 3000км/ч. Бордова РЛС лови на 600км.

Лазерни системи "Искър" и "Искра"
Лазерни системи "Искър" - плазмени лазери с мощен газов електрически разряд.
Лазерни системи "Искра" - плазмени импулсни лазери - с мощен газов електрически разряд в импулсен режим. Работят с Тесла намотки или резонатори от кондензатор и намотка за получване на мощен импулс при слабо захранване. Подходящи за спътници с захранване от слънчеви батерии и акумулатори. Стават за противоракетна и противоспътникова отбрана.
Лазерни оръдия за ПРО.
100МВт мощност на лазерен импулс равен на поразяващата мощ на мълнията е достатъчен да порази бойна глава на ракета. Мълнията разцепва и поваля големи дървета. 100МВт електрически импулс равен на мълнията може да се получи с 2м висока Тесла намотка с слаба мощност на захранването.

Спецопрерации
Товариш джипа на самолета и си там. Удряш и се връщаш, чиста работа.

С по-голям военно транспортен самолет може и камион с повече войници да караш. Дори до Америка се стига и се връща лесно.

Производство на чипове и ел.платки.
Производство на чипове и ел.платки.
Използва се покриване с лак или тънък филм, който се изпарява или изгаря лесно от силна светлина или електронен лъч като при офсетовия печат.

Силиконови масла

Силиконови масла - те са термоустойчиви и трайни. Много по-добри от въглеводородите.

Силиконовите кабели и жици са трайни и термоустойчиви.

Комбинирани CD/DVD и външен харт диск устройства.
Комбинирани CD/DVD и външен харт диск устройства. Този харт диск е като голяма дискета. Той се поставя нагоре, а надолу се поставя CD/DVD.

Коли с многогоривен дизел.
Леки коли и камиони с многогоривен дизел, работят и с високооктанов бензин.

Акумулаторни батерии и акумулатори
Желязно-никелови акумулатори с електролит от литиева основа.

Електрически космически кораби, за междупланетни полети, могат достигна светлинни скорости 
Електрически въздушно космически самолети. Те са около 100м дълги и с размах на крилете 70м, триъгълни криле. С електрически йонни и плазмени реактивни двигатели захранвани с компактни и леки ядрени реактори с обогатен уран, имат и реактори размножители, за звездолетен полет правопоточни йонни реактивни двигатели. За вертикално кацане и излитане може да имат плазмени реактивни двигатели. Парните им турбини и генератори са компактни и леки.Те са по-бавни от светлината и полетът им трае дълго, макар и на релавистична скорост.
Фуниите на правопоточните им ел. реактивни двигатели са от четири сгъваеми ветрилно стени.
Носят над 500т товар и 200 пасажери. С 2м огледало телескоп. Бордова РЛС. Може да носят и оръжие, лазери, зенитни оръдия, ракети и ядрени бомби.


Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме. 
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват. 
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България. 
Ето препоръките ни тук: 
http://futuretechbg.blog.bg

 


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3



1. 4ervenaarmia - Дървени Катюши за по-евтино
29.05.2019 09:46
Могат да се направят Катюши като системата Град от дърво на квадратни улей-касетки на две колела и ос по-здрави, ако са дървени с по-дебели ос и колела, с теглич.
Примерно 152мм 50кг реактивни снаряди, 8х4 обшо 32бр. Обсега им е 12-15км.
цитирай
2. 4ervenaarmia - Грешката на камикадзета пилоти
30.05.2019 18:22
Камикадзе пилотите атакували корабите с изтребители с бомби. Те са бързи маневрени и могат да се отърват от вражеските изтребители. Грешката им че летят сравнително ниско и ги улучват зенитните оръдия, за това обикновено ги сваляли и то на ниско, не можели да скочат с парашута, за това минавали за самоубийци. Изтребителя трябва лети високо за да не го достига зенитния огън и да бомбардира с пикиране, така зенитния огън трудно го улучва, а и бомбените попадения са точни.
Японците не са имали много ум тогава. Не са се сетили за тези подробности, които обаче са решаващи.
цитирай
3. 4ervenaarmia - Бял барут - по-мощен от пироксилина
01.06.2019 18:05
Бял барут по-мощен от пироксилина се прави от смляна целулоза, примерно слама, смесена с селитра. Той е по-мощен от черния барут от полуизгорелия вълен и селитра и от пироксилина, в който азотните окиси са по-малко.
цитирай
4. 4ervenaarmia - Кислородната вода като окислител в ракетите.
02.06.2019 17:44
Кислородната вода като окислител в ракетите. Кислородната вода е нестабилна, при нагряване се разлага. Това служи при запалването и продължаващия процес на горене в двигателите.
цитирай
5. 4ervenaarmia - Отровен боен газ.
02.06.2019 19:11
Прави се от метан и сярна киселина - силен и евтин.
цитирай
6. 4ervenaarmia - Паветата се правят от високоякостен цимент. Евтини и здрави.
03.06.2019 17:10
Паветата се правят от високоякостен цимент. Евтини и здрави. Те са много здрави и трайни. Настилката от павета е много трайна, не се пука и руши. Има и по-добро сцепление. Не друса, сравнително равна е.

Добрите пътища и транспорт са важни за всичко - стопанство, отбрана и т.н.
цитирай
7. 4ervenaarmia - Пеницилинов антибиотик - прах от плесен. Евтин и лесен за получаване
03.06.2019 17:18
Пеницилинов антибиотик - прах от плесен, мухъл. Евтин и лесен за получаване.
Лечебните свойства на плесента са познати на старите българи. Още през Средновековието българите лекували рани с плесенясал хляб. През Освободителната война е известен случай на излекуван тежко болен военен от народна лечителка като го хранела с плесенясало свинско. През Балканската война много български войници били спасени от холерата като ги хранели с плесенясал хляб.
цитирай
8. 4ervenaarmia - Още нещо, разни.
04.06.2019 09:18
Силициева стомана се прави лесно - добавяш кварцов пясък в сместа на рудата и въглищата, силицият сам се отделя с помощта на желязото, а то се възстановява от получения железен окис от въглищата.
Снаряди за топове се правят лесно, леят се от чугун, желязо и се задънват.
Запалки за снарядите и капси за патроните се правят от мека тънка ламарина напълнени с пресован барут от силен удар се възпламенява - гърми. Барута е чувствителен на удар.
Иглени пушки с патрони от пресован барут с вкл. куршум и завити в намаслена хартия да не се намокрят.
цитирай
9. 4ervenaarmia - Радиооръжието "Зора" е и с мазер - много голяма мощност получава.
07.06.2019 09:37
Радиооръжието "Зора" е и с мазер - много голяма мощност получава. Може направо да изпепели поразяваните цели.
цитирай
10. 4ervenaarmia - Вакуумната бомба е измислена от българите - запалителната бомба.
10.06.2019 09:34
Това са запалителните бомби. В авиацията ги ползват още преди Втората световна война. Те са с напалм и взривен заряд в него, който го разпръсква на облак с взрива и го запалва. Разпръснатия на облак малки капчици напалм изгаря с взрив като остава и въздуха без кислород, който изгаря в горенето. Така дори спасили се от експлозията в укрития се задушават без кислород. През Втората световна война тези запалителни бомби се използват за масирани бомбардировки - Огнения смерч.
500кг запалителна бомба напалмова унищожава всичко в кръг от 600м диаметър, 1т унищожава 600дк площ, а 2т - 1кв.км.
цитирай
11. 4ervenaarmia - Отряди с бронежилетки има още Балканската война
17.06.2019 18:22
Отряди с бронежилетки(ризници), куршум не ги лови. Носят ги под куртките и шинелите.
цитирай
12. 4ervenaarmia - Някои прости правила на въздушния бой
19.06.2019 16:54
Винаги излизаш на врага отзад, набираш височина и пикираш за да набереш скорост да не може да те стигне, нападаш го отзад и отгоре, стреляш и бягаш. После завиваш и повтаряш маневрата докато имаш боеприпаси.
Ако врагът е в строй още по-добре - стреляш на ред.
Това е класика. Това е най-добрата тактика на въздушния бой.
цитирай
13. 4ervenaarmia - "Сокол" турбореактивен самолет
03.07.2019 18:07
"Сокол" турбореактивен самолет с два двигателя на опашката, правен във варианти: лек пътнически, лек военнотранспортен, среден бомбардировач. Той е свръхзвуков с остър нос 2000км/ч, икономичен, с далечен обсег.
цитирай
14. 4ervenaarmia - Изтребител "Мълния"
03.07.2019 18:10
Изтребител "Мълния" - прилича доста на МиГ 29, но е с триъгълни криле по-големи и с по-голяма стреловидност с по-малко въздушно съпротивление поради това, по-добра аеродинамика. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3500км/ч. По-маневрен е и с повече боен товар. Бордова РЛС лови на 600км.
Изтребител "Лястовица" - прилича доста на МиГ 29, но е с малко по-малко разстояние между двигателите, за леко подобряване на аеродинамиката. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3000км/ч. Бордова РЛС лови на 600км.
Изтребител "Смерч" - прилича на френските "Мираж", но е с вертикално излитане и кацане. Скорост 3000км/ч. Бордова РЛС лови на 600км.
цитирай
15. 4ervenaarmia - Лазерни системи "Искър" и "Искра"
12.07.2019 06:15
Лазерни системи "Искър" и "Искра"
Лазерни системи "Искър" - плазмени лазери с мощен газов електрически разряд.
Лазерни системи "Искра" - плазмени импулсни лазери - с мощен газов електрически разряд в импулсен режим. Работят с Тесла намотки или резонатори от кондензатор и намотка за получване на мощен импулс при слабо захранване. Подходящи за спътници с захранване от слънчеви батерии и акумулатори. Стават за противоракетна и противоспътникова отбрана.
Лазерни оръдия за ПРО.
100МВт мощност на лазерен импулс равен на поразяващата мощ на мълнията е достатъчен да порази бойна глава на ракета. Мълнията разцепва и поваля големи дървета. 100МВт електрически импулс равен на мълнията може да се получи с 2м висока Тесла намотка с слаба мощност на захранването.
цитирай
16. 4ervenaarmia - Спецопрерации
02.09.2019 16:13
Товариш джипа на самолета и си там. Удряш и се връщаш, чиста работа.

С по-голям военно транспортен самолет може и камион с повече войници да караш. Дори до Америка се стига и се връща лесно.
цитирай
17. 4ervenaarmia - Производство на чипове и ел.платки.
02.09.2019 16:16
Производство на чипове и ел.платки.
Използва се покриване с лак или тънък филм, който се изпарява или изгаря лесно от силна светлина или електронен лъч като при офсетовия печат.
цитирай
18. 4ervenaarmia - Силиконови масла
02.09.2019 16:19
Силиконови масла - те са термоустойчиви и трайни. Много по-добри от въглеводородите.

Силиконовите кабели и жици са трайни и термоустойчиви.
цитирай
19. 4ervenaarmia - Комбинирани CD/DVD и външен харт диск устройства.
02.09.2019 16:22
Комбинирани CD/DVD и външен харт диск устройства. Тозу харт диск е като гоилям дискета - поставя се нагоре, а надолу се поставя CD/DVD.
цитирай
20. 4ervenaarmia - Коли с много горивен дизел.
02.09.2019 16:24
Леки коли и камиони с многогоривен дизел, работят и с високооктанов бензин.
цитирай
21. 4ervenaarmia - Акумулаторни батерии и акумулатори
02.09.2019 16:56
Желязно-никелови акумулатори с електролит от литиева основа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 308556
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •