Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2017 11:21 - Български оръжия от бъдещето, на Крилатите дракони НЛО. Как бе спечелена Третата балканска и Третата световна от България в онези славни времена.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 179 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.01 01:52


В различните варианти на времето България е управлявана от Крилатите дракони.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904
Те са възродили комунизма, приели японската философия, етика и ефективност, които са дошли от древните хуни-българи, тоест това е възраждане на древните български мъдрост и традиции.
Те са направили България просперираща и прогресивна държава, балкански дракон. Тя става истинска Велика сила, Овладява тайно космоса с технологиите открити от Крилатия дракон.
http://futuretechbg.blog.bg/technology/2016/07/24/koga-bylgariia-shte-se-vrazumi-i-shte-razvie-svoi-naprednali.1466523
Когато България става 50 милиона българи с разумната демографска политика. Тя води Третата балканска война за териториало разширение, за връщане на изконните български земи и за придобиване на жизнено пространство на земята.
В тази война България използва конвенционални, обикновени оръжия. НАТО е безсилно да й попречи, защото България има ядрени оръжия и ще ги заличи от лицето на земята, ако я нападнат.
България побеждава всички балкански страни и от тях взема изконните си територии - Северна Добруджа, западните покрайнини, Ниш и Пирот, Македония, Беломорска Тракия и Одринска Тракия. Но това не е всичко. България ликвидира Турция с биологично оръжие и завладява цялата й територия. Това е отмъщение за турското робство. Биологичното оръжие е антракс, сибирска язва и други смъртоносни болести, които българите разпръскват над турското население с неуловими за радарите безпилотни самолети.
Във тази война българите използват безпилотни самолети масово за разузнаване, а и за въздушни удари.
Когато по-късно България става 200-250 милиона българи, тя води Третата световна война. Унищожава Запада с ядрени ракети, а ответните ядрени удари прехваща със своята ПРО, която се базира на секретни лазерни оръжия, самолетни лазерни оръдия и наземни такива, захранвани с Тесла-генератори на свободна енергия-вечни двигатели.
Унищожения Запад - Западна Европа и Северна Америка за завладяни и поделени от България, Русия, Китай, Корея и Япония.

В тези войни България не използва свойте тайни НЛО космически кораби и технологии, за да не бъдат разкрити от другите страни. Така запазва предимства. Научно-техническо превъзходство.

А сега ще ви опиша накратко някои от могъщите обикновени оръжия ползвани в тези войни. България прави свои автомобили, танкове, самолети, ракети и други оръжия. Армията й е отлично обучена и въоръжена.
Въоръжение на пехотата.
Ползват се автомати с подцевни гранатомети от типа на Калашника. Ползват се бронебойни куршуми срещу бронираните жилетки. Но българите също имат бронирани жилетки. Подцевните гранатомети се използват и срещу танкове. С високоексплозивни гранати се късат веригите на танковете, а се подпалват със запалителни гранати, като фосфорни, термитни и др. Автоматите са марка Казанлък съкратена АК - автомат Казанлък. Те са подобни на автоматите Калашников, с малки разлики. Най-добрия модел е автомат Казанлък АК 45, калибър 45, с 30 патрона пълнител. Ползват и бронебойни куршруми с кожух от твърда стомана и покритие от мека пластмаса(тефлон или силикон - термоутойчиви, защото от стрелба цевта се нагорещява), меко желязо или олово. 45 калибровия от тях пробива 5см броня, не е шега работа.
Ползват се бронебойни снайперистки пушки 20мм и 30мм. С високоексплозивни снаряди се късат веригите на танковете, а се подпалват със запалителни снаряди, като фосфорни, термитни и др.
Ползват се РПГ, СПГ, ПТУРС, преносими зенитни ракети.
Камиони. ДАЗ 29 (ДАЗ - Държавни автомобилни заводи), високопроходими, шестколесни.
Джипове ДАЗ 18, ползват се и в брониран вариант, с картечница отгоре. Полват се и бронирани камиони от типа на горните.
Танкове. В различните варианти на времето се ползват различни типове танкове. Те са средни танкове, около 40-45т тежки. С броня тип сандвич от висококачествена повърхностно закалена стомана или от металокерамика и с пълнеж от керамика. Оръдията им са 125мм и 152мм, нарезни.
Стоманата за броните и бронебойните снаряди и за други стоманени части, които трябва да са много яки, твърди и нечупливи, се изработва по специален начин, за да стане много твърда и яка, но и достатъчно еластична да не се чупи. Ползват технологията на изработване на самурайските мечове, позната и българите. Стомана със сравнително ниско въглеродно съдържание, за да е нечуплива, се кове или валцова много, докато се надроби и смачка поликристалната й структура и стане много финозърнеста. Тогава се закалява и става много яка и твърда, но нечуплива. За коване на големи железни парчета се ползват големи преси или валци. Самурайските и българските оръжия се ковяли, като стоманата се огъвала, сгъвала и ковяла 99 пъти преди да се изкове окончателно изделието.
Ето някои от тези основни типове танкове.
Танк "Драгун" с куполообразен купол. 152мм нарезно оръдие.  Известен като Камилата. Прилича на руските Т 72 и Т 90, но оръдието и бронята са му по-добри.
Танк "Гепард" с осмоъгълен купол със скосена броня. 152мм нарезно оръдие. Известен като Осмицата
Танк БМ 16(БМ - бронирана машина) с шестостенен купол със скосена броня. Известен като Шестицата.
Танк "Янтра" с петоъгълен купол със скосена броня. 152мм нарезно оръдие. Известен като Петицата.
Самоходни оръдия. Два основни типа.
Самоходно оръдие "Марица" с квадратен купол с леко скосена броня, 152мм оръдие.
Самоходно оръдие "Места" с голям правоъгълен купол с леко скосена броня. 152мм оръдие.
Танк "Огнен дракон" много прилича на танка "Драгун", с куполообразен купол, стоманена броня тип сандвич с плънка от керамика, 152 мм нарезно оръдие.
Самоходно оръдие" Прицел" с немного голям правоъгълен купол с леко скосена броня и 152мм оръдие.
Камионите и джиповете са марка "Балкан". Приличат на ДАЗ.

Вертолети. В различните варианти на времето се ползват различни типове вертолети. Десантни, с опашни стабилизиращи вила. Щурмови с две витла тип синхролет.
Свещения дракон, Черния дракон, Зеления дракон и Огнения дракон командване Орион ползват вертолети щурмови "Комета" с опашно стабилизиращо витло, приличат малко на Ми 24. Десантен вертолет "Комита" с опашно стабилизиращо витло.
Самолети. В различните варианти на времето се ползват различни типове самолети.
Щурмови - с двойно предназначение, позват се и като учебни, двумоторни.
Изстребители. Ползват бордова РЛС с обхват 600км.
Изстребител ДСЗ 23 (ДСЗ Държавни самолетостроителни заводи). Прилича на МиГ 29, но с двигатели под тялото, един до друг. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДСЗ 24, тежък изтребител. Прилича на Су 35, но с двигатели под тялото, един до друг. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДЗС 25, като ДСЗ 23, но малко по-голям и по-мощен. Аналог на МиГ 35. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДСЗ 30, прилича по форма на горните, но е със скорост 3500км/ч и е от термоустойчиви материали, за да издържа на нагряването от високата скорост във въздуха.
Изстребител "Пантера". С триъгълни крила, без опашни хоризонтални стабилизатори, но с два двигатели под тялото, един до друг. С два вертикални стабилизатора. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител "Пантера ТМ" като горния, но тежък изтребител от класа на ДСЗ 24 и Су 35. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител "Пантера СМ", прилича по форма на горните, но е със скорост 3500км/ч и е от термоустойчиви материали, за да издържа на нагряването от високата скорост във въздуха.
Изстребител "Ястреб", лек, от класа на шведския "Грифон". Прилича на ДСЗ 23, но по-лек и с наполовина по-маломощни двигатели. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител "Орел", лек, от класа на шведския "Грифон". Прилича на "Пантера", но по-лек и с наполовина по-маломощни двигатели. Понеже е с по-добра аеродинамика е и по-бръз - максимална скорост 3000км/ч.
Изстребител ДСЗ 34 - подобен на ДСЗ 23, но стелт.
Изстребител ДСЗ 35 - подобен на ДСЗ 24, но стелт.
Изстребител "Пантера-Сова" подобен на "Пантера", но стелт.
Изстребител "Пантера-Гарван" Подобен на "Пантера ТМ" , но стелт.
Изстребител "Ястреб МС" -подобен на "Ястреб", но стелт.
Изстребител "Орел МС" - подобен на "Орел" но стелт.
Щурмовик изстребител "Алеко" - двумоторен, скорост 2400 км/ч. Двигателите са на опашката, с полукръгли въздухозабойници от двете страни на тялото и полуконична система устни като на френските "Мираж". Крилата са отгоре. Вертикалния стабилизатор е един. Ползва се и като учебен самолет.
Изстребител "Мълния" -  прилича доста на МиГ 29, но е с малко по-малко разстояние между двигателите, за леко подбряване на аеродинамиката. Двигателите са по-мощни и по-икономични, защото работят с по-високо налягане. В резултат скоростта му е 3000км/ч.
Изстребител "Мълния В" - прилича на френските "Мираж", но е с вертикално излитане и кацане. Скорост 2750км/ч
Изстребител "Мълния СВ" стелт изстребител с вертикално излитане и кацане. Скорост 3000км/ч. Прилича на Ф 35 и МиГ 23 с триъгълни крила и вертикално излитане и кацане. По-добър е от Ф 35.

Военнотранспортни самолети.
ДСЗ 21 турбовитлов с четири двигателя.
ДСЗ 45 турбореактивен с три двигателя на опашката. 120т полезен товар.
"Янко 24" турбовитлов с 4 двигателя.
"Янко 54" с 4 турбореактивни двигателя на крилата, крилата са високо разположени. 140т полезен товар.
Свещения дракон, Черния дракон, Зеления дракон и Огнения дракон командване Орион:
"Крали Марко" турбовитлов с два двигателя.
"Подем" турбореактивен с два двигателя на опашката, 100т полезен товар.
 - и др.

Ракетни системи. В различните варианти на времето се ползват различни типове ракетни системи.
Зенитно ракетни комплекси, универсални, от типа на С 300 и С 400, с осемколесни мобилни установки.
Универсален ракетен комплекс "Заря", осемколесна установка с 12 тръби. Изстрелва както ракети за залпов ракетен огън по земни цели от типа на руските "Смерч" така и зенитни с обсег 100км. Изстрелва и зенитни ракети "Ураган" с обсег 400км. Те са тристепенни, еднотонни, с 30кг високоексплозивен заряд, служат и за ПРО също както и тези от типа С 400.
Зенитно ракетни комплекси от типа на руските "Панцир" за прехващане на нисколетящи цели.
Но се разчита на масовото използване на зенитни оръдия и картечници. които са по евтини и по-масови.
Универсален ракетен комплекс "Огнен вал", на камион, с 18 тръби, ползва се като система за залпов ракетен огън, но и като система за изстрелване на зенитни
ракети.
Крилати ракети - различни типове.
Тук ще отбележим крилатите ракети "Сулица" на Свещения дракон, Черния дракон, Зеления дракон и Огнения дракон командване Орион. Те служат и като противокорабни. Летят в два режима на импулсен правопоточен реактивен двигател за дозвикови скорости и на правопоточен реактивен двигател за свръхзвукова скорост, като универсалния двигател се превключва от единия в другия режим. Ракетата е с три четворки крила, като на средната са най-големи. На камион се разполагат по две такива ракети, но може да използва и варианта им със сгъваеми криле, при който се изстрелват от тръби. Тогава на камион може да се разположат четири ракети.

Ядрени междуконтинентални балистични ракети(МКБР).
С шахтово и мобилно базиране.
Маневриращи бойни глави, за да избягват ПРО ракетите.
Твърдогоривни - синтетичен каучук, алуминиев или магнезиев прах и бертолетова сол.
 - ракета 32т - 4 бойни глави по 550кт, мобилна установка с 8 колела
 - ракета 40т - 6 бойни глави по 550кт, мобилна установка с 14 колела
 - ракета 50т - 8 бойни глави по 550кт, мобилна установка с 16 колела.
 - Тежки МКБР: 210т - твърдогоривна с 10 бойни глави от 2Мт и течногоривна с 10 бойни глави от 2Мт. Твърдогоривната 210т ракета има и мобилна установка - тежка верижна машина.

Кораби. В различните варианти на времето се ползват различни типове кораби.
Има крайцери самолетоносачи от 55 000т водоизместимост с по 80 леки изстребители или с 60 тежки.
Има крайцери ракетоносачи от 35 000т водоизместимост.
Подводници, вкл. ядрени от по 10 000т водоизместимост.

Космически ракети естествено също има. Без тях конвенционалната техника и въоръжени сили не можат.
Космически ракети за извеждане на спътници, вкл. военни - комуникационни, шпионски, навигационни, метереологични, топографски, ПРО и противоспъникови. Космическите ракети ползват система с гориво керосин и кислород на първите степени и водород и кислород на последните степени. Така се постига по-голяма ефективност и по-голям полезен товар.
Ракети от:
 - 32т  - ок. 2,5т полезен товар.
 - 100т. - ок.7.5т полезен товар
 - 165т - ок.12т полезен товар. с нея се извеждат и обикновени космически кораби от модела на руските "Союз" и товарни са снабдаване на космическите станции.
 - 330т - ок. 24т полезен товар
 - 800т - ок. 50т полезен товар
С последните се извеждат и модулите за българската орбитална станция.

С тези оръжия и много други в онези времена, славни времена България печели войните за териториални разширение, става Велика сила и Суперсила след това.
Ако нашите управляващи имаха поне малко ум, щяха да последват пътя предлаган от Крилатия дракон. Щяха да го вземат за ръководител и да станем просперипаща и прогресивна страна. Щяхме да станем Велика сила, а после и Суперсила на земята.
(Да, на земята, защото в космоса вече е установено българско господство от нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса.)

                                      Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg


 


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90828
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031