Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2017 10:04 - Към корените, българи, хуни, японци и корейци. Тайните на НЛО военните киборги и техните противници илюминатските кръвни линии "магове".
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 191 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.10.2017 09:46


Истинската история на България се крие.
Защо археолозите крият множеството намерени по нашите земи саби дипленица-катана(от катан-нагънат това е българско име) и късите уакизаши(яка защита).
Защо преследват останалите затворени общества родове и на останалите от древните българи-хуни-уногондури самурай-змейове, чиготи, буши, ямабуши, нинджи. Пазещи старите български традиции, древна философия от китайско-японски тип(Конфуций, Мън Дзъ и др.), етика, юнашки кодекс на честа, много близки до самурайкия и вкл. бойни изкуства - карате(къртене - ударно бойно изкуство), джиуджицу(жилаво изкуство), комите(ка метна, ка ми дойде - общото бойно изкуство), текион - те ки кон - като кон(разчита на ритници),  нинджицу - суесилица(корейски сулса) - силата на празнотата, изкуство на нищото.
Крият и искат да ни унищожат.
"Християните" изпитват истински ужас от истинската праведната философия и етика, от "езическото" минало и традиции.
Защо Ватикана е засекретила всичко за България преди "покръстването" - духовното поробване и асимилиране, промиване на мозъците на българския народ с лъжливата религия съчинена от няколко подли юди измамници.
Докато не се върнем към старите си традиции, към корените си, съхранени най-добре в Япония и Корея, които пазят древните хунски-български традиции, няма да се оправим и да станем свестен народ и държава.


Има наистина такива оцелели родове и общества които пазят още древните източни български-хунски традиции.
Ето например рода на Крилатия дракон
(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904), който познаваме добре.
Прадядо му по линия на бащата на майка му е самурай, змей. От чиготите.(всъщност е от потомците на Кришна, скришния - Къто, скътания) Владеел е джиуджицу, карате и текион. Побеждавал е в двубой например селски майстори на текион и карате. Имал е комплект мечове - катана и уакизаши. Братовчедите на Крилатия дракон са ги взели, но не знам какво са направили с тях. Братовчедите още пазят традицията(Единия беше шампион по джудо), но самия Крилат дракон не е обучен, защото майка му(владеше джиуджицу и карате, демонстрира ми хватки, но се пазеше да не се издаде), не дала - илюминатското ДС и КГБ я накарали, защото го преследват от преди раждането му, нали илюминатите го мразят, заради космическите и времеви технологии, които ще отнемат от тях контрола над суровините и ресурсите с който те властват над хората. Но Крилатия дракон е Ямабуши(ум на воин-самурай), тоест НЛО военен киборг с имплантирана наноелектроника с изкуствен интелект, наноботи предавани по наследство. Те са от основно от графен и въглеродни влакна, наноботите се възпроизвеждат по технологичен начин и правят други наноботи и наноелектроника. Има заложена военна програма и бойни умения, които могат да се включат при необходимост. Има и инфрачервено зрение, трето око на челото от наночастици, свръхсветлинно радио и фазов радиолокатор с доста далечен обхват, микровълново и радиооръжие, мандконтролно радиооръжие и други функции и екстри.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/31/e-voin-i-te-shte-ni-spasiat.1564801

Неприятелските илюминатските кръвни линии "радиолампи" радиотелепати, нямат изкуствен интелект и други екстри. Техните радиоизлъчващи наночастици са органични и са от рода на изкуствено създадени вируси, носител им е РНК, за да не ги хванат при стандартния ДНК тест.
Когато правиха ДНК теста на Крилатия дракон му провериха и РНКто, но не откриха нищо.
Органичните наночастици с РНК на илюминатите танжини се предават само с яйцеклетките по майчина линия, докато нашите наноботи, наноелекротоника на военните киборги хора се предават и по мъжка и по женска линия със сперматозоидите и яйцеклетките.
Тези радиоизлъчващи органични наночастици с
РНК носител излъчват само на един радиоканал радиовълни на 5000МХц - 5ГХц - дължина 6см. Те се модулират от мозъчните електрически процеси, аналогов сигнал, който служи за радиотелепатия и радиомайндконтрол.

Но да се върнем на темата. Бабата на Крилатия дракон по майчина линия е от стар сарматски род. Те са били колобри. От рода Свиница са. Това е рода на кавкан Тодор Свиница на цар Симеон Велики и на цар Ивайло свинарчето. Те са владеели комите. Бабата научила дядото на комите и той бил непобедим в селските борби.
Рода на бащата на Крилатия дракон е също Ямабуши. Те са от рода на кановете Дуло. Тяхна дъщерна държава е Шан-Ин, но я загубили и останала само Япония - Ямато - страната на Дуло. Конфуций и Мън Дзъ са от този род.
Тяхното село правело най-добрите катани, с тях може да къртиш тухлени стени и нищо им няма. Баща му казваше, че навремето и жените носели катана и уакизаши и тежко на този, които се поиска да ги изнасили. А прадядо му владеел буджуцу. Владеел и комите. Бил от род и село на чиготи. Бил буши - самурай. Дядо му владеел и нинджицу, научил го от жена си, бабата. Тя е род и село на нинджи, владеят нинджицу-суесилица.

Нинджицу, Фа Шу, Сулса, суесилица и всесилица владеят телепатията и умствения контрол.
Тези бойни изкуства владеят телепатията, телепатичния майндконтрол и умствения контрол. Това е изкуство, което се изучава и овладява естествените сили на човешкия организъм. Не се нуждае от изкуствени добавки в организма като наночастици, както е при военните киборги и илюминатските "радиолампички". Тези бойни изкуства използват и овладяват естествените възможности на организма. Мозъкът, неговите съставки може да излъчват радиовълни в дециметровия диапазон на няколко честоти(за сега са известни вълните с дължина 21см, на водорода - най-разпространения елемент в тялото и 50см - резонасната честота на човешката глава, естествен резонатор за мозъчните електромагнитни вълни
- 25см полувълната - резонанс с главата, която е с приблизително такъв размер и служи като антена - резонатор). Те се модулират от мозъчните електрически процеси, аналогов сигнал, който служи за радиотелепатия и радиомайндконтрол.
Тези бойни изкуства владеят и защита от майнд-контрол, със контрол на ума, а и със заглушаване на неприятелските сигнали.
Те използват и скритите резерви и възможности на организма, пълната сила на мускулите и тялото, изостряне на сетивата и усещанията, естествена радиолокация и др.

Малка класификация на този род изкуства.
Българската суесилица(корейски Сулса) - (името идва от изчислителна машина - ЕИМ), японските Ямабуши(името идва от бойци и с изкуствен интелект) и червени нинджи, китайските Ин Сен Шу и корейските Сулса са военни киборги, имат инфрачервено зрение, за това тези нинджи се наричат червени, а китайските Ин Сен Шу.
Българската всесилица(корейски Сулса) - (тоест използване на скритите естествени сили и резерви на организма), китайските Фа Шу(от бълг. всесилица), японските черни нинджи и корейските Сулса използват естествените сили и резерви на организма.
Китайските танжини(тайната на жените, понеже способностите  им се предват само по женска линия) и индийските Сатри(от РНК) са от илюминатските "радиолампички", които са се разселили на Изток. Те са от израелски произход, 10те изгубени израилски племена, избягали от Асирия на изток.


Родовите древнобългарски традиции са живи, но са преследвани и потискани от илюминатите предатели и от "християните" които преследват "езическите" традиции, страх ги е от истинската праведна философия и етика, които са запазени днес най-добре в Япония и Корея, наследници и приемници на древната българска хунска империя, на хуните - българите.

                                      Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg

Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90828
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031