Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2017 11:32 - Тайните спомени на Хрушчов. НЛО Крилатите дракони във Втората световна.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.10.2017 12:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нашето разузнаване се докопа до тайните спомени на Хрушчов и на други участници във Втората световна война. В нея НЛО войските на Крилатите дракони, които са българи и са дошли от бъдещето от различни варианти на времето и сега живеят в космоса, тайно участват и помагат на СССР. По-точно на страната на СССР воюват войските на Крилатия дракон и Дъждовния дракон, които идват от НЛО базите им под планините Алтай и Тяншан. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904
Те помагат на СССР срещу Хитлер, който е станал твърде силен и щял да победи, ако не са били те. Водачите на СССР са некадърници, за това.
Във войната участват 2 мил. български войски по 1 мил. от Крилатия дракон и Дъждовния дракон. Те се представят за войски от Сибир и Средна Азия, за да оправдаят лошия си руски или поне акцента в най-добрия случай. Те са отлично въоръжени и обучени. Елитни войски.
Във войната се използват оръжия на Крилатите дракони от бъдещето.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/05/bylgarski-oryjiia-ot-bydeshteto-na-krilatite-drakoni-nlo-kak.1565612
Например снайперистката противотанкова пушка 30мм с оптичен мерник, която разкъсва веригите на танковете с високоексплозивен снаряд и ги подпалва после с фосфорен, има свидетелства за използването й при Сталинград и Ленинград. Знае се че при Сталинград извесният снайперист Зайцев получил такава пушка. При Лениград пленяват танк Тигър ударен с такава пушка. При Курск българските войски използват срещу танковете подцевните гранатомети на автоматите си по същия начин, но от близко разстояние.
Танковете с 152мм оръдия на Дъждовния дракон Осмицата - Гепарда с осмоъгълен купол със скосена броня и на Крилатия дракон Камилата - Драгуна с куполообразен купол също учатват във войната. При Москва се бият войските на Дъждовния дракон, ползват Осмици Гепарди, а по-късно идват и войските на Крилатия дракон. Същото е и при Курск, първи посрещат германците войските на Дъждовния дракон и техните танкове Осмици Гепарди, самоходките тип Марица с квадратен купол с леко скосена броня и 152мм оръдие, а след това идват и войските на Дъждовния с Камилите танковете Драгуни. При Сталинград се бият Гепарди. При настъплението към Берлин също участват танковете на НЛО пришълците, има свидетелства как войниците на Крилатите дракони обясняват на руските, че бронята на танковете им е тип сандвич, оръдията са 152мм и др. Показват им ги и отвътре да ги разгледат. Един руски танкист от онова време си спомня, танковете Драгуни и Гепарди имаха зелени стъклени екрани(модерните танкове са пълни с електроника), по-късно и ние правехме такива с течен кристал. Друг дори си спомня подробности от обясненията на бългаските НЛО войници - Драгуните и Гепадите бяха с екрани от LED - светодиоди, полупроводникова електроника, а Т 90 са с екрани от течен кристал, но и двата са равностойни. В настъплението към Берлин е засвидетелсвано използването на танкове Осмици, а при Берлин и на танкове Камили.
В войната участват и НЛО изтребителите на Крилатите дракони. При Москва се бият НЛО изтребителите на Дъждовния дракон - тип патица, които приличат отдалеч на МиГ 3 наопаки и за това разправят, че Москва се отбранявала от МиГ 3, които иначе са слабо въоръжени и руснаците не ги използват масово. Участват и Летящите Кобри на Крилатия дракон, които са прикрити в официалните истории за войната като американски Еъркобра, само че на руснаците направили впечатление гледайки от далеч, че пилотската им кабина е изнесена напред и двигателят трябва да е зад нея(а при Еъркобрата е обратното), а крилата са тръгълни и са изтеглени-издължени от опашката към носа, а не обратното както е при тогавашните самолети. Прави им впечатление и високата маневреност на тези НЛО изтребители Летяща Кобра.
Летящите кобри и изтребителите  тип патица(рус. утка) на Дъждовния дракон участват и в битките при Сталинград при Курск, но там ги маскират в официалните истории кaтo якове(Летяща кобра) и У2(патиците) при Сталинград, а при Курск като Ла 5 и Еъркобра(Летящи кобри) и якове(патици-утки).
При Курск има българска кавалерия от НЛО войските. Те носели катани. Един славен кавалерийки комадир още от времето на Гражданскат война, ходил на провека при тях и споделя с Хрушчов:  - Това не е шашка, не е шашка, да разрежеш човек на две отгоре до долу с нея. А Хрушчов казва, наистина през войната нямахме шашки(саби) с такова качество.

Българките НЛО войски на Крилатите дракони са главни участници в най-големите битки в тази война - Москва, Сталинград, Курск, Берлин.
Командване на Българските НЛО войски.
Главнокомандващ българските НЛО войски е генерал Гергана - Герчето - Гери Мацката от войските на Дъждовния дракон и едно от неговите и на жена му Дъждовната момичета. Тя е много красива, стройна, фина, бяла, изрусена, с зелени-пъстри очи, с финни черти, с остър фин изразен нос, на земята е била от нашето ДС, колежка на Крилатия дракон. Понеже е Герчето - Гери Мацката, в СССР й викат Гергана Жука(рус. бръмбър) от бръмбъзък - мацката - малката, поради объркване на думата мацка, а защото и носила парадна униформа с минижуп - къса пола. По тази причина я прикриват в официалната история на войната с генерал Георги Жуков и той е направен герой и велик пълководец. А истинският герой и велик военачалник е Гергана-Герчето-Гери Мацката. Тя командва лично превземането Берлин, битката при Курск и други битки. А още преди войната тя с войските си разбива японците при езерото Хасан и Хал Хин Хол, като защитава СССР.
Командващ войските на Крилатия дракон е жена му Хрисимата, на която викат Тинчето, Таня или Танечката. Тя е съученичка на Крилатия дракон, архитектурна техника от Красный берег, много сладка и хубава, дребничка, стройна, фина, с издъжено лице и финни черти, тъмнокоса и тъмноока. Води войските му в битките при Москва, Сталинград и др.
Битката при Москва се води от сладкото Мими - Мария,  генерал от войските на Дъждовния дракон, тя е  от четниците и е от момичета на  Дъждовния дракон и жена му Дъждовната, руснаците й викат Захарчето - Сахарная. Много е много  симпатична, кестенява и синеока, с изострени финни черти, с изострен правилен изразен фин нос. Малко прилича на Гергана-Гери Мацката. Сладкото Мими командва защитата на Москва. После идва и Хрисимата със свойте войски да й помага.
Защитата на Сталиград се води от майката на Крилатия дракон, тя командва войските на Дъждовния дракон отбраняващи града и фланговете. По-късно идват на помощ и войски на Крилатия дракон командвани от Хрисимата. Майката на Крилатия дракон й викат Цветето-Цеко, тя е от рода Котките, за това я прикриват с генерал Чуйков в официалната история, който е бил и в Китай.
При Сталинград идват и подкрепления от амазонки от българските НЛО войски на Крилатите дракони. Офицерките носят катани. Те казват, оставете ги, ще ни се ежат на земята немците, ние сме девойките войници. Тези амазонки са истински самураи. Те са елегантни и много сладки, захарчета, както им казват руснаците. Води ги Гретхен Калинката, която е от момичетата на Крилатия дракон и жена му Хрисимата с тяхната приятелка Дъждовната от техните НЛО астронавти. Гретхен Калинката е съученичка на Крилатия дракон и жена му Хрисимата, архитектурна техника, много красива, с хубава фигура и форми - приятно леко закръглени, красиво издължено лице, тъмнокоса и синеока. Гретхен Калинката е българка, с белогвардейско потекло. Както виждате ние българските комунисти змейове, Крилатите дракони, не преследваме бившите белогвардейци и ги приемаме за свои, не сме против тях стига те да не са против нас.
При Сталинград фланговете на германците са оставени не на румънци, а на руски изменници войските на Романови, набрани основно от окупираните територии и военнопленниците, много малко са белогвардейците от Запад. Те носят казашки униформи като от Гражданската война. Лъжат ги, че Хитлер ще върне монархията в Русия.(За цар им спрягат някакъв роднина на Романови от белогвардейците в Царство България, негов син е Димитрий Романов, смятан за сегашния руски цар в изгнание, приятел на Симеон Сакс-Кобург-Готски) Но самите тези войски от руснаци не изгарят от желание да връщат царете, нито да се бият срещу Русия и да служат на германските нацисти. Германците не са им дали и добро въоръжение. Те лесно са прегазени от българските НЛО войски, а германските войски в Сталинград, където са загубили и без това много хора, са обкръжени. Разбира се, руснаците крият в официалната история, че през Втората световна война са се били срещу белогвардейски войски от изменници. Пишат ги за румънски.
При Курск командва войските Гергана-Герчето-Гери Мацката. На втория ден от сраженията пристига и самия Крилат дракон с войките си да помага.
Гергана-Герчето-Гери Мацката превзема и Берлин. Тя като превземат бункера на Хитлер вземат личните вещи на нацистите там като трофеи. Те се пазят от българските НЛО астронавти в техните космически  музеи на борда на космическите им градове-космически кораби.
По време на окупацията на България от съветските войски, тя и военните й пазят реда. Съветските войници в България са разстрелвани на място дори за дребни престъпления като кражба на часовник например.

Хрушчов е от казаците, от сарматски произход и пази спомените за прозхода си.
Хрушчов е посветен в тайните на НЛО астронавтите. През време на войната той се среща с тях, говорят си. Той е техник, любознателен е и пита, а те му обясняват  тайната. И той я пази. Хрушчов е знаел тайната на НЛО, техните технологии и оръжия. Например казва, може да направим 100Мт бомба, но не можем сега. Това става като взривим и счупим стъклените призми.
За битката при Курск Хрушчов си спомня:
Дойде един германец "дезертьор" да ни плаши.(Той е от СС и е от Аненербе, наследниците тайните общества на Туле и Врил.) Вика, другарю нарком, американските танкове са с голям купол, а този(танка Осмицата-Гепарда, който е с осмоъгълен купол със скосена броня) е малък като Т 90 , ние сме с тези на махатмите.(Нац. танк Tигър e направен по подобие на българските самоходки от бъдещето тип Марица с 152мм оръдие и с квадратен купол с леко скосена броня, видели са ги от  древните български ръкописи дадени на обществата Туле и Врил от Фердинанд, мръсникът не открадна само златото на България след ПСВ, а и архивите ни пазени по църкви и манастири. Хитлер тъпака от рисунките копира самоходките вместо танковете.) А аз му казвам, спокойно, ето ги де са окопани самоходните оръдия, те са на тази мацка(Гергана-Гери Мацката), тя е на Змея, те са от България и са българи.
По-късно пускат германеца да се върне при своите и да им разкаже какво е видял.
Хитлер, като научава, вика цар Борис и се кара с него, защото го е излъгал за Шамбала, Бялото царство, че е на белогвардейци, а всъщност то е българско.
Хитлер му казва:
- Сега разбрах, защо не пращаш свой войски на Източния фронт. Знаеш, че ще загубим.  - и допълва. - Изхвърляте се! Тази Романова ли е - българската Гергана!
Цар Борис остава като гръмнат от бъдещето си. Американския Кецалкоатъл Змея ли е тоя.  Получава инфаркт. Казва преди да умре:
- Край, хванаха ме! Оня гений е Пернатия дракон.

През войната питат Гергана-Герчето-Гери Мацката:
 - Защо вие не се страхувате от кръвните линии(на илюминатите) и не лазите пред тях?
А тя отговаря:
 - Нинджицу, Фа Шу и суелилица(корейски Сулса) владеят майндконтрола и умствен контрол.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/06/kym-korenite-bylgari-huni-iaponci-i-koreici-tainite-na-nlo-v.1565789

Хрушчов не принава илюминатите измамници и за това те го свалят.

                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90828
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031