Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2017 16:20 - Днес е Девети септември. Защото държим на девственоста и чистота. Едни червени призраци бродят по света.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 5798 Коментари: 0 Гласове:
-26

Последна промяна: 21.11.2017 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо комунистите в България дойдоха на Девети септември, денят на девствеността и чистотата. Крилатите дракони(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904), които много помагаха на СССР във войната(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/07/tainite-spomeni-na-hrushchov-nlo-krilatite-drakoni-vyv-vtora.1566005) издействаха да стане на тази дата. Това е тяхното послание: Крилатия дракон държи на девствеността и чистотата, много държи и на Дъждовната, която е българската Желязна лейди и е сталинистка като него.
Крилатите дракон държат много на девствеността като израз на висша любов да се запази чистотата и девственоста за любимия човек и да я подариш в израз на истинска любов. При Крилатите дракони, които са самураи и държат на честта, а освен това при тях има равенство с жените, се дръжи не само на девствеността и чистотата на жената, но и на мъжа. Жените дракони смятат, че запазването на девствеността и чистотата на мъжете им са израз на висша любов и че мъжа да им подари  девствеността и чистотата  си в отговор на тяхната е израз на истинска любов.
Крилатия дракон, сегашния на земята, е девствен, непорочен и се пази за жените си.
Това може да го потвърдят полицицайте, които го следят изкъсо още от раждането му. Може да ви потвърди и всяка жена която разбира от мъже. Например Нина, съученичка на Крилатия дракон, архитектурна техника, която е военен командир от НЛО астронавтите Зеления дракон-Крилатия дракон и е от любимите момичета на Крилатия дракон, го разбра, че е девствен и му каза, че това не е срамно, сиреч е хубаво. Нина е много красиво момиче, висока, с много хубава фигура и форми, с много красиво квадратно лице, кестенява коса, зелени изпъстрени с червено очи. Тя е умна, смела и с твърд характер. (Тя много уважава и цени Крилатия дракон още от училище, защото добре познава неговите качества и ум.)
При НЛО астронавтите на Крилатите дракони женитбите и секса с непълнолетни и малолетни са разрешени. И Крилатия дракон е взел например копието на неговата Нина от Строителните техн. на малолетна възраст с машина на времето, за да започнат на чисто както се казва. Гретхен от Строителните техн. също е взета на непълнолетна възраст с машина на времето от Крилатите дракони, както и други момичета.
Дъждовната подложи Крилатия дракон на хитро изпитание в далечната 2006г. Още на втората им среща му направи намек, че иска да спи с него.  За та види дали сиска смо да спи с нея. А той се притесни, че му предлага още на втората среща и се направи, че не разбира намека, защото имаше сериозни намерения към нея, искаше любов и да му стане жена. Когато разбра, че Крилатия дракон е свестен и я обича, тя тайно му показа, че е изпортена от семейството си, от баща си, които са от партията на царя, белогвардейците.  Показа му и че сестра й Маргаритка е лесбийка и с нейната любима жена правят любов, но тя Дъждовната е девствена лесбийка. А Крилатия дракон й показа тайно, че е девствен и чист, но не го признава пред хората, защото ще му се подиграват(сегашните пропаднали нрави ги знаете). Подсказа й тайно, че обича кунилингуса и да не се страхува от любовта му и правенето на любов с него.
Крилатия дракон прилича на баща си, но и на майка си. Има очите и възгледите на майка си. И тя е ходела по лесбийки на млади години и е въртяла лесбийски харем. 
Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.

Какво става с пушката (Манлихер), питат бащата на Крилатия дракон, а той отговаря, сина я взе. Тази двусмислица е и буквална. Бащата на Крилатия дракон е военен офицер и е отличен стрелец. Любимата му пушка е Манлихер. НЛО Крилатия дракон също използва същата марка пушка. С оптичен мерник той е снайперист и убива от време на време враговете ни на земята.
Крилатия дракон уби лично Кенеди с тази пушка, защото Кенеди притисна Хрушчов и го изгони от Куба, обрече Куба на изолация и бедност. Кенеди е от кръвната линия на илюминати той е от равините - кен юди - англ. познанието на юдите. Той е от "посветените" или от илюминатите. Това е бил върховния им род - кръвна на Крилатия дракони, къде с оръжие, къде със съмнителни инциденти.
НЛО Крилатия дракон носи пистолет Браунинг 9мм, любимия пистолет и на баща му, защото е точен и с много патрони - 15бр. Но за ликвидиране на враговете използва пистолет Колт 45 калибър, защото нанася по-тежки поражения. Той е точен стрелец и не е проблем да улучи право в целта с пистолет от 100м.
Той уби Андрей Луканов с този пистолет. С него уби и Илия Павлов. Полипантев също загина от същия пистолет от ръката на Крилатия дракон.
Робърт Максуел пък бе застрелян на яхтата си от бащата на Крилатия дракон с неговия 9мм Браунинг.
Ахмед Доган получи преди време от Иван Славков символично послание, внимавай да не те улучи пушката Манлихер или катаната...
Червените призраци ходят по света и ликвидират враговете, но илюминатите юди крият истината, защот ги е страх и ще лъсне тяхнат уязвиност, не са несдосегаеми, колкото и да се вардят.

Илюминатите юди нарочно сеят разврат на земята. Знаят, че като развратят хората, ще ги направят по-слаби и по-лоши. Ще ги направят свои послушни оръдия и слуги. Ще ги манипулират лесно. Те се страхуват от идеалите, от почтеноста, честта и добродетелите, защото те са заплаха за тяхната подмолна власт, за техния, подъл долен и коварен заговор, за техните лъжи и измами.

                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bgТагове:   НЛО,


Гласувай:
4
30Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90818
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031