Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2017 09:43 - НЛО Крилатите дракони помагаха на България в Първата световна, царя ги изгони и загубихме. Помагахме на Русия и Путин. Война - Салам Аслан.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 176 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.01 09:46


Българските НЛО астронавти на Крилатите дракони дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904) са помагали тайно много на България през Първата световна война. Черния дракон-Крилатия дракон праща в България 500 000 НЛО войски и поне още толкова, но представящи се официално за германски и турски войски, за да помагат да си върнем изгубените изконни бългаски земи, след като идиота Фердинанд ни набута яко през Балканските войни. Как мислите 5 мил. България извади 1 мил. войска и как изостанала и бедна земеделска страна като нея имаше достатъчно отлично въоръжение и боеприпаси. Как воюва успешно на два фронта и показа истински чудеса разбивайки много по-големи противници.
Участници във войната и очевидци си спомнят и разкриват истината. На България тогава помагаха тайно наши НЛО войски от бъдещето.
Нашите военни знаят, че през войната понякога българите изваждали войски въоръжени с автомати АК 45(автомат Казанлък - 45 калибър).
Всичко го има в секретните военни архиви, но се пази в тайна.
Българските войски срещу Сърбия и на Солунския фронт ги командваше Гергана - Герчето - Гери Мацката, жена на Черния дракон-Крилатия дракон. Тя много добре се грижеше за войниците и беше много добра като военачалник. Българските войници много я обичаха. В официалната история я прикриват като царица Елеонора и княгиня Елеонора. Нейната времева двойничка от друг вариант на времето е от момичетата на Дъждовния дракон-Крилатия дракон и е главнокомандваща българските НЛО войските на Крилатия дракон и Дъждовния дракон-Крилатия дракон, които тайно помагаха на СССР през Втората световна война и го спасиха от Хитлер. Те извоюваха победата над хитлерофашизма. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/07/tainite-spomeni-na-hrushchov-nlo-krilatite-drakoni-vyv-vtora.1566005
Българските войски през Първата световна война срещу Румъния и Русия ги командва самият Крилат дракон-Черният дракон. В официалната история го прикриват като маршал Август фон Макензен.
Когато германците с малко помощ от Фердинад помогнаха на Ленин да направи Октомврийската революция и червената зведа изгря на челата на червеноармейците, Фердинанд. който до тогава не познаваше комунистическите знаци, разпозна червената петолъчка над лъвчето на герба на НЛО астронавтите на Гарвановия дракон-Крилатия дракон и ги изгони, защото били комунисти. За това България закъса и изгуби войната останала без достатъчно войници, боеприпаси и въоръжение. Ако не беше ги изгонил България щеше да издържи, намаше да я разгромят, и щеше са се спаси и след падането на Германия, както Ататюрк спаси Турция. А можеше и Германия да не падне, защото, когато България капитулира, от Солунския фронт се освободиха много войски на Антантата и отидоха на Западния фронт. Ако идиота Фердинад не беше гонил драконите, щяхме да спечелим и да си запазим изконните български земи отнети ни от нашите съседи.
Фердинад направи и друго зло, подбра объркани и неясни стари български пръкописи предания за НЛО астронавтите дошли от бъдещето пазени в църкви и манастири и ги даде на германците, Туле и Врил. Измами нацистите и ги насъска срещу СССР, за да ликвидира комунизма и да запази вечен престола на рода си, понеже се страхуваше от комунистите, Куче. Вместо да благодари, че нашите НЛО астронавти комунисти му помагаха безкористно и не гледаха на враждебния му политически му режим, той ги натири. Само че игричките му не успяха. Хитлер ги насади яко. Германия уж загуби. А царят падна. Крилатите дракони НЛО се върнаха с Червената армия след Девети и настаниха трайно тайни подземни бази в българските планини.

На Русия и Путин Крилатите дракони помагаха. Техните НЛО войски им помогнаха във Втората Чеченска война, когато некадърниците и предателите водени от Елцин щяха да загубят и Дагестан. НЛО Зеления дракон-Крилатия дракон и Черния дракон-Крилатия дракон помогнаха на Русия.

Когато на краймосковко военно летище кацнаха два триъгълни космически кораба НЛО и от тях слезнаха Нина гланокомандващата на Зеления дракон-Крилатия дракон(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/09/dnes-e-deveti-septemvri-zashtoto-dyrjim-na-devstvenosta-i-ch.1566385) и Гергана-Гери Мацката главнокомандващата на Черния дракон-Крилатия дракон, те предложиха помощ и съюз на руснаците, но предателят юда и илюминат, слуга на Запада Елцин отказа. Обяче някой от руските стари генерали от войската и службите, които се срещаха с НЛО делегацията, видяха Гергана-Гери Мацката и си я спомниха от Втората световна война, когато ги спаси. Почнаха да разказват истината за войната и тайната българската помощ от НЛО на Крилатите дракон, веднага се разчу в средите на военните и тайните служби. Военните и службите се вдигнаха срещу предателя Елцин, свалиха го и начело с Путин поеха протегната ръка на НЛО Крилатите дракони.
НЛО войските на Крилатите дракони дойдоха в Чечня и смазаха чеченските ислямисти. Прегазиха ги с масирани въздушни удари, артилерия, бронирани машини и елитни бойци, които използваха отлична тактика и стратегия.
Така Чечения бе върната на Русия и злите ислямисти и терористи бяха смачкани.

Както виждате НЛО на Крилатите дракони помагат и могат да помогнат и на България, но националните предатели, народни врагове и изедници, юди и илюминати, които управлават сега страната не искат. Те искат непременно да затрият България. Долни кучета и зверове.

България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат гражданска война. Мръсни предатели и долни врагове на народа.


                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер и нацистите в Германия, те са за космическите технологии. Те са от добрите.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg
Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 90818
Постинги: 241
Коментари: 0
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031