Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2017 06:43 - Българи, хуни, японци. Българските амазонки. Самодивски билки за увеличаване и стягане на бюста.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 1855 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2020 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Българи, хуни, японци. Българските амазонки. Самодивски билки за увеличаване и стягане на бюста.
Японците пазят древните български традиции, те са ги наследили от хуните(бълг. юнаци - друго име на уногондурите), които в империята си включвали Корея и Япония.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/06/kym-korenite-bylgari-huni-iaponci-i-koreici-tainite-na-nlo-v.1565789

http://futuretechbg.blog.bg/technology/2016/07/24/koga-bylgariia-shte-se-vrazumi-i-shte-razvie-svoi-naprednali.1466523

Буши(самурай) - бълг. бойци - воини.
Боили - високи, високопоставени.
сан - позиция, длъжност, чин. сравни с арийското асана - поза.
сановник - високопоставен човек, с висока позиция, длъжност, чин
сан - япон. господин
да не се бърка с ясен - бълг. просветен, просвещавам
сенсей - сеещ просвещение - уважително название на учител на древно български и японски.
багаини - богини - самодиви - самодеви - амазонки - жени воини, които не се женели, сами отглеждали децата си и си помагали взаимно. После ще разкажем малко повече за тях.
обикновен народ - наряд - опълчение, сармати(самурай), саракт - царски(войски) - цървули(царски бойци/воини) - опинци - опълченци - попълнение - набор - наборници.

Азиатски начин на производство - стопанската система на древните българи - отразена и Крумовите закони. Тя е един вид социализъм.
Земята била държавна, селяните получавали под аренда равни участъци земя според членовете на домакинството, разпределяни ежегодно. Бедните получавали и държавна помощ - добитък, инвентар, помощ за изграждане на къщи. Срещу това населението било задължено да плаща данъци и да служи във войската.
Вдовиците, сираците и инвалидите получавали държавна помощ - социални помощи, защото били в неравностойно положение.
Важните за държавата и народа занаяти и търговии получавали държавна помощ и били под държавна регулация. При нужда от съответните занаяти и търговци се набирали подходящи хора обучавали се, получавали държавна помощ за започване и упражняване на занаята или търговията. Били задължени да го упражняват и получавали съответното заплащане срещу това. Имало и държавни и частни манифактури основани на същия принцип.
Образованието било на високо ниво. Било тристепенно. Всички деца получавали начално образование учели четмо, писмо и математика на древните български руни - рабош, писмото с черти и резки споменато от Черноризец Храбър. След държавни изпити по-талантливите получавали по-високо образование. После пак държавни изпити, отличилите си влизали в висши държани училища. След държавни изпити според представянето си били назначавани на съответните държавни длъжности. Цялото образование било безплатно, на държавна издръжка. Военната подготовка и образование били част от подготовката в училищата.
Китайската система на образование и държавните изпити е подражание на българската - хунска.

Багаини - богини - самодиви - самодеви - амазонки - жени воини, които не се женели, сами отглеждали децата си и си помагали взаимно.
Живеели в собствени селища, села и квартали(Кушкундалево - отделени къщи)
Освен воини, били и образовани, учени, вещи. Някои били лекарки, лечителки - врач,врачка букв. лекар/ка. (А не магьосници).
Носели мъжки дрехи(а не бели - булченски -омъжване). Носели самурайски, сарматски колан/пояс, тоест воински(с оръжие), (а не змийски).
Като воини носели ризница, шлем и перелина, а не че силата им била в самодивската риза и имала крила - перушина.
Яздели коне като сармати(самурай) и улани(леки конници въоръжени с копия), (а не че яздели сур елен).
Лесбийката любов била популярна сред тях. Живеели като лесбийки(а не лесовете - горите). Нощем се събличали голи и си играели една с друга и се лизали(а не че играели голо хоро на лунна/лун - змей кит. / светлина). И това било много хубаво.
Обичали да си увеличават гърдите - да си надуват циците, както казвал народа, а не че обичали овчарите да им свирят на кавал по тъмна доба на лунна светлина да играят хоро и ги омагьосвали. Ползвали билкова рецепта - врачка - лечителка.

Рецептата на амазонките самодивите багаините за увеличаване и стягане на бюста с билки е:
- сминдух
- червена детелина
- хрян
- семена от копър
- хмел
- ленено семе

Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените.
Пият се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. За 6 месеца гърдите стават големи, а за 1 година много големи.

Българките са имали и жълта боя за коса, изрусявали се. Правели я от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. Тя е от скитите, но нали българите са им били съседи, ползвали са я и те.

Самодивите ползвали изкуствено оплождане, защото предпочитали да не спят с мъже. Карали мъжа да им даде семето си в чашка, вземали го с тръстикова цев и го вдухвали  с нейна помощ в утробата. Така зачевали децата си.

Амазонките задължително се разкрасявали, имат билета и натурални средства и рецепти за разкрасяване. Красотата е още едно тяхно оръжие. Но не стават пачаври на мъжете. ... . ... *****   Извинете, но военни и войници в стил клошари не е прието. И от двата пола... ... ... ... А с бална рокля ко ми са явиш на служба... Мале, изхвърчаш от армията, търси си друга служба... Или ще полежиш в ареста...   То има униформи. За кво са. Войска е, не е маскен бал в Венеция, или карнавала в Рио де Жанейро. ***** ... . ... То и при Дрангов арест имаше, дисциплина. Ка сега... *****
Древните българи залесяват степите и полето, за да имат дъждове и влага, а също и за дървен материал и отопление. Сее се главно бряст, защото това са били най-подходящите дървесни видове - издръжливи, здрави, сравнително бързо порастват и са били най-добрите за целта. За по-сухите земи се ползва облагородена елха - ела присадена на бор, тя е иглолистна и смолиста, губи малко влага, а корена на бора е дълбок, с ела която расте високо и сравнително бързо облагороден корена става още по-дълбок и достига повече подпочвена влага. Семената на облагородената елха запазват облагородените си качества. С нея се борят с пустинята - садят я по края и постепенно я залесяват - отвоюват плодородна земя от пустинята, Българите са превърнали сухите и пустинните райони в Средна и Централна Азия в гористи земи с плодородни градини.   Балканските земеделци, най-старото земеделско население на Балканите, са били индоевропейци. От една страна археологията и генетичните изследвания показват, че това население се е запазило в по-късните времена и съставлява голяма част от генофонда на българите. От друга страна няма следи от неиндоевропейски език и думи останали от това население. Това доказва, че то е било индоевропейско. Най-вероятно езикът му е бил близък до българския, за това не се откриват други езикови останки.
Тези древни балкански земеделци са дошли от Мала Азия.
За Ямната култура на север от Кавказ се смята също, че е индоевропейска. Тя се формира от смесването на земеделци от Близкия Изток, дошли от Южен Кавказ и ловци от Севера. Това също говори, че индоевропейците са дошли от Мала Азия и Близкият Изток е тяхната прародина.
Твърде вероятно е първите земеделски култури от Плодородния полумесец или поне част от тях да са индоевропейци. Това налага да преразгледаме коренно теориите за произхода на индоевропейците, чиято прародина досега се търсеше по на север. Също така се смятаха за скотовъдци номади отначало, но всъщност преминаването към номадско животновъдство при някои от тях е станало по-късно, а първоначално са били земеделци.
Това променя представите за индоевропейците, произхода им, тяхната култура и тяхната древност.)
Според един старогръцки източник старото име на Тракия било Перке. Но тъй като в гръцкия няма "Б", името може да е било Берке - Берге или България. По-късно страната била наречена Трайке, което гърците произнасяли Тракия.
Причината за смяната на името е, че българите останали на Балканите се нарекли трайке - трайковци, защото останали в старите си земи за разлика от преселниците на Изток, които щели да се завърнат след хилядолетия, под старото си име българи и са наричани неправилно прабългари.

Средноазиатските българи са били наречени от гърците бактри, а от местните балхи. Техен център е град Бактра - Балх, а страна им се наричала Бактрия или Балхара - всъщност България.
Съседна й област била наречена от гърците Согдиана, което значи земя на саките, скитите - сколос, склави - по-късно извесни като славяни.
Хуните са вероятно българско племе. Името им означава единни, съюзени. А е известно тракийското племе едони - единни, обединени - съюзени. Името македони означава големи едони или голям съюз, голямо единение. Те също са българи, клон на траките. Макар някои пропаганди да ги изкарват други.
Самото име българи означана смесени, разбъркани. То пак е близко по смисъл на съюзените, единените - хуни, едони, македони.
Македоните били велики воини, но средноазиатските българи, бактите, не им отстъпвали. В битката при Гавгамела бактрите успели да разкъсат македонския строй, но се впуснали да грабят македонския стан вместо да помагат на поробителите перси. Така Александър велики успял да победи. С бактрите и согдийците той после водил продължителна и неуспешна война, накрая ги покорил като сключил с тях съюз и се оженил за тяхната принцеса Роксана, за да скрепи съюза.
Скитите земеделци - бористените - борци, борещи се, вероятно са идентични с уногондурите - племето на юнаците от древните българи. Юнаци - борци - борещи се. На тях била наречена реката Бористен - Днепър. Те имали градове и то големи.
Така че българите са изконното население на Балканите. Траки е просто друго име на старите балкански българи. Българи живеели и на Изток, където се разселили от Балканите.

Япония е истинския наследник на българските хунски традиции, които са дошли до тях от хунската империя, а също и през Китай.
Първо названието японци идва от българското племе сармати - царски - цървули - опинци - японци.
Те са от божествен произход - бугари - богове, божествени - българи.
(германизираните българи от Добруджа и Северночерноморските степи са наречени готи - гети - божествени - герм.) - българите са космическа НЛО нация - богове в древния смисъл на думата.
Аматерасу - богинята на слънцето, от които идва рода на японския император -  Западната Русия  - Амида Русия - западните славяни - българите. Това са и сарматите.
Бушите(самураи) са бойците - воините.
Самураите са също и змейове-дракони - български род войска, универсална лека конница, станала популярна на Запад като драгуни.

Родът на японските императори е Дуло - потулени, скътани - Къто, Кришна - скришен(погрешно - черен). За това присъства в имената на императорите Муцохито мацка/котка/ Къто, Хирохито - хороши, хубав, красив - Къто, Акихито - Око Къто.
Мао Дзе Дун също е от рода Дуло, от Шан-Ин. Власта се ражда от цевта на пушките. - т.е. от дулото. Ким Ир Сен също е от рода Дуло-Кришна - красив, краснъй, бълг. Красимир.
Впрочем името Китай идва от Къто - Дуло, а Цин(Чайна) от Цветен - Шарен - Краска,шарка - Кришна.

Японците пазят древните източни български традиции. Но тъй като често се говори за изгубените бойни изкуства на старите българи, те не са изгубени - в Япония са добре запазени.
 - комите - ка(ко) мята, ка(ко) метне - ка мятам/метна, мятам ка мога, ка ми дойде
 - карате - къртя, къртене ударно бойно изкуство, къртещо
 - джиу джицу - жилаво (бойно) изкуство
 - джицу - от бълг, изкуство( също и художество ст.бълг), сръчност, чевръст,  но и от бойно изкуство от чигот - лобък, чевръст войник.
 - чигот - от че га - задължен(военно), (военно)служащ, наборник, от тук идва и джигит - млад ловък боец ездач.
 - буджуцу - бойно изкуство
 - айкидо - яко туп(в)ане - съществува като бойна техника, стил, преди да се оформи самостоятелното бойно изкуство.
 - ки - яко. яки - сила, сили, но и твърдо-веществено-материя(философско понятие)
 - Му - мой - подобно на йога - самовглъбение
 - Му Шин - мушкам, вниквам, вглъбявам(се), въплъщавам се, влизам в кожата(на противника)
 - Дзен - съзерцание,(а и взиране).
 - сатори - сетих се, сещам се, осеняване, осенява ме.
 - нинджицу - нищо-изкуство, изкуство на нищото, основано на бойните техники на тайнственото легендарно българско бойно изкуство суе(празно, празнота) силица - от него произлиза китайското У Шу - без копие(сулица). (а и гръцкия Панкратион - все силица, който е негово бледо подражание)
 - ямабуши - умни, учени бойци монаси войни, жреци войни(такива са например бългaрските колобри)
 - катана - ка тънка - много фина(и остра) сабя.
 - нагина - натъкната - сабя натъкната на дълга(1м) дръжка. (българския-тракийски вариант натова  оръжие се нарича ромфея - секачка, разсичаща, раздробяваща)
 - българската катана - която я има но е малко разпространена, тя е юнашко оръжие - нарича се дипленица(Крали Марко има такава) - двуръка сабя - която се държи с две ръце, но и тънка, фина - като дипла. Иначе названието дипленица е безсмислено. Дипленицата има кръгъл предпазител, гард, за ръката - дузина, дузан, за това се казва че дипленицата е дипли дванадесет пъти, което е безсмислено - не може да се огъва толкова, колкото и да е добра, а за коването трябват повече от сто огъвания и наслагвания за да се получи нужната структура. Трябва да са много яки, твърди и нечупливи, се изработва по специален начин, за да стане много твърда и яка, но и достатъчно еластична да не се чупи. Ползват технологията на изработване на самурайските мечове, позната и българите. Стомана със сравнително ниско въглеродно съдържание, за да е нечуплива, се кове или валцова много, докато се надроби и смачка поликристалната й структура и стане много финозърнеста. Тогава се закалява и става много яка и твърда, но нечуплива.
 - другите бълг, оръжия, са
  - меч - от мушкам, оръжие за мушкане,
  - калъч(сабя) оръжие са колене, клане,
  - палаш от палач, оръжие за сеч, сечене
  - сабя - (в)се бия - универсално оръжие, с двустранно заточен връх, за мушкане и сечене.
Както виждате бойните изкуства на древните българи не са загубени, те са съхранени в Япония.
Япония пази старите български традиции.

Първата китайска държава Шан Ин е българска. Шан-Ин - Това е първата китайска династия, основала китайската цивилизация. Загадката е защо е наричана с две имена - Шан но и Ин. Това не е загадка ако разгледаме значението на тези имена. Шан значи планина - планинци - бриги, брегари - бургари - българи - балкан. Ин означава женското начало - жена - булка - българи. В Китай има българско влияние още в неолитната култура Яншао, която е повлияна от Триполската култура, клон на балканските земеделци, които са българи. Но династията Шан-Ин е основана от българи, от българите живели на Изток. Китайците представяли неразбираемото й чуждестранно име в превод, като ползвали и двете различни тълкувания на името българи. Това обяснява защо са ползвани две  имена. Другите китайски династии са наричани само с едно име.
Българите са положили началото на китайската цивилизация и нейните традиции, които я правят най-успешната на земята.
Конфуций произлизал от император от тази династия. Явно е пазел спомена за българския произход, защото синът му се нарича с българското име Шан Ин. Конфуций се придържал към наследството и традициите на Шан-Ин. Той твърдял, че не измислил нищо ново, а следвал традицията. Явно се придържал към древната българска мъдрост, която станала основа на китайската.
Ако искаме да видим блясъка и мъдростта на древните българи,е достатъчно да погледнем на Изток, в Китай, Корея, Япония. Да приемем тяхната философия и етика е завръщане към старите български ценности и мъдрост, които превратностите на времето са погубили в България, но са процъфтели на
Изток. Японската и китайската философия и етика са български. Японската философия, която трябва да възприемем, всъщност е завръщане към традиционните древни български ценности, тъй като тя е в основата си китайска, а древните българи дошли от Изток и познавали източната и китайска философия. Вече казахме, че глаголицата издава връзките на българите с Китай и познаването на китайското философско понятие ци. Българите владеели източни бойни изкуства, те са неразривно свързани с философията. Българите по всяка вероятност са познавали конфуцианството, даоизма и будизма. Но всъщност философският обмен с Китай може да е бил двустранен. Българите вероятно са имали развита собствена философия и тя е дала отражение върху китайската. Някои от китайските философи може да са от български произход, преселници от близките на Китай тогава български земи. Така например създателя на даоизма Лао Дзъ, което прозвище означава Стария мъдрец, носел българското име Бо Ян - Боян и в края на живота си напуснал Китай, заминал на запад, където са живеели древните българи. Завърнал се вероятно при своя народ. Конфуций също имал някаква връзка с българите, защото синът му се наричал с българското име Бо Ю - Бою, Бойко. Сред големите китайски философи от древността се споменава един назован Богао, Богао Дзъ или Българския мъдрец. Той може да е българин. За съжаление учението му не е достигнало до нас, но е известно, че веднъж се състезавали в стрелба с лък и друг известен китайски философ Лие Дзъ. Богао Дзъ демонстрирал абсолютна невъзмутимост, безстрашие и презрение към смъртта, резултат от постигнатото прозрение и осъзнаване на нещата, като застанал на ръба на пропаст и така стрелял. Известен един случай в Европа, когато един хун, може би всъщност българин или хуните са били близки с древните българи, скочил в пропаст, за да докаже храбростта си. Явно изпитанието на храбростта и презрението към смъртта с пропаст е било характерно за българската философия и практика.
Древните българи имали и воински кодекс на честта като самурайския. От стари времена е останал израза юнашка вересия или юнашко доверие, което означава доверие без други гаранции освен дадената дума. Това значи, че юнаците, воините държали изключително на думата си. Спазвали кодекс на воинска чест, вярност и доблест. Освен това, както видяхме, древните българи посрещали смъртта без съжаление, подобно на самураите.Така че приемането на Японската философия и етика, ценности, е връщане към забравените стари български традиции.

Както виждаме японците са запазили древните български традиции и те са наши наследници. Ние трябва да приеме японските философия и етика, за да се върнем към корените си, към изконните си ценности, ако искаме да станем по-добри,  ефективни и да се оправим, трябва да го сторим.


Приемането на японската философия, етика и ефективност от българските НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса е връщане към древните български традиции
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904
Комунистическата и социалистическата им система също.

А България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат гражданска война. Мръсни предатели и долни врагове на народа.


                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер и нацистите в Германия, те са за космическите технологии. Те са от добрите.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

  Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:

Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg




Гласувай:
3



1. 4ervenaarmia - Българките от старо време са имали и жълта боя за коса, изрусявали се.
03.05.2019 09:06
Българките са имали и жълта боя за коса, изрусявали се. Правели я от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. Тя е от скитите, но нали българите са им били съседи, ползвали са я и те.
цитирай
2. 4ervenaarmia - Древните българи имали казеиново лепило - млечна туткал. Лепи всичко.
03.06.2019 17:07
Древните българи имали казеиново лепило - млечна туткал. Лепи всичко.
цитирай
3. 4ervenaarmia - Мастило, туш, къна.
15.06.2019 10:34
Древните българи правели мастило като китайския туш от въглен. От въглен и елхова смола правели черна боя за коса.
цитирай
4. 4ervenaarmia - Амазонките
17.06.2019 18:49
Амазонките, историческите в миналото, са ползвали мъжете само за зачатие. Дори предпочитали да зачеват с изкуствено оплождане, с тръстикова цев вдухвали семето.
У нас са известни като самодиви(сами деви), амазонка значи неомъжена. Били жени воини, не се женели и сами отглеждали децата си. Официалното им старобългарско название е багаини - богини, от дева-дива - богиня, поетично название.
Били много красиви. Имали и рецепта за увеличаване на гърдите - билки - сминдух, люцерна и хрян. Боядисвали си косите с естествени бои. Красотата им била също оръжие. Омайвали мъжете, но не им ставали пачаври.
цитирай
5. 4ervenaarmia - Женските тайни
02.09.2019 16:38
Женските тайни - трябва език. За пълноценна любов.
Жените не обичат проникването на мъжкия член. Това не може да ги задоволи, не им се получава.
Жените обичат само с език, само с език им се получава. Само с език може да бъде задоволена. Трябва да се лиже и целува клитора им, само това им харесва и ги задоволява, довежда до оргазъм. До върха с език жените стигат за 5-10мин. обикновено. Жените не свършват еднократно, те получават непрекъснат, многократен, поточен оргазъм, възбудата им не спада от оргазма а се усилва. При мъжа е друго, трябва са се пести спермата, че е малко, природна предпазна мярка, за това мъжа има еднократен,кратък оргазъм и трябва да започва отново, ако иска да продължи любенето. След като жената е задоволена с език, вече може да се обладае, тя е силно възбудена и оргазмът и продължава, изпаднала в екстаз от оргазма проникването на члена не прекъсва, а продължава любовното й наслаждение.
Стимулирането на зърната на гърдите с ръце, пръсти и с целувки и език също може да доведе жената до оргазъм, и то им харесва.
Ако мъжа не иска да свърши бързо като усети че му наближава да свърши спира за малко като целува и гали през това време жената за да поддържа страстта и възбудата й.
Големия член причинява болка и неудоволствие на жената. Малкия член гали влагалището, нежно докосване - усещане, доставя удоволствие на жената.
Жените по природа не обичат да служат само за задоволяване на мъжката похот, това ги унижава, прави ги на пачаври. Жените искат любов. За това за тях е естествено да се отдават любов само когато се вземат с любимия.

Жените зачеват само когато изпитват оргазъм тогава свитата шийка на матката се разтваря, а матката засмуква семето иначе почти не зачеват. Амазонките като си правели изкуствено оплождане с вдухване на семето с тръстикова цев го знаели и маструбирали или правели лесбийска любов.
Жените зачеват от 8ми ден от цикъл до края му когато се изхвърля старата яйцеклетка, но семето в матка се запазва годно 7дни, така че жената зачева винаги когато не е в цикъл.
- Ако жената не изпита оргазъм матката не засмуква семето и шийка на матката не се разтваря, а семето изтича от вагината веднага, така че жената не зачева от този който не я задоволява, а само от задоволилия я.

Най-удобната и харесваща се на жените поза за любене.
Най-удобната и харесваща се на жените поза за любене е жената да е отгоре, да така й е по-удобно и се чуства по-свободна, по-леко й е, не се усеща угнетена и потисната от мъжа. Тя може да полегне отгоре за да се целуват, като иска мъжа сам да контролира ритъма си да поспира за да удължи любенето то той се движи от долу, люлеи.
цитирай
6. 4ervenaarmia - Кола маска на древните българи
20.09.2019 17:44
Кола маска на древните българи.
Прави се от восък и елхова смола. След неколкократна употреба остава трайно обезкосмяване.
цитирай
7. 4ervenaarmia - Облеклото на древните българки
04.10.2019 13:02
Облеклото на древните българки, те носели дълги до глезените широки гащи с прав крачол под сукмана. А амазонките - самодиви - багаини носели мъжки дрехи, панталон, кафтан, куртаг(като куртка но малко по-дългопола) и др. Носели и кабаница дългопола дреха подплатена с кожи - кебе. Имали наметала - ямурлук, на сиви и тъмни ивици. Носят чизми. Калпаците им били като на казаците, къси и дълги, а амазонките-самодиви-багаини носят калпаци като черкезките калпаци.
цитирай
8. 4ervenaarmia - Какво знаем за самодивите от народните предания
25.11.2019 09:25
Самодивите се изрусявали, с боя от коприва и елхова смола.
Самодивите увеличавали гърдите си с билки - сминдух, люцерна и хрян.
Самодивите обикновено служели офицери.
Самодивите в онези времена на робството били по горите хайдутки.
цитирай
9. 4ervenaarmia - Според българския народен обичай булката - жената трябва да я ближеш докато я доведеш до върха и задоволиш.
29.11.2019 10:04
Според българския народен обичай булката - жената трябва да я ближеш докато я доведеш до върха и задоволиш.
цитирай
10. 4ervenaarmia - То устава си е устав, и кодекса на честа също.
04.07.2020 09:47
Амазонките задължително се разкрасявали, имат билета и натурални средства и рецепти за разкрасяване.
Красотата е още едно тяхно оръжие. Но не стават пачаври на мъжете.
... . ...
*****

Извинете, но военни и войници в стил клошари не е прието. И от двата пола...
... ... ...
А с бална рокля ко ми са явиш на служба...
Мале, изхвърчаш от армията, търси си друга служба...
Или ще полежиш в ареста...

То има униформи. За кво са. Войска е, не е маскен бал в Венеция, или карнавала в Рио де Жанейро.
*****
... . ...
То и при Дрангов арест имаше, дисциплина. Ка сега...
*****
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 309167
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •