Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2017 11:17 - Какво още не знаем за Япония и старите българи. Трябва България да приеме японските традиции и система, които са български, за да има прогрес и просперитет.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 898 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 27.05.2019 10:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво още не знаем за Япония и старите българи.
В Япония е истински социализъм. Държавата управлява частния капитал и фирми, инвестиции, кредитиране, производство, насочване, планиране, кой къде да инвестира, да взема дялово участие, да кредитира. Има пряко държавно участие в икономиката, държавни инвестиции, предприятия, финансиране и кредитиране.
Има много голяма грижа за човека. Работодателите са длъжни да уважават работниците и служителите и да се грижат добре за тях.
Така се постига развитие на икономиката и оптималното й функциониране, Японската система е най-добрата и най-ефективната в света.

Всъщност японците просто следват свойте древни традиции - традиционната система на хуните(яп. айну) и българите(уногондури-юнаци) - техните предци, конен народ(а не с каменни/канара/ оръдия), носели кожуси(а не космати). http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/10/01/bylgari-huni-iaponci-bylgarskite-amazonki-samodivski-bilki-z.1570148
Името японци им е дадено от китайците, защото истинското име на Япония е Цар Булгар - Царство България. А китайците нали за зевзеци го изопачват на цървули - опинци - японци. Япония се наричат и Ямато - ямата - страната на Дуло, българската династия.
Генетичните изследвания показват, че 1/4 от гените на японците са български, на уногондурите, който са и основния състав и на съвременна България. Особено на самурайските родове, 1/3 от населението на Япония - те са от уногондурски български произход. Гените на императорския род и родовете на даймио(висшите аристократи) са от рода Дуло, от рода на Крилатия змей(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/10/02/nlo-kosmicheski-korab-na-krilatiia-drakon-na-milion-mili-ot-.1570302).
Просто българите уногондури са се смесили с монголоидните японци.

Ето няколко българо-японски думи:
До - път, пътека - дорога, друм.
Самурай - змей реещ се - летящ змей, хвъркат змей - подвижната и бърза - летяща конница - леката конница - европейските леки конници драгуни идват от българските самурай - хвъркати змейове. Грецизираното им име в древността е савромати, сармати(завър - змей).
Самодиви - самурай деви - жени самурай: http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/10/01/bylgari-huni-iaponci-bylgarskite-amazonki-samodivski-bilki-z.1570148
Ки - яки - сила -енергия, яки - твърда - материална - материя.
Рей ки(кит. ци гун) - силата на летящите, хвъркатите - изкуство на използване на скритите човешки възможности за лечение и регенерация открито от НЛО астронавтите дошли от бъдещето, които са изучили добре човешкия организъм. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/10/02/nlo-kosmicheski-korab-na-krilatiia-drakon-na-milion-mili-ot-.1570302
Айкидо - бойно изкуство основано на техники на Ямабушите умни буши, бойци, самурай - военните киборги на НЛО астронавтите дошли от бъдещето.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/31/e-voin-i-te-shte-ni-spasiat.1564801
Айкидо майсторите могат да поразяват от разстояние със силата на ки.
Ямабушите са обучили и нинджите.
Дзен - съзерцание
Сатори - сещане, сещам се, просветление
След покръстването българите практикуват дзен под формата на исихазма. Исихазмът(съзерцание) византийците заемат от българите, българския дзен, а не обратното. Това е християнски дзен. Таворската светлина е просветлението - сатори, а и ки - яки - сила -енергия, яки - твърда - материална - материя. Стилът Плетение словес на Евтимий е вдъхновен от дзен коани - красивите заплетени дълбокосмислени изрази и мъдрости на дзен(коани - като уни-уногондури - японците наричат този начин на изразяване на уногондурите българи, защото е бил характерен за тях). След покръстването българите идентифицират християнския бог и рай с дзен-будиския Буда Амида(Западния Буда) и неговия рай. Дори раят на Буда Амида, пълен със скъпоценни камъни, прилича на християнския - небесния град Йерусалим от Откровението. Това са просто предания за НЛО астронавтите и техните оптични технологии - основата на космическите кораби звездолети гравитолети и машините на времето.
Впрочем Тангра е българска дума, означава  - Там горе. Тя означава небесните, НЛО астронавтите, погрешно смятани за богове в миналото поради невежество.
Бунт, буна - бълг, думата идва от бойния вик на самурайте  - Банзай.

Старите българи се къпели у дома, в дървени вани - корита. Същото беше и у нашите села, традицията се бе запазила.  А нашите села са самурайски.

Древните и старите българи имали и строели хубави къщи. Те следват точно архитектурата на хунските дворци, вход - централна зала/всекидневна, от която се влиза в останалите стай, които са отстрани. И са на два етажа. Тази архитектура се запазва и във възрожденските къщи.
Всъщност "полуземлянките" на "пра" и старите българи и хуните са с каменни зидове стени и са просто мазите на тези къщи. Преградните стени и горните етажи са паянтови, от типа на българската плетеница.

Японците и сега много държат на девствеността и чистотата, непорочността. Не е позволено дори да се целуват преди брака. И това се спазва напълно.

Гайджин - бълг. гаджал - чужд, варварин - от гостенин - пришълец
Гейша - бълг. гадже - любовница  - от чужда, варварка, защото този занаят се упражнявал само от чужденки, почтените японки и българки не се занимавали с такива неща.
В Япония се правят порно анимационни филми - хентай, за да не се развращават излишно с порно с артисти в снимани филми.
А порното служи не само за забавление, а и за сексуално образование и подготовка. Това е важно. Младежта не трябва да влиза неподготвена в брака. А нашата образователна система не дава нужната подготовка и образование в тази област. Дори учебниците по биология са твърде пуритански и недостатъчни - няма дори картинки на голите човешки тела, само схеми и разрези. А учениците трябва да се запознаят по-добре с техните особености.
Младите и неопитните трябва да се научат и как да правят любов.

Японците са запазили спомени за обичая на уногондурите, предците си, да правят любов. Първо целувки и милувки, ласки. После стимулиране на гърдите и зърната с целувки и ласки. След това кунилингус докато жената свърши, а после я задоволяват и при съвкуплението, като правели кратки леки паузи - помеждутъци, но с целувки и ласки, за да задържат и да не свършат преди нея.

Българските НЛО астронавти на Крилатите змейове (http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/10/02/nlo-kosmicheski-korab-na-krilatiia-drakon-na-milion-mili-ot-.1570302) спазват японските традиции, които са древните български традиции. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/09/dnes-e-deveti-septemvri-zashtoto-dyrjim-na-devstvenosta-i-ch.1566385

Те използват японската система, която е най-добрата в света.

И сега трябва България да приеме японските традиции и система - да се върне към свойте древни традиции и система, за да се оправи и стане свястна  държава, за да има прогрес и просперитет.

Крилатите дракони могат да помогнат много на България, стига самите българи да поискат. Те могат да ни превърнат в просперираща и модерна държава. Да станем Велика сила. Да овладеем космоса и да се радваме на постиженията на космическите и времеви технологии.

Но България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат гражданска война. Мръсни предатели и долни врагове на народа.


                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер и нацистите в Германия, те са за космическите технологии. Те са от добрите.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

  Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:

Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg


Тагове:   България,   Япония,   НЛО,   самурай,


Гласувай:
2



1. 4ervenaarmia - Ракета е българска дума.
04.04.2020 12:45
Ракета е българска дума, идва от рак ета и означава принципа й на движение като рака, който ходи заднешком.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 301861
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •