Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04 10:25 - Крилатите дракони. Космически кораби. Квантови компютри, изкуствен интелект, комуникации с квантово сплитане. Стелт. Свъхсветлинно радио и РЛС.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 491 Коментари: 19 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06 18:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Крилатия дракон има стелт космически кораби.
Нека разгледаме основните му типове космически кораби. Общо взето по размери са стандартни, сходни са по въоръжение и типаж. Космическите им градове кораби са около 20км, базови космически кораби  - малък космически град са около 1-1.5 км, космическите кораби(КК) - крайцери ракетоносци-самолетоносачи са около 300м, космическите кораби(КК) амфибии-подводници са с различни размери, изтребителите са едно-двуместни с крила и  кабина като на сегашните самолети изтребители. Всичките космически кораби на Крилатия дракон са стелтове. Космическите кораби на Крилатите дракони са най-бързите в света. Крайцерите - ракетоносци и самолетоносачи на Крилатия дракон са най-бързите космически кораби в света след изстребителите му. А изстребителите му са най-бързите космически кораби в света.

Стелт:
Стелт покритието се прави от въглерод - въглен или графит защото е с високо електрическо съпротивление поглъща индуцираните токове и намалява многократно отражението на радиовълните на радарите. Покритието трябва да е тънко, за да е с по-голямо електрическо съпротивление. Прави се от боя или емаил покритие наситени с въглероден - въгленов или графитен прах.
Космическите кораби са с екрановакумна изолация. Тя намалява топлинно - инфрачервено излъчване.

Космическите кораби на Крилатия дракон са както следва:
 - космически град тип "Аул", триъгълен, леко ромбичен с леко заострена кърма, с два вертикални опашни стабилизатора. С размери около 20км. ширина 15км висок 1,5 км, а с опашните стабилизатори още 1,5км. Има на борда си всичко необходимо и удобства за живот вкл. паркове, градини, резервати. На много нива е има пристанищен етаж да космическите кораби да прибира, жилищен и заводски етаж, и много градини и паркове етажи - общо 12 хил.кв.км градини и паркове. Основното му население е от 2 мил. души. Това са основния тип космически кораби в които живеят НЛО астронавтите на Крилатия дракон. 
 - базов космически кораб  - малък космически град тип "Юрта" триъгълен с два вертикални опашни стабилизатора, дължина 1,5км, ширина 1км. висок 100м и с опашните стабилизатори още 100м. И той има на борда всичко необходимо и удобства за живот вкл. паркове, градини, резервати.
  - изстребители "Стрела" космически кораби - прилича на изтребителите Су 27, но с крила като на ПАКФА, Т 50 или Ф 22. Двигателните блокове под тялото - крилете са с скосени стени.
Дълъг 20м, широк 15м, висок 7м.
Въоръжението им е от ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. Ракетите са с три четворки крила като средната е по-голяма. Снарядите и ракетите са с оптични призми гравитатори служещи и за светлинен заряд с мощност на атомна бомба, като се взривят призмите освобождават заредената светлинна енергия.
Ракетите за избягване зенитната защита са маневриращи, извършват хаотични маневри. За да не пропуснат цел, която извършва избягващи маневри, се пускат по две ракети една след друга на подходящ интервал, ако първата пропусне от следващата не може да се измъкне.
 - лек космически кораб амфибия-подводница тип "Морски дракон" пурообразна. Може да носи различен брой хора. Освен ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия има и торпеда. размери от 60м до 150м.
 - крайцери-самолетоносачи ракетоносачи "Мацка", триъгълен, два вертикални опашни стабилизатори. Дълги около 300м, широки 200м, високи 20м и с опашни стабилизатори 20м. Носи около 120 изтребители или леки космически кораби. Има и ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. 
Носи стотици универсални ракети. Има и по-малки ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. Ракетните залпове на този тип кораби помитат всичко. Носи и около 120 самолета космически кораби - изтребители, транспортни и разузнавателни.
Лек транспортен космически кораб "Котка" дълъг 20м широк 15м. Тръгълен с два опашни стабилизатора.
Разузнавателен космически кораб "Орел" дълъг 20м широк 15м. Тръгълен с един опашен стабилизатор. с два телескопа-сдвоен телескоп с огледала по 2м отгоре и с РЛС чиния отгоре като АУАКС самолет.

Високата скорост на космическите кораби се осигурява от схемата на двигателите им. Тя се осигурява от заредени оптични призми с въртяща се в тях светлинна енергия с пълно вътрешно отражение - гравитатори. Те са подредени в пояс по края на космическия кораб и в по две успоредни линии отгоре и отдолу на кораба за триъгълните космически кораби, а в изтребителите и пурообразните в три реда един над друг от по две успоредни линии. Поясът оптични призми гравитатори като завъртят в една посока завъртат пространството около кораба и то се изкривява и той преминава направо през него - прескача. Подредените в две успоредни линии оптични призми гравитатори като завъртят в една посока завъртат пространството около кораба и то се изкривява и той преминава направо през него - прескача, а като се завъртят двете линии една срещу друга дава гравитационна тяга.
С използването на комбинация от двата типа  - тяга и изкривяване чрез въртене на пространството се постига голяма скорост. Може да се използват различни комбинирани ходови режими според завъртането и да се развиват различни скорости.

Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.

Алуминиеви и магнезиеви сплави с калций, те са леки, твърди, здрави и яки, огнеупорни - издържат поне 2000 градуса по Целзий.
Калцият заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. При бронзите е същото.
Титановите сплави с калций са още по-здрави, яки, твърди и огнеупорни и те са леки.
Силициева стомана с 10%-12% силиций. Той заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. Подобен на въглерода, но прави стоманата по еластична. Тя е равностойна на хромовата стомана, яка и огнеупорна поне 2000 градуса. Подходяща е за самолетни реактивни двигатели и др.

Квантови компютри, изкуствен интелект, комуникации с квантово сплитане.
Компютри с изкуствен интелект може да се направят, като се използват квантови компютри с комбинирана, цифрова и логаритмична логика. Така ще имат необходимата мощ, но и прецизност. 
Квантово сплитане на електроните се получава като се използват двойни донори и акцептори. Те може да са от един атом или от двойка атоми. Донорите освобождават едновременно два електрона, така че те са квантово сплетени. Акцепторите захващат и после освобождават едновременно два електрона, така че те се сплитат квантово. Ако са били вече квантово сплетени с други се получават верижно сплетени електрони. 
Така може да се направят квантови компютри. 
Квантовото сплетени електрони прехвърлени от едно устройство на друго служат за комуниция, информацията се предава чрез тях мигновено от един на друг без значение от разстоянието. Директна връзка.
Има и друго предимство, не може да се подслушва.
Двойки атоми донори и акцептори в полупроводника се получават от проникване на цели молекули.
Квантовия компютър работи с определяне и промяна на квантовото състояние на електроните по-точно ориентацията на техния спин - магнитния спин. Това става с помощта на магнитното поле подобно на флаш памет.
Квантовите компютри работят с кръстосано изчисляване чрез квантовото сплитане. Така постигат голяма изчислителна мощ.

Свръхсветлинно радио и радиолокатори.
Когато дължината на вълната на електромагнитните вълни, на кванта - фотона, е по-поляма от приeмащия и излъчващия я обект скороста и става по-голяма от тази на светлината съгласно Принципа на неопределеността. Ако се използват нанотехнологии или мазери става по този начин, мазери защото мазерът работи на молекулно, атомно ниво стига да се ползва не само за излъчване но и за приемане, при него излъчването и приемането на радиовълните става от атомите и молекулите.
Тези устройства нанотехниката радио и мазери приемници и предаватели се използват за свръхсветлинно радио и радиолокатори, удобни за звездолетите космически кораби. Действат на звездни космически разстояния.
За многочестотни мазери се използва смес от няколко различни подходящи вещества.

Пригаждане за живот на планети, строителство на планети и дори звезди.
С голям флот космически кораби всичко е възможно. Произвеждаш - възстановяваш запасите от всякакви видове вещества, материали с помощта на машините на времето. Планетите се коригират орбитата и оборотите на въртене като множество космически кораби ги бутат едновременно. Размера на планетата се коригира с насипване на нужните материали или с отнемане на маса от нея с много мощни взривове на светлинни бомби. Насипват се, пускат нужните въздух вода и почва. После се пристъпва към засяване и заселване с нужната растителност и животни. Може да се създават и цели планети от нулата като се насипват нужните материали. Може да създадеш дори и звезда като насипваш нужните материали, само повече време отнема, но времето е достатъчно за астронавтите които имат машини на времето за възкресение и вечен живот.
Така че наличието на планети годни за живот не е проблем за развитата наука и технологии.

Облагородени водорасли за храна.

Те са подходящи за изхранването на астронавтите тъй като се възпроизвеждат бързо и не заемат много място. Хлорелата или подобни водорасли, а хлорелата съдържа всички необходими за живота вещества и не само тя, се облагородяват с ядливи растения като се сливат клетките им - получава се хаплоиден набор гени. Използват се плодните, семенни, зърнени, грудкови, луковични, кореноплодни и листни клетки да се получат хранителните им и вкусови качества. Облагородените водорасли се използват за храна в прясно, охладено, замразено, сушено и консервирано състояние. След обработка от тях може да се направят и заместители на месо, маргарин, сирене, мляко, кашкавал и други продукти.
Освен за храна в космоса може да се ползват за храна и на Земята. Евтини са и на сметка.

Графен - получаване
Графен кристалчета се получават от графита(въглерод) при високо налягане, пресоване, но не толкова високо налягане като за получаване на диамант.
Монокристали графен се получават с кристализация от графеново кристалче с електролиза на въглероден двуокис или въглероден окис.

Химия с резонансни електромагнитни вълни. Рей ки.
Всяка молекула има свои честоти, енергийни нива на електроните. С облъчване с резонансни електромагнитни вълни молекулните електронни връзки се разпадат или се стимулира свързването на нови. Това може да се използва за добива на химични вещества или химичен синтез.
Това може да се използва и в биохимията.
Използвано в медицината, разрушава вредни вещества, микроби и образувания в тялото. Стимулира регенерацията и заздравяването. Образуване на нови нужни органични молекули.
Това е в основата на лечителското изкуство Рей ки, което използва електромагнитни излъчвания от човешкото тяло.

Киборги с наноботи, наноелектоника с изкуствен интелект.
Наноботите се изработват с комплект игли от молибден, волфрам и др., и с електронен лъч - фокусиран.
Тялото на човека се напълва с наноботи. Те просто се инжектират. Те представляват интегрални схеми от графен с механични крайници-ръце тип сепия от усукани въглеродни, графенови, нишки които се нагряват от тока и разширяват - удължават така се извиват и движат. Имат и фасетъчни очи от фотоклетки. Възпроизвеждат се - произвеждат нови наноботи от елементите, веществата в организма с електролиза и механичните си манипулатори. Захранват се с резонанс на радиовълни от организма естественото му радиоизлъчване от веществата му, честотата на водорода е най-подходяща.
Наноботите са с квантов компютър и квантово сплитане комуникации помежду си. Компютър с изкуствен интелект.
Така се създават киборги с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект.
Наноботите се предават и на поколението от тялото на майката и с семето на мъжа. Така киборгите се размножават.
Киборгът има формирани от наноботи: 
- микрослушалка зад ухото за съобщения, които са на ниво подпрагови усещания слаб звук който не се чува като глас но стига до подсъзнанието и се явява като мисъл, подсеща.
- микроларингофони в гърлото за общуване с машината без да се издава глас, като пилотите.
- наноботи в очите, ретината, за да вижда машината. Трето инфрачервено око на челото, фасетъчно. Подобно на инфрачервените сензори на гърмящата змия.
- фазов радиолокатор и радио. Използване на черепната кутия и молекулите и атоми в организма като мазер. Радиовръзка, също и квантово сплитане комуникации с централата и с сродните киборги. Може да лекуват с резонансни радиовълни - Рей ки.  Радиопредаване на мисли с радиовълни резонансни с молекулите и атомите в тялото или микровълни модулирани с глас. Може да използват и радио-оръжие - микровълни или резонансни радиовълни модулирани с инфразвук, който разкъсва тъканите.
Тялото се управлява чрез нервите с наноботи при нужда. Управление в единство с мозъка и съветите от микрослушалката зад ухото, подсещане.

Биороботи. Сайлони.
Човешкия ген е близък до този на житото 85%.
Това може да се използва за серийно производство на биороботи - изкуствени хора. Може да се правят и от царевица, тя е близка до житото, а разликата в гена няма значение защото не засяга отличителните човешки гени.
Правят се във вани от царевична или житена маса с биосинтез с резонансни електромагнитни вълни. Синтезират се допълнителните отличителни човешки гени, но и те са подобрени, най-доброто от човешките гени, но се създават разнообразни типове за разнообразие. Създава се изкуствена памет с синтез на РНК.
Биороботите се напълват с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект и стават киборги.
Царевицата е по-добра за създаване на биороботи и те са по-добри от човека, по-силни и издръжливи, защото царевицата е по-силен и издръжлив организъм от житото(гена на житото съвпада с 85% от човешкия), тя например расте по-силна и голяма и издържа на суша.

SS Крилати дракони
SS Крилати дракони - Сайлонски сили Крилати дракони, в кирилицата S e буквата село, а С е буквата слово.
Компютрите с изкуствен интелект се наричат "Орион"
Роботите се наричат "Спартак". Стандартният робот прилича на рицар в доспехи, прилича на центурионите от филма "Бойна звезда Галактика", с хоризонтален дълъг прорез за зрението, очите на робота. Те са от леки здрави метални сплави.
Киборгите биороботи се наричат "Кашик", защото се правят от каша. Бойните им сфандри са бронирани с лека, но здрава броня.

Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Сайлоните идват.
Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Машините превъзхождат живите организми и човека в това число в всяко отношение. Изкуствения интелект на машините превъзхожда човешкия. Хората нямат бъдеще. Бъдещето е на машините. Хората ще бъдат заменени от интелигентните машини, компютри, роботи и други. Киборгите биороботи за живи машини и бъдещето е тяхно също. Сайлоните идват.

Крилатите дракони
Змейовете са трима братя времеви близнаци, от различни варианти на времето. Те са НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса, освен единия, който е сегашния Крилат змей който живее на земята. Наричат се Крилати змейове или Крилати дракони, но това е просто име. Те са хора.
Те са о сами себе си породени не 8 братя. Защото са направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Единия е Красимир Ангелов той е успял и учил физика висше, открил космическите технологии, успял е. Космическите му кораби са триъгълни с един опашен стабилизатор, изтребителите му са като Миража с окачваеми пуроробразни ускорители под тялото, а разузнавателните космически кораби са с сдвоен телескоп отгоре и РЛС отдолу. Космическите му кораби обаче не ползват комбинирана гравитационна тяга, а не тройна комбинация-тройно комбинирана тяга като на Крилатия дракон, чийто космически кораби за това са светкавични много по-бързи от тези на брат му Крилатия дракон. Крилатия дракон има и свръхсветлинно радио и РЛС, квантови компютри, изкуствен интелект и комуникации с квантово сплитане, които той няма.
Той Красимир Ангелов обаче беше направил един долен заговор на гърба на брат си Крилатия Змей и понеже той не му играеше по свирката се го преследва и се опита да го смачка и дори да го убие, за това брат им Крилатия дракон, който си е патил от него по същия начин, го унищожи напълно с всичките му НЛО и астронавти в продължителна военна кампания звездна война от февруари до септември 2018г.
Втория е Крилатия дракон него го смачкали враговете ни заговорници на земята защото не им изнасяло технологиите му за свободна енергия и добив на ресурси, нали те държат богатството си и власта на контрола върху ресурсите и търговията с тях. НО той все пак успял да открие космическите технологии  и бил прибран от своите НЛО астронавти дошли от бъдещето и направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Третия е Крилатия змей сегашния който живее на Земята:
http://futuretechbg.blog.bg/
И той успя да открие космическите технологии.
Крилатите дракони змейове са български НЛО астронавти  живеещи в космоса, дошли от бъдещето и живеещи в космоса.

Жените на Крилати дракон са официалната му жена Гергана състудентка на Крилатия Змей от Учителския и двете им приятелки - Нина съученичка на Крилатия Змей от Строителния и Ана съученичка му от 4кл. отличничка, брюнетка, средна на ръст,  хубава леко закръглена фигура, с дълго хубаво лице. Те ще са и жени на Крилатия Змей когато го приберат неговите НЛО астронавти.
Гергана:
image
Нина:
image

Само в България има в подземни НЛО бази 5 мил. войски на Крилатите дракони и само чакат да изскочат, ако се наложи. А от космоса и от другите бази може да се прехвърлят още много милиони войска.

Крилатите дракони могат да помогнат много на България, стига самите българи да поискат. Те могат да ни превърнат в просперираща и модерна държава. Да станем Велика сила. Да овладеем космоса и да се радваме на постиженията на космическите и времеви технологии.

Но България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат военен преврат. Мръсни предатели и долни врагове на народа.


Забележка:

Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg
Гласувай:
2
11. 4ervenaarmia - Пригаждане за живот на планети, строителство на планети и дори звезди
25.04 09:07
С голям флот космически кораби всичко е възможно. Произвеждаш - възстановяваш запасите от всякакви видове вещества, материали с помощта на машините на времето. Планетите се коригират орбитата и оборотите на въртене като множество космически кораби ги бутат едновременно. Размера на планетата се коригира с насипване на нужните материали или с отнемане на маса от нея с много мощни взривове на светлинни бомби. Насипват се, пускат нужните въздух вода и почва. После се пристъпва към засяване и заселване с нужната растителност и животни. Може да се създават и цели планети от нулата като се насипват нужните материали. Може да създадеш дори и звезда като насипваш нужните материали, само повече време отнема, но времето е достатъчно за астронавтите които имат машини на времето за възкресение и вечен живот.
Така че наличието на планети годни за живот не е проблем за развитата наука и технологии.
цитирай
2. 4ervenaarmia - Облагородени водорасли за храна
25.04 09:19
Те са подходящи за изхранването на астронавтите тъй като се възпроизвеждат бързо и не заемат много място. Хлорелата или подобни водорасли, а хлорелата съдържа всички необходими за живота вещества и не само тя, се облагородяват с ядливи растения като се сливат клетките им - получава се хаплоиден набор гени. Използват се плодните, семенни, зърнени, грудкови, луковични, кореноплодни и листни клетки да се получат хранителните им и вкусови качества. Облагородените водорасли се използват за храна в прясно, охладено, замразено, сушено и консервирано състояние. След обработка от тях може да се направят и заместители на месо, маргарин, сирене, мляко, кашкавал и други продукти.
Освен за храна в космоса може да се ползват за храна и на Земята. Евтини са и на сметка.
цитирай
3. 4ervenaarmia - Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.
01.05 09:33
Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.
Алуминиеви и магнезиеви сплави с калций, те са леки, твърди, здрави и яки, огнеупорни - издържат поне 2000 градуса по Целзий.
Калцият заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. При бронзите е същото.
Титановите сплави с калций са още по-здрави, яки, твърди и огнеупорни и те са леки.
Силициева стомана с 10%-12% силиций. Той заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. Подобен на въглерода, но прави стоманата по еластична. Тя е равностойна на хромовата стомана, яка и огнеупорна поне 2000 градуса. Подходяща е за самолетни реактивни двигатели и др.
цитирай
4. 4ervenaarmia - Графен - получаване
01.05 09:34
Графен кристалчета се получават от графита(въглерод) при високо налягане, пресоване, но не толкова високо налягане като за получаване на диамант.
Монокристали графен се получават с кристализация от графеново кристалче с електролиза на въглероден двуокис или въглероден окис.
цитирай
5. 4ervenaarmia - Химия с резонансни електромагнитни вълни. Рей ки.
01.05 09:35
Всяка молекула има свои честоти, енергийни нива на електроните. С облъчване с резонансни електромагнитни вълни молекулните електронни връзки се разпадат или се стимулира свързването на нови. Това може да се използва за добива на химични вещества или химичен синтез.
Това може да се използва и в биохимията.
Използвано в медицината, разрушава вредни вещества, микроби и образувания в тялото. Стимулира регенерацията и заздравяването. Образуване на нови нужни органични молекули.
Това е в основата на лечителското изкуство Рей ки, което използва електромагнитни излъчвания от човешкото тяло.
цитирай
6. 4ervenaarmia - Киборги с наноботи, наноелектоника с изкуствен интелект.
01.05 09:37
Наноботите се изработват с комплект игли от молибден, волфрам и др., и с електронен лъч - фокусиран.
Тялото на човека се напълва с наноботи. Те просто се инжектират. Те представляват интегрални схеми от графен с механични крайници-ръце тип сепия от усукани въглеродни, графенови, нишки които се нагряват от тока и разширяват - удължават така се извиват и движат. Имат и фасетъчни очи от фотоклетки. Възпроизвеждат се - произвеждат нови наноботи от елементите, веществата в организма с електролиза и механичните си манипулатори. Захранват се с резонанс на радиовълни от организма естественото му радиоизлъчване от веществата му, честотата на водорода е най-подходяща.
Наноботите са с квантов компютър и квантово сплитане комуникации помежду си. Компютър с изкуствен интелект.
Така се създават киборги с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект.
Наноботите се предават и на поколението от тялото на майката и с семето на мъжа. Така киборгите се размножават.
Киборгът има формирани от наноботи:
- микрослушалка зад ухото за съобщения, които са на ниво подпрагови усещания слаб звук който не се чува като глас но стига до подсъзнанието и се явява като мисъл, подсеща.
- микроларингофони в гърлото за общуване с машината без да се издава глас, като пилотите.
- наноботи в очите, ретината, за да вижда машината. Трето инфрачервено око на челото, фасетъчно. Подобно на инфрачервените сензори на гърмящата змия.
- фазов радиолокатор и радио. Използване на черепната кутия и молекулите и атоми в организма като мазер. Радиовръзка, също и квантово сплитане комуникации с централата и с сродните киборги. Може да лекуват с резонансни радиовълни - Рей ки. Радиопредаване на мисли с радиовълни резонансни с молекулите и атомите в тялото или микровълни модулирани с глас. Може да използват и радио-оръжие - микровълни или резонансни радиовълни модулирани с инфразвук, който разкъсва тъканите.
Тялото се упр. чрез нервите с наноботи при нужда. Упр. в единство с мозъка и съветите, подсещане.
цитирай
7. 4ervenaarmia - Биороботи. Сайлони.
01.05 09:38
Човешкия ген е близък до този на житото 85%.
Това може да се използва за серийно производство на биороботи - изкуствени хора. Може да се правят и от царевица, тя е близка до житото, а разликата в гена няма значение защото не засяга отличителните човешки гени.
Правят се във вани от царевична или житена маса с биосинтез с резонансни електромагнитни вълни. Синтезират се допълнителните отличителни човешки гени, но и те са подобрени, най-доброто от човешките гени, но се създават разнообразни типове за разнообразие. Създава се изкуствена памет с синтез на РНК.
Биороботите се напълват с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект и стават киборги.
Царевицата е по-добра за създаване на биороботи и те са по-добри от човека, по-силни и издръжливи, защото царевицата е по-силен и издръжлив организъм от житото(гена на житото съвпада с 85% от човешкия), тя например расте по-силна и голяма и издържа на суша.
цитирай
8. 4ervenaarmia - Диаманти - производство
01.05 09:46
Диаманти от графит(въглерод) се получават с пресоване, с високо налягане, но са много ситни. Получават се и от налягането на взрив. Използва се барут. Ако се използва мощен експлозив в бункер може да се получат по-едри диаманти.
цитирай
9. 4ervenaarmia - Пещи с висок комин за стоманодобив
01.05 11:08
Пещите с висок комин, не доменни, високи пещи, обикновена пещ като фурна но с висок комин, са най-добрите. Те дават стомана тъй като не са задръстени с руда и въглища като доменната. Има тяга, въздух, продухване и се получава стомана като бесмесерова и мартенова. Въглеродното съдържане се регулира с регулиране постъпването на въздух в пеща през отворите за тази цел. Те са с висока производителност тъй като топят и дават желязото бързо.
цитирай
10. 4ervenaarmia - Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Сайлоните идват.
02.05 10:25
Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Машините превъзхождат живите организми и човека в това число в всяко отношение. Изкуствения интелект на машините превъзхожда човешкия. Хората нямат бъдеще. Бъдещето е на машините. Хората ще бъдат заменени от интелигентните машини, компютри, роботи и други. Киборгите биороботи за живи машини и бъдещето е тяхно също. Сайлоните идват.
цитирай
11. 4ervenaarmia - Билкова рецепта за противозачатъчно.
02.05 10:25
Билкова рецепта за противозачатъчно.
Взема се кориандър. Не вреди и няма странични ефекти.
цитирай
12. 4ervenaarmia - Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените.
02.05 10:26
Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените.
Пият се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. За 6 месеца гърдите стават големи, а за 1 година много големи.
цитирай
13. 4ervenaarmia - Още нещо за свръхсветлинните РЛС и радио
02.06 17:49
На космическите кораби РЛС и радиосвръзката параболични антени са с захранване с мощност от 100Мт до 2ГВт по-малки и по-големи антени съответно. Поради Принципа на неопределеност мощноста им се увеличава от милиард до трилиони пъти. Това е мощно оръжие, не се надува мощността им ако не трябва.

Киборгите с наноботи, наноелектроника се захранват от тялото с резонанс на радиовълните на молекулите му - водата и водорода с мощност до ок. 1500Вт. А умножете по горните числа за радиооръжие. Такава жива машина може да изпепели цял град, не ами регион. Ако бие на водата и водорода вълни и използва многократно отражение от йоносферата може да достигне всяка точка на земното кълбо.

Свръхсветлинната РЛС фазова може да влияе и променя материята чрез квантите, материалните вълни - наслагването им, вълновите пакети, квантовата холограмна структура на материята,
цитирай
14. 4ervenaarmia - Как да се отървем от наноботите в организма. Обезвреждане на киборги с наноелектроника.
02.06 17:50
От наноботите в тялото може да се отървем лесно с електромагнитен импулс - ЕП. От него наноботите горят, изгаря наноелектрониката, тя е слаба и чувствителна -от ЕП, електромагнитния импулс гори. После остава само боклук, който се изхвърля лесно от тялото по естествен път.
Така може лесно да се обезвредят киборгите, които са с наноботи, наноелектроника, в тялото, организма.
Ако не искаш ЕП - електромагнитния импулс да повреди и другата околна електроника, просто поставяш киборга във фарадеева клетка - защитна клетка или камера от метал, която не пропуска ЕП на вън.
цитирай
15. 4ervenaarmia - ЕП - електромагнитен импулс се получава по следния начин.
04.06 17:55
ЕП - електромагнитен импулс се получава по следния начин. На осцилатор антена, най-добре Тесла бобина или подобна бобина, се подава мощен токов импулс от система трансформаторни бобини и прекъсвач или магнето, подобно на запалването на автомобилите, но даващи много по-високо напрежение. От мощен но кратък импулсен ток жиците на горят. Така се получава ЕП, електромагнитен импулс.
цитирай
16. 4ervenaarmia - Защита от ЕП - електромагнитен импулс на електрониката.
05.06 08:51
Защита от ЕП - електромагнитен импулс на електрониката. Електронните устройства се поставят в фарадеева клетка от метална ламарина или мрежа, а външното свързване се прави с биметални пластинки предпазители.
цитирай
17. 4ervenaarmia - SS Крилати дракони - Сайлонски сили Крилати дракони, в кирилицата S e буквата село, а С е буквата слово.
05.06 18:34
SS Крилати дракони - Сайлонски сили Крилати дракони, в кирилицата S e буквата село, а С е буквата слово.
Компютрите с изкуствен интелект се наричат "Орион"
Роботите се наричат "Спартак". Стандартният робот прилича на рицар в доспехи, прилича на центурионите от филма "Бойна звезда Галактика", с хоризонтален дълъг прорез за зрението, очите на робота. Те са от леки здрави метални сплави.
Киборгите биороботи се наричат "Кашик", защото се правят от каша. Бойните им сфандри са бронирани с лека, но здрава броня.
цитирай
18. 4ervenaarmia - Драсни пални клечица
06.06 09:14
Вместо космически се използва думата звезден. Примерно Звездни войски, Военно звездни сили, Звезден флот и т.н.
Вместо думата космос се използва думата вселена. За космическото пространство се използва думата пустотата.
Космическите кораби се наричат звездолети. Така е и по-точно, те са звездолети не просто космически кораби като сегашните, които летят само в близкия космос.
Астронавтите се наричат просто летци и летец. За бъдещето летенето в космоса е нещо обичайно и се наричат просто летци и летец.
цитирай
19. 4ervenaarmia - Някои правила за ракетите ПВО/ПРО
06.06 18:15
Ракетите за избягване зенитната защита са маневриращи, извършват хаотични маневри. За да не пропуснат цел, която извършва избягващи маневри, се пускат по две ракети една след друга на подходящ интервал, ако първата пропусне от следващата не може да се измъкне.
цитирай
20. 4ervenaarmia - Амазонки - феминистки от бъдещето
04.07 09:15
Амазонки - феминистки от бъдещето. Те нямат да имат нужда от мъже. Размножаване - ин витро, с добра организация медицинското обслужване може да насмогне. Сливат две яйцеклетки и оплодената зигота е готова. Ето ви детето. Жена се опложда от жена и нямат нужда от мъже.
цитирай
21. 4ervenaarmia - Те с жените е лесно - сайлонки по поръчка.
08.07 08:59
Може да ти направят жена по поръчка - сайлон. С какъвто искаш външен вид, нравствени и умствени качества, характер.
Дори няма да ти се налага да я крадеш с гравитолет звездолет и машина на времето от времето преди да е "употребена", защото ние стока втора ръка не приемаме... Употребявана стока втора ръка - никога! Това е жена за цял живот! Как?!
цитирай
22. 4ervenaarmia - Компютрите с комбинирана система и логика - цифрова и логаритмична
12.07 06:05
Компютрите с комбинирана система и логика - цифрова и логаритмична са с голяма изчислителна и оперативна мощ и са точни в същото време.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 123019
Постинги: 251
Коментари: 95
Гласове: 56
Архив
Календар
«  Юли, 2019  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031