Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2019 12:24 - Крилатия дракон откри истинската точна Теория на относителноста и Квантова механика. Космически технологии, звездолети гравитолети и машини на времето.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 95 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 09.12.2019 10:34


Крилатия Змей откри и намери истинската точната теория на гравитацията, Обща теория на относителността, Специална теория на относителноста, Квантова механика, изчисляване, космически технологии и космически кораби звездолети гравитолети, машини на времето.
Гениално просто е. Много лесно.
Вижте последните новости тук в блога му:
http://futuretechbg.blog.bg/

                                                Крилатия дракон.
Един приятел ми каза какво знае за Крилатия дракон.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2019/04/23/krilatite-drakoni-kosmicheski-korabi-kvantovi-kompiutri-izku.1654296
Уногондур, оно го не диреа. Изследва закона и по закона бе взет на небето.
Крилатия дракон разказва:
 - Намерих се под открито небе под звездите около черна дупка с космическата си флота. Не помнех да съм успявал да направя космически кораби и да съм излитал, затриха ме гадините. Бях с SS Крилатите дракони - Сайлонски сили крилати дракони.
(S е буквата село в кирилицата, С е буквата слово)
Крилатия дракон е о сами себе си породен не 8 братя. Защото са направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Крилатия дракон него го смачкали враговете ни заговорници на земята защото не им изнасяло технологиите му за свободна енергия и добив на ресурси, нали те държат богатството си и власта на контрола върху ресурсите и търговията с тях. НО той все пак успял да открие космическите технологии  и бил прибран от своите НЛО астронавти дошли от бъдещето, и направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.

Да, но сега е различно. Като въртиш напред назад във времето вземаш та променяш някои неща...
Горе има космическия НЛО флот на Крилатите дракони на Крилатия дракон.

Герб и знаци на крилатите дракони на Крилатия дракон, неговите НЛО астронавти.
Герба и знака на крилатите дракони на Крилатия дракон, неговите НЛО астронавти, е жълто-златист крилат дракон с перушинести криле с право тяло и опашка.(Малко напомня на орела на ФРГ.)
Знака на Военно звездните сили на крилатите дракони на Крилатия дракон, неговите НЛО астронавти, е витло хоризонтално разположено и криле.
Знака носен от бойните им машини е IYI.

Искания на Крилатия змей.
А ние искаме това което иска и Крилатия змей.
Това е блога му. Там са посочени исканията му:
http://futuretechbg.blog.bg/
Какво иска да направят тукашната България, за да се оправи и стане свястна страна.
Ние искаме откритията му да бъдат приети и използвани тайно, както е по препоръките му.
Искаме за откритията си да му бъде дадено възнаграждение поне 2 милиарда евро, те струват невъобразимо много повече, но тукашната България сега е бедна и ние се съобразяваме с това. Освен това трябва да бъде назначен за научно-технически кадър в Българска академия на науките и при военните.

Тези прости и скромни искания ние поставяме тук, защото ни се появиха разни тролчета, дето ни подхвърляха, че ще ни дават някаква нищожна милостиня. Ама, другари, вие с всичкия ли сте си, да се продаваме толкова евтино. Ние си знаем цената.
Крилатия змей е националист, не само социалист и е за безпартийна система и елитарно управление, като Военния съюз Звенарите.  Човека ви разправя за наука, техника и рационална политика и икономика, а вие...

Европари няма както няма, само ви лъжат за да кротувате и да да се надявате. Европа не дава никакви пари. Всички субсидии и европари са всъщност от бюджета, от данъците но го крият. За земеделието се дават субсидии от общо 3 милиарда лева, което е малко за бюджет. Останалите европари са малко, европроектите като пътищата се надписват умишлено за да се обясни защо се прави толкова малко с толкова пари, истината е че парите са по-малко от колкото лъжат че са. "Европа" няма да ви оправи, затрива ви само. С илюзии не се живее. Илюзията нема да нахрани ни вас ни децата ви. Трябва сами да се справим. Не е трудно, ще успеем, не сме по-лоши от японци и германци. И ние можем. Само ум трябва, наука и техника.

Ние казахме!

Ако вместо за разни глупости България заделя поне 5 милиарда годишно за финансиране и инвестиции в промишлеността или поне два-три, бързо ще се оправим и забогатеем. Трябва да се осигури финансиране на промишлените компании за направата на нови производствени мощности и модернизацията на стари. Държавата може и сама да инвестира и създава държавни предприятия. Това не е забранено. А в Япония го правят отдавна.
Така ще се реши проблема с недостига на капитали, поради който родната икономика се задушава и едва крета.
Та ние сме с 1/10 от европейската заплата при почти европейски цени. За къде сме. Нужни са спешни мерки за развитие на икономиката. Не само фискални икономии, от които полза никаква.
Трябва да развиваме тежка промишленост, високи технологии и др. Да настигнем развитите европейски държави. Да станем Балкански дракон.
5 милиарда годишно. Това означава българско автомобилостроене, електроника и какво ли още не.
Само силната икономика ще помогне за решаване на демографската криза.
Само тя ще ни направи истинска европейска държава, а не бананова република без банани, каквато сме сега.
Възможности за решаването на кризата в България има, но няма политическа воля за това. Всички политици гледат само паничката си и нищо друго. Не ги интересува България, а само да си напълнят гушките. Това е печалната истина.

Така е. Икономика държавна - забогатяване на народа.
Поне по 2,5 милиарда лесно ще се отделят от бюджета за инвестиции в реалното производство. Държавата и народа ни ще станат богати - лесно става.

Жени на Крилатия дракон.
Жените на Крилатия дракон са сайлонки  - съвършенни, много красиви и умни.
Официалната му жена е:
1.Гергана - Герчето или Гери, състудентка на Крилатия Змей от Учителския височка стройна елегантна с снежнобяла кожа, дълго лице леко стесняващо се от скулите към брадичката, която обаче не е тясна, с дълъг остър чип нос, красиви и финни черти, брюнетка, боядисва 
си косата руса.
И техните държанки, че жените се харесват, обичат да се гледат в огледалото че са красиви, на жената й е по хубаво с приятелки, отколкото само с мъж в леглото:
- Нина -
 съученичка на Крилатия Змей от Строителния, висока с хубава снага, заоблени форми, средноголеми гърди, красиво квадратно лице, чернокоса, с квадратно лице, яркозелени очи с червена краска около зениците.
- Ана -
 съученичка му от 4кл. отличничка, брюнетка, средна на ръст,  хубава фигура с заоблени форми, бедра, с хубаво дълго лице.
- Яна -
 брюнетка, висока снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Сoфи -
 руса, висока стройна с леко заоблени форми, големи високи гърди, дълго хубаво лице.
- Ани -
 руса, височка снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Олга -
 Олга съученичка му от 7кл. ср.ръст, русичка, симпатично кръгло-триъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми, отличничка.
- Боряна -
 Боряна, съученичка му от 7кл. брюнетка, ср.ръст, красиво правоъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми и големи гърди.
- Нина Самурая - Нина която учи с него курс по англ.ез. в нем.уч.център в Плевен, брюнетка, височка стройна, леко заоблени елегантни форми, хубави средно големшки гърди, дълга шия и дълго красиво лице с леко азиатска отсянка.
- Мария - Свищов СК 21гр. ср.ръст, хубаво тяло, средно големи гърди, кестенява коса, сини очи, длъжко триъгълно  красиво лице с дълъг остър нос и финни черти.
- Дияна - 
прилича на Дияна Ималова асистент СК Свищов, но е с по-красиви и финни черти на лицето, правоъгълно лице с изразени скули, брюнетка, висока с хубаво тяло стойно и снажно с заоблени форми.
- Румяна - 
 с фигура като на Венера Милоска, среден ръст, брюнетка, дълго триъгълно лице с дълъг остър нос с финни черти, големи гърди.
- Венцислава
 - висока снажна брюнетка с заоблени форми, дълга шия, овално лице и големи гърди.
- Тина - височка, брюнетка, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
- Виолета - 
височка, руса, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
Това ще са жените на Крилатия змей. Те са усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри.
Забележка: Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените. Вземат се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. По една щипка дневно. За 3 месеца гърдите стават доста големи.
Билкова рецепта за противозачатъчно.
Взема се кориандър една щипка месечно или копър две щипки, а хрян на върха на чаена лъжица. Не вреди и няма странични ефекти.
А жълта боя за коса за изрусяване. Прави се от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. От въглен и елхова смола се прави черна боя за коса. 

Крилатия Змей на 01.10.2019г му махнаха подплънките на скулите сложени му като бебе уж калцирал синузит, че на ренгена се видяха - пластична хирургия, че да прилича на осиновителите си, щото уж ги би било срам. Крилатия дракон/Крилатия змей е с хубав ген, клонинг, той е умен, сега има малка разлика личи в огледалото - няма му скулите. Упоен, лазерна хирургия. Рязали са добре, да, прилича на себе си.
Скоро го забеляза като се гледа в огледалото, опипа коста на лицето - разлика има. Крилатия змей е много доволен от промяната
.
Жените на Крилатия дракон/Крилатия змей са жените изброени по-горе усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри. Това е така за да са едно и в следващия, новия си живот, една плът и кръв.

Гергана:
image
Нина:
image


Забележка: Крилатия Змей Дракон се нарича, защото е Красимир Ангелов, а по някои крайща на България наричат змията краса - шарената, защото е с краски - шарки, та Красимир значи змей, а нашите змейове са крилати, освен това е Ангелов, а ангелите са крилати, значи пак Крилат Змей, от друга страна Красимир значи Крие се (на)мери, открил - Крилатия, а А не гол - с дреха - Дракон - пак Крилат Дракон. А и как да наречем Откривателя на космическите кораби(ракети) летящи в бездните на Вселената, а и теорията на Нищото, която е тайната на Квантовата механика и Теория на относителността - Крилат Дракон. Това е той, Крилатия дракон.
Но тези неща вече сме ги казвали, повтаряме ги само, защото вие не им обръщате внимание и се хващате за думичката да гоните Михаля...Гласувай:
2
21. 4ervenaarmia - Самодивите - размножаване, зачеват от сами себе си.
09.01 10:46
Самодивите - размножаване, зачеват от сами себе си.
Самодивите не се различават от обикновените жени. Те зачеват от сами себе си стига да изпитат хубав оргазъм по време когато им е дошъл цикъла. Може да маструбират или да правят лесбийска любов. Отделените хормони стимулират вместо обикновена яйцеклетка да се отдели готова оплодена от такава. Тъй като женските гени се прегрупират и преподреждат това осигурява генетичното разнообразие. Това е нормално и в него няма нищо лошо. Иначе самодивата може да зачене от мъжко семе ако иска когато не й е дошъл цикъла и не е вече заченала от сама себе си.
цитирай
2. 4ervenaarmia - Диви - самодиви
23.01 19:31
Диви самодиви прекрасни и много умни и талантливи.
Камелия - 8 щерки самодивски
Камелчето - 8 щерки самодивски, най-прекасните, като Герчето, Ганка, но по-красиви
Камелка - 3 щерки самодивски, приказно красиви
Ивана - 8 щерки самодивски

ПП: Камелия взема по 100 000 на концерт. Не е лошо момиче, а и Ивана не е лоша. С талант добри пари се изкарват и то честно.
Тя Лили Иванова и Слави не може да си позволи да й плати за покана в шоуто си. 100 000 не може да й плати, БТВто е бедно, нямат толкова пари.
цитирай
3. 4ervenaarmia - Самодиви още
25.01 12:01
Самодиви умни, красиви, прилични и порядъчни, добри момичета.
Евдокия Фердинандова Сакс Кобург Готска има щерки самодивски Герганчетата.
Юлия Октавиана Августа или Валя има шест щерки самодивски, хубавички, умни, прилични и порядъчни.
Нина Данова и близначката й Нинчето Данова имат по 4 щерки самодивски общо двете имат осем самодивски щерки, умни, красиви, порядъчни и прилични.
цитирай
4. 4ervenaarmia - Тя Герчето има три двойнички, но не са съвсем като нея, не са толкова хубави и са глупави и леки. Айшето и Айшетата.
26.01 11:17
Герчето или Гергана има три двойнички, но не приличат съвсем на нея, не са толкова хубави като нея самодивските близначки и майка им, а и са доста по-глупави от Герчето или Гергана самодивските близначки и майка им. Тези три двойнички са турчанки кадъни и са леки жени. В лицето разликата им е, че брадичките им са по-слабо изразени от Герганините самодиви. Това са Айше и двете й Айшета, те са пери... Айшето много обича да я бара всеки който минава, дори лично съм я виждал как искрено се радва на всеки случаен женкар да я барне по кръста...
цитирай
5. 4ervenaarmia - Ще се изкупите за дето заядохте Крилатият змей, той ще ви е Тато, а вие давате момичетата си! Авраам знаете, а Зиези, Зеус - Крилатият змей, от когото са бълг.
27.01 09:14
Лихвите ви по дълга ви към Крилатият змей.
Ще се изкупите за дето заядохте Крилатият змей, той ще ви е Тато, а вие давате момичетата си! Авраам знаете, а Зиези, Зеус - Крилатият змей, от когото са българите.
180 000 български недокоснати девици хубави, умни и добри момичета заедно с НЛО по разработките на Крилатият змей за сегашния Крилат змей и един от земните континенти, Азия или Северна Америка освободен и очистен само за него, предпочитаме Азия.
И още за него.
Рама - Яна. Или Сита от вената на англосаксонците срещу хубава Яна дето потурчихте като забравихте че сте от Аспаруховата конница, като не се учите от немците, предпочитате да си лягате в тора на торището...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Мита и истината за Мария Антоанета.
В Париж по онова време хлебарите еснафа дигат цените, тогава кралица Мария Антоанета казала на хората как да си приготвят домашни пасти, макаронени изделия, като замесят просто тесто и го накъсват на дребни късчета, после се сваряват на бързо. Българите наричат това ястие траханица.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Истината и мита за Сафо, наречена така от средновековните историци, понеже е Вангелита и е от племето на българите, бургарите от Тесалия и Лесбос. Тя не е лесбийка, а лекарка, знахарка, тя познава човешкото тяло и учи мъжете и жените как да зачеват деца, пише и стихове да учи девойките на ум и разум и да познават любовта, а тайната на зачатието е в т.н. галена любов, бъркана после с галите и французойките.
цитирай
6. 4ervenaarmia - Кръвта на прабългарите.
27.01 09:30
Кръвта на прабългарите е сарматките, саксо-унките и уногондурките от Онгъла или англосаксонките. Прабългарския мъж трябва да е Крилатият змей и никой друг.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Други
Прочетен: 143884
Постинги: 259
Коментари: 211
Гласове: 60
Архив
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031