Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2019 12:24 - Крилатия дракон откри истинската точна Теория на относителноста и Квантова механика. Космически технологии, звездолети гравитолети и машини на времето.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 2945 Коментари: 29 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2023 05:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Крилатия Змей откри и намери истинската точната теория на гравитацията, Обща теория на относителността, Специална теория на относителноста, Квантова механика, изчисляване, космически технологии и космически кораби звездолети гравитолети, машини на времето.
Гениално просто е. Много лесно.
Вижте последните новости тук в блога му:
http://futuretechbg.blog.bg/

[GIF]http://futuretechbg.blog.bg[/GIF]
image
                                                Крилатия дракон.
Един приятел ми каза какво знае за Крилатия дракон.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2019/04/23/krilatite-drakoni-kosmicheski-korabi-kvantovi-kompiutri-izku.1654296
Уногондур, оно го не диреа. Изследва закона и по закона бе взет на небето.
Крилатия дракон разказва:
 - Намерих се под открито небе под звездите около черна дупка с космическата си флота. Не помнех да съм успявал да направя космически кораби и да съм излитал, затриха ме гадините. Бях с SS Крилатите дракони - Сайлонски сили крилати дракони.
(S е буквата село в кирилицата, С е буквата слово)
Крилатия дракон е о сами себе си породен не 8 братя. Защото са направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Крилатия дракон него го смачкали враговете ни заговорници на земята защото не им изнасяло технологиите му за свободна енергия и добив на ресурси, нали те държат богатството си и власта на контрола върху ресурсите и търговията с тях. НО той все пак успял да открие космическите технологии  и бил прибран от своите НЛО астронавти дошли от бъдещето, и направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.

Да, но сега е различно. Като въртиш напред назад във времето вземаш та променяш някои неща...
Горе има космическия НЛО флот на Крилатите дракони на Крилатия дракон.

Искания на Крилатия змей.
А ние искаме това което иска и Крилатия змей.
Това е блога му. Там са посочени исканията му:
http://futuretechbg.blog.bg/
Какво иска да направят тукашната България, за да се оправи и стане свястна страна.
Ние искаме откритията му да бъдат приети и използвани тайно, както е по препоръките му.
Искаме за откритията си да му бъде дадено възнаграждение поне 2 милиарда евро, те струват невъобразимо много повече, но тукашната България сега е бедна и ние се съобразяваме с това. Освен това трябва да бъде назначен за научно-технически кадър в Българска академия на науките и при военните.

Тези прости и скромни искания ние поставяме тук, защото ни се появиха разни тролчета, дето ни подхвърляха, че ще ни дават някаква нищожна милостиня. Ама, другари, вие с всичкия ли сте си, да се продаваме толкова евтино. Ние си знаем цената.
Крилатия змей е националист, не само социалист и е за безпартийна система и елитарно управление, като Военния съюз Звенарите.  Човека ви разправя за наука, техника и рационална политика и икономика, а вие...

Европари няма както няма, само ви лъжат за да кротувате и да да се надявате. Европа не дава никакви пари. Всички субсидии и европари са всъщност от бюджета, от данъците но го крият. За земеделието се дават субсидии от общо 3 милиарда лева, което е малко за бюджет. Останалите европари са малко, европроектите като пътищата се надписват умишлено за да се обясни защо се прави толкова малко с толкова пари, истината е че парите са по-малко от колкото лъжат че са. "Европа" няма да ви оправи, затрива ви само. С илюзии не се живее. Илюзията нема да нахрани ни вас ни децата ви. Трябва сами да се справим. Не е трудно, ще успеем, не сме по-лоши от японци и германци. И ние можем. Само ум трябва, наука и техника.

Ние казахме!

Ако вместо за разни глупости България заделя поне 5 милиарда годишно за финансиране и инвестиции в промишлеността или поне два-три, бързо ще се оправим и забогатеем. Трябва да се осигури финансиране на промишлените компании за направата на нови производствени мощности и модернизацията на стари. Държавата може и сама да инвестира и създава държавни предприятия. Това не е забранено. А в Япония го правят отдавна.
Така ще се реши проблема с недостига на капитали, поради който родната икономика се задушава и едва крета.
Та ние сме с 1/10 от европейската заплата при почти европейски цени. За къде сме. Нужни са спешни мерки за развитие на икономиката. Не само фискални икономии, от които полза никаква.
Трябва да развиваме тежка промишленост, високи технологии и др. Да настигнем развитите европейски държави. Да станем Балкански дракон.
5 милиарда годишно. Това означава българско автомобилостроене, електроника и какво ли още не.
Само силната икономика ще помогне за решаване на демографската криза.
Само тя ще ни направи истинска европейска държава, а не бананова република без банани, каквато сме сега.
Възможности за решаването на кризата в България има, но няма политическа воля за това. Всички политици гледат само паничката си и нищо друго. Не ги интересува България, а само да си напълнят гушките. Това е печалната истина.

Така е. Икономика държавна - забогатяване на народа.
Поне по 2,5 милиарда лесно ще се отделят от бюджета за инвестиции в реалното производство. Държавата и народа ни ще станат богати - лесно става.

Жени на Крилатия дракон.
Жените на Крилатия дракон са сайлонки  - съвършенни, много красиви и умни.
Официалната му жена е:
1. Дияна Деница - висока, снажна, стройна, с снежнобяла кожа, с хубаво дълго лице леко скосено от скулите към брадичката която е ясно изразена, с дълъг остър хубав чип нос, брюнетка, боядисва 
си косата руса. Умна и красива. Точно копие Гергана с Учителскиа. Чонда Драгунова.
И техните държанки, че жените се харесват, обичат да се гледат в огледалото че са красиви, на жената й е по-хубаво с приятелки, отколкото само с мъж в леглото:
 - Дияна Василиса Зайцева - уч/лка финансови сметки, Свищака. Висока, снажна брюнетка, с хубава фигура правоъгълно лице с изразени скули, полуяпонка, очи - на бялата раса. Умна и красива.
- Адашката - от книжниците от градската им бърлога. Височка, снажна, с хубава фигура, красиво триъгълно лице, брюнетка, с леко азиатска отсянка, сев.корейска. Красива и умна.

- Ана -
 съученичка му от 4кл. отличничка, брюнетка, средна на ръст,  хубава фигура с заоблени форми, бедра, с хубаво дълго лице.
- Яна -
 брюнетка, висока снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Катя -
 руса, висока стройна с леко заоблени форми, големи високи гърди, дълго хубаво лице.
- Ани -
 руса, височка снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Боряна -
 Боряна, съученичка му от 7кл. брюнетка, ср.ръст, красиво правоъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми и големи гърди.
- Ели Самурая - брюнетка, височка стройна, леко заоблени елегантни форми, хубави средно големшки гърди, дълга шия и дълго красиво лице с леко японска отсянка, с остра брадичка.
- Дияна Самодива - с к
расиви и финни черти на лицето, правоъгълно лице с изразени скули, брюнетка, висока с хубаво тяло стойно и снажно с заоблени форми.
- Венцислава
 - висока снажна брюнетка с заоблени форми, дълга шия, овално лице и големи гърди.
- Тина - височка, брюнетка, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
- Виолета - 
височка, руса, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
Това ще са жените на Крилатия змей. Те са усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри.
Забележка: Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените. Вземат се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. По една щипка дневно. За 3 месеца гърдите стават доста големи.
Билкова рецепта за противозачатъчни.
Взема се кориандър една щипка месечно или копър две щипки, или хрян на върха на чаена лъжица. Не вреди и няма странични ефекти.
А жълта боя за коса за изрусяване. Прави се от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. От въглен и елхова смола се прави черна боя за коса. 

Крилатия Змей на 01.10.2019г му рязаха скулите - пластична хирургия, че ги бъркат самураите, щото уж ги срам от расата им, то ко можеха да се опрат и на малкия пръст на японците и самураите... Па уланите европейски са все монголи, а хусарите чехи...
Крилатия дракон/Крилатия змей е с хубав ген, клонинг, той е умен, сега има малка разлика личи в огледалото - няма му скулите. Упоен, лазерна хирургия. Рязали са, добре, лекетата не обичат самурайте, ние пък мразим лекета, а самурайте ценим високо.

Скоро го забеляза като се гледа в огледалото, опипа коста на лицето - разлика има. Но  Крилатия змей обаче си е пак Крилатия змей.

Жените на Крилатия дракон/Крилатия змей са жените изброени по-горе усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри. Това е така за да са едно и в следващия, новия си живот, една плът и кръв.

ЗАВЕТЪТ НА ИСТИНАТА:
Да не оставяш живи юди, че шъ треъ дъ ги и харантутиш поздне.
Юда ли е смърт. И не отговаряш. Който съ застъпи за него, смърт, винаги мож го стигнеш, ко ще и господ дъ е.
...
Интересувала ги Гергана, само чешмъта за хранилкътъ юдовскъ.
imageimage
[ТОЛКОЗ БЪРЖЕ ЛИ ЗАБРАЙ • ДЪ ВИКАМ И КОМШИЯТА НЕ ТОО ОНЯ МАЙНЕ]

Забележка: Крилатия Змей Дракон се нарича, защото е Красимир Ангелов, а по някои крайща на България наричат змията краса - шарената, защото е с краски - шарки, та Красимир значи змей, а нашите змейове са крилати, освен това е Ангелов, а ангелите са крилати, значи пак Крилат Змей. А и как да наречем Откривателя на космическите кораби(ракети) летящи в бездните на Вселената, а и теорията на Нищото, която е тайната на Квантовата механика и Теория на относителността - Крилат Дракон. Това е той, Крилатия дракон.
Но тези неща вече сме ги казвали.

За честитъ бабь Марть.
... : ...
Митя для Марть.
https://m.youtube.com/watch?v=V-t-W5ysumA#searching
https://m.youtube.com/watch?v=l5rg5rldCOM#searching
... : ...
Кат изпролетиш съ фанеш зъ зелено, конче...
С бабьъ Марть.
•••." ".••• 
... : ...
image

image
... : ...
image

image

image

image











Гласувай:
2



1. 4ervenaarmia - Самодивите - размножаване, зачеват от сами себе си.
09.01.2020 10:46
Самодивите - размножаване, зачеват от сами себе си.
Самодивите не се различават от обикновените жени. Те зачеват от сами себе си стига да изпитат хубав оргазъм по време когато им е дошъл цикъла. Може да маструбират или да правят лесбийска любов. Отделените хормони стимулират вместо обикновена яйцеклетка да се отдели готова оплодена от такава. Тъй като женските гени се прегрупират и преподреждат това осигурява генетичното разнообразие. Това е нормално и в него няма нищо лошо. Иначе самодивата може да зачене от мъжко семе ако иска когато не й е дошъл цикъла и не е вече заченала от сама себе си.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Самодивите раждат като самодиви само близначки двуяйчни.
цитирай
2. 4ervenaarmia - Самодиви още - за държанки на Крилатия змей.
25.01.2020 12:01
Самодиви умни, красиви, прилични и порядъчни, добри момичета.

Ана от 4кл. отличничката има 6 щерки самодивски.

Дияна Самодива има 6 щерки самодивски.

Ели Самурая има 6 щерки самодивски, те са 2 с по-широчка и 2 с по-тясна брадичка, а 2 с дълго овално лице.
Моделка Сафо с огледалцето - Жана Д Арк. Същинска Лени донесе благата вест, Хуба срази поробителите на майчината си земя. Пролет, завръз - вишните съ цъфнали кат обичайно, Омуртаг е строил ние помним.

Дияна Деница има 6 щерки самодивски като нея, 3 с по-остра и 3 с по-широчка брадичка.

Гергана от Учителския с всите си Герганчета и Ганка от Учителския с всите си Ганки. Те са височки, стройни с снежнобяла кожа, с длъжки красиви лица с дълги чипи хубави носове, брюнетки(са боядисваха с руса боя за коса), а й зеленоки/пъстрооки. Те самодиви, самодивски щерки и братовчедки. Поне 24 са.
... . ...
*****

Камелия има 8 щерки самодивски, тя е внучка на учителката по математика на Крилатият змей в 4кл. Цветанова. Средна на ръст, красива, с хубаво длъжко лице, хубаво тяло с заоблени форми, брюнетка. Весела, умна и жизнерадостна.
... . ...
*****
цитирай
3. 4ervenaarmia - Ще се изкупите за дето заядохте Крилатият змей, той ще ви е Тато, а вие давате момичетата си! Авраам знаете, а Зиези, Зеус - Крилатият змей, от когото са бълг.
27.01.2020 09:14
Лихвите ви по дълга ви към Крилатият змей.
Ще се изкупите за дето заядохте Крилатият змей, той ще ви е Тато, а вие давате момичетата си! Авраам знаете, а Зиези, Зеус - Крилатият змей, от когото са българите.
180 000 български недокоснати девици хубави, умни и добри момичета, амазонки и самодиви, заедно с НЛО по разработките на Крилатият змей за сегашния Крилат змей и един от земните континенти, Азия или Северна Америка освободен и очистен само за него, предпочитаме Азия.
И още за него.
Рама - Яна. Или Сита от вената на англосаксонците срещу хубава Яна дето потурчихте като забравихте че сте от Аспаруховата конница, като не се учите от немците, предпочитате да си лягате в тора на торището...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Мита и истината за Мария Австрийска - Мария Антоанета.
В Париж по онова време хлебарите еснафа дигат цените, тогава кралица Мария Антоанета казала на хората как да си приготвят домашни пасти, макаронени изделия, като замесят просто тесто и го накъсват на дребни късчета, после се сваряват на бързо. Българите наричат това ястие траханица.
Мария Антоанета е средно височка снажна с хубава фигура с хубави заоблени форми, брюнетка с красиво триъгълно дълго остро лице с дълъг остър правилен нос, красива жена. Тя е със силна воля и характер, умна и съобразителна. Обича да ловува, да язди кон и е добра в стрелбата, фехтовката и лова. Стабилна и порядъчна жена за което не я харесват развратните френски дворяни и придворни, била Австрийката, че не е лека жена като техните. Не позволявали да управлява вместо некадърния крал, докато в Австрия майка й Мария Тереза управлява отлично.

- Виена е кръстена на богинята на любовта Афродита, Венера като Венеция.
Само за сведение.
... . ...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Тамара Дияна известната царица на амазонките и победила персийския цар Кир Велики. Инана Хорезъмска, височка стройна и снажна, брюнетка, с красиво дълго леко триъгълно лице с азиатски очи/японски-корейски. Черкезка от Балканите (беси, меди и др. племена).
Наречена Тамара като поздравила Кир Персийски преди битката с:
- Мара, духай! - като му посочила да се върне в строя преди боя.
Кир Персийски с войската си е вкаран в чувал и загива в битката, главата му е взета и направена на чаша, по обичая.
Мара, духай! - заради известния партски поздрав, който е всъщност амазонския поздрав, конницата бяга и стреля гърбом по преследвачите, а при сгода се обръща и помита противника, разстроен и объркан.
Станала известна в Китай като Мо Дъ. Философ и майстор. Държавата трябва да е майка на народа и човека. Това е нейното учение. Мао Дун създала хунската империя е от рода й е Тамара Диянова. Сарматите са използвали първи свирещите стрели, те са нейните амазонки. Царете майки, техния строй е близък до инките азиатска система на производство.

Амазонките и сарматите носят по два колчана с по 84 стрели, единия на гърб, другия на седлото на коня окачен. Може да носят и лък и самострел, ако им се налага или по свое усмотрение.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Хуба, Хуба Тамара Дияна, сарматка, веща знахарка, мъдра и учена от старата си цивилизация. Тя е открила грохотния огън, барута.
Води амазонките, север, североизток. Избягали от гнета на хана Кубрата и мизерията на царството му. Истината за вътрешните дела и положение в Кубратовото ханство се крие от тукашните историографи, разпадането и краха му не е чудно изобщо.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Тангра, богинята Дияна, Вселената - майката богиня природа.

Тангра богинята Дияна, Вселената, Небето, Небесната. Та на(тази на небето, отгоре, над, на, върху) гра - изградена, устройство, устройството на света, вселената природа.
Дияна - Де и ена(Дето е и вселената), богинята майка природа, материята на света, материята, Тангра. Това е майката природа. Нея почитаме ние българите, това е истината. Тя ни е създала, родила, дава ни всичко необходимо за живота ни и всякакви блага да се радваме и да бъдем доволни и щастливи.
.....................................................................................................

... . ...***
Крилатия дракон бе оставен от предателите в бедност и мизерия, как да издържа семейство, как да се ожени. Да не говорим че непрекъснато е преследван от враговете си на които го хвърлиха предателите.
...
А за една нощ не сме, то е под достойнството ни...
... . ...
*****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .

***
Противо самодивска ваксина, да не ви правят бели щерките и жените.
Взема се кръв от жена/самодива и от кръвната плазма получена от нея се приготвя ваксината като на белите кръвни телца се маха клетъчната обвивка с сапони и се инжектира на мъж, най-добре в далака. Така се приготвя специфичната антигенетична ваксина и противо самодивска ваксина.
Противо самодивската ваксина не пречи на жените да зачеват от мъж.
*****

Антидот срещу противосамодивската ваксина.
... . ...
*****
Антидота срещу противо самодивската ваксина и лечение срещу нея, който може да се приложи преди или по-късно - после, е следния:

Автоимунна специфична ваксина. АСВ.
Ваксината срещу мутации се прави като ваксината срещу противозачатъчната или специфична генетична ваксина/щам Данте за мажове.
Ваксина срещу мутации се прави като се взема кръв и от кръвната плазма получена от нея с сапони се махат клетъчните обвивки на белите кръвни телца. После така получената ваксина се инжектира на същия човек, най-добре в далака.
... . ...
*****
Забележка: Тази ваксина е универсален имунен антидот. За разлика от свинската. ( : )...
*****... . ...*****

цитирай
4. 4ervenaarmia - Кръвта на прабългарите.
27.01.2020 09:30
Кръвта на прабългарите - сарматките, саксо-унките и уногондурките от Онгъла или англосаксонките. Прабългарския мъж трябва да е Крилатият змей и никой друг.
цитирай
5. 4ervenaarmia - Как да получим жени с желаните качества.
29.01.2020 09:52
Като слеем яйцеклетки от жени с избраните качества и външен вид се получават жени с желаните качества и външен вид.
Приличат си доста на желаното.

Яйцеклетките се сливат като при растенията при които така се правят хибриди от клетки в разтвор като се маха обвивката им с сапонини и те се сливат.

Яйцеклетки се получават от менструалната кръв, която се размива в разтвор. За повече отделени яйцеклетки се взима конска доза кориандър/копър/хрян.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Сапони се получават от растението сапунче. Лесно се смачква и размиват в малко вода.
Ако няма тази възможност, най-подходящи са сапуни получени от луга, поташ от промиване на растителна пепел и пресни хубави мазнини растителни или животински, като краве масло, лой и др.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
* ... . ... *
- Примерно за да получим остър дълъг и дори може би леко чип нос - длъжък нос и чипо носле или орлов нос и чипо носле.*****
Длъжки нослета по българско има доста, не са като немските, а са по-хубави - по-елегантни умерено длъжки нослета, не са и като гръцките носове, типично български са, няма ги при славяните.
И у черкезите има па длъжки и чипи нослета. Па прабългари, Кавказ и СВБ.
цитирай
6. 4ervenaarmia - Защо ЖЕНИТЕ се нуждаят от многоженство и от раждане и по самодивски.
10.02.2020 23:20
Жените се нуждаят от многоженство, от свой жени или държанки(според обичая и закона колко жени официално дава) със своя мъж, защото освен от мъж жената има нужда и от приятелка която да им помага и да им е опора в семейството, той мъжа е сам в семейството, а и мъжа си е мъж не е жена да задоволи женските потребности от приятелка и дружка.
За да има повече жени за многоженство, за дружки на жените, жените трябва да раждат и самодивски, но да не крият от мъжете и обезателно от мъжете си.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Самодивите раждат самодиви красиви с снежнобяла кожа.

цитирай
7. 4ervenaarmia - Как е най-добрия начин за преглед на маточната шийка.
11.02.2020 09:17
Освен аутопсия на трупове на сравнително млади жени, най-добрият начин да се види маточната шийка на жената, че е свита и затворена, за да се разбере че зачеване става само когато жената е достигнала оргазъм, а той е непрекъснат, поточен, е когато се разтвори влагалището на скоро родила жена, защото тя е още разпъната от раждането и се разтваря широко без мн. болка, а то има и обезболяващи. Скоро родила жена може да й бъде разтворено влагалището дори с голи ръце леко и лесно влагалището, инструменти лекарски са добри. Тогава може да се види как е вътре. Още едно време акушерките и лечители, едновремешните лекари го виждали като разтваряли влагалищата на родилките за прегледи, при проблеми в началото, после за сигурност за науката да ги изследват.
цитирай
8. 4ervenaarmia - А, знаете ли кога за пръв път се сетих, че жената й е най-приятно и лесно да я любиш и задоволяваш първо с близане.
11.02.2020 09:50
А, знаете ли кога за пръв път се сетих, че жената й е най-приятно и лесно да я любиш и задоволяваш първо с близане.
Още не знаех как го правят лесбийките, не знаех, не съм се и сещал, че може да се ближат, не съм мислил много как го правят, мислех играят си с пръсти, галят се и целуват.
За това че най-хубаво й е с близане да я задоволиш се сетих - е в училище, без изобщо да помисля и сетя за лесбийките.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Кончаят, кончаеш, кончая означава оргазъм.
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Не може да се навлажни хубаво влагалището на жената докато не е в оргазъм, не достигне върха. Това е истината.

Как иначе!?... То на сухо... как!?...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .

ПП: Да го намокри с плюнка с орална любов, тва за нищо не става и е само за изнасилвания...
Или да са маже с разни мазила, и то е същото, за изнасилвачи...
...
Орална любов за възбуждане!? Как!?... Само ще дъвче една кожа...
Орална любов е само за предпазване от забременяване след полов акт, ако така му харесва на мъжа да се задоволи и ако на жената й харесва да го направи...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
***
Женските тайни - трябва език. За пълноценна любов.
Жените не обичат проникването на мъжкия член. Това не може да ги задоволи, не им се получава.
Жените обичат само с език, само с език им се получава. Само с език може да бъде задоволена. Трябва да се лиже и целува клитора им, само това им харесва и ги задоволява, довежда до оргазъм. До върха с език жените стигат за 5-10мин. обикновено. Жените не свършват еднократно, те получават непрекъснат, многократен, поточен оргазъм, възбудата им не спада от оргазма а се усилва. При мъжа е друго, трябва са се пести спермата, че е малко, природна предпазна мярка, за това мъжа има еднократен кратък оргазъм и трябва да започва отново, ако иска да продължи любенето. След като жената е задоволена с език, вече може да се обладае, тя е силно възбудена и оргазмът и продължава, изпаднала в екстаз от оргазма проникването на члена не прекъсва, а продължава любовното й наслаждение.
Стимулирането на зърната на гърдите с ръце, пръсти и с целувки и език също може да доведе жената до оргазъм, и то им харесва.
Ако мъжа не иска да свърши бързо като усети че му наближава да свърши спира за малко като целува и гали през това време жената за да поддържа страстта и възбудата й.
Големия член причинява болка и неудоволствие на жената. Малкия член гали влагалището, нежно докосване - усещане, доставя удоволствие на жената.
Жените по природа не обичат да служат само за задоволяване на мъжката похот, това ги унижава, прави ги на пачаври. Жените искат любов. За това за тях е естествено да се отдават любов само когато се вземат с любимия.

Жените зачеват само когато изпитват оргазъм тогава свитата шийка на матката се разтваря, а матката засмуква семето иначе почти не зачеват. Амазонките като си правели изкуствено оплождане с вдухване на семето с тръстикова цев го знаели и маструбирали или правели лесбийска любов.
Жените зачеват от 8ми ден от цикъл до края му когато се изхвърля старата яйцеклетка, но семето в матка се запазва годно 7дни, така че жената зачева винаги когато не е в цикъл.
- Ако жената не изпита оргазъм матката не засмуква семето и шийка на матката не се разтваря, а семето изтича от вагината веднага, така че жената не зачева от този който не я задоволява, а само от задоволилия я.

Противозачатъчни билки - евтини, лесни за осигуряване и безвредни - кориандър/копър/хрян.

Най-удобната и харесваща се на жените поза за любене.
Най-удобната и харесваща се на жените поза за любене е жената да е отгоре, да така й е по-удобно и се чуства по-свободна, по-леко й е, не се усеща угнетена и потисната от мъжа. Тя може да полегне отгоре за да се целуват, като иска мъжа сам да контролира ритъма си да поспира за да удължи любенето то той се движи от долу, люлеи.
... . ...
Мъжът усеща оргазма на жената, тръпките на влагалището са много приятни.
*****
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Маточната шийка при оргазъм не се разтваря на повече от 1см и то при зрели жени. При млади жени ок.1/2см.
****
Никога не се насилвай да вкарваш у маточната шийка, ще нараниш маточната шийка и остава бездетна.
... . ...
*****
цитирай
9. 4ervenaarmia - Още държанки на Крилатият змей
13.02.2020 18:41
Към държанките на Крилатият змей са и още:
- Дияна Деница - с самодивските й щерки;
- Ели Самурая с самодивските й щерки;
- Ана от 4кл. отличничката с самодивските й щерки;
- Гергана и Ганка от Учителския с самодивските им щерки, сестрички и т.н.
- Дияна Самодива с самодивските й щерки;
- Мария Австрийска-Мария Антоанета(дона Гана - от тортите) с 6 самодивски свои щерки;
- Камелия с самодивските й щерки, внучката на Цветанова учителката по математика на Крилатият змей в 4кл.
- Ана с самодивските й щерки, съученичката от 4кл. на Крилатият змей, отличничката на класа.
- Гергана от Учителския с 24те й самодивски щерки;(минимум).
*****
... . ...
*****
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Самодиви умни, красиви, прилични и порядъчни, добри момичета.

Ана от 4кл. отличничката има 6 щерки самодивски.

Дияна Самодива има 6 щерки самодивски.

Ели Самурая има 6 щерки самодивски, те са 2 с по-широчка и 2 с по-тясна брадичка, а 2 с дълго овално лице.

Дияна Деница има 6 щерки самодивски като нея, 3 с по-остра и 3 с по-широчка брадичка.

Гергана от Учителския с всите си Герганчета и Ганка от Учителския с всите си Ганки. Те са височки, стройни с снежнобяла кожа, с длъжки красиви лица с дълги чипи хубави носове, брюнетки(са боядисваха с руса боя за коса), а й зеленоки/пъстрооки. Те самодиви, самодивски щерки и братовчедки. Поне 24 са.(27).
Гери.
• ORLA ****"'° STAGE •
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
MD STAG SLANG SRB RING0 MD05 RSTAG
... : ...
*****

Камелия има 8 щерки самодивски, тя е внучка на учителката по математика на Крилатият змей в 4кл. Цветанова. Средна на ръст, красива, с хубаво длъжко лице, хубаво тяло с заоблени форми, брюнетка. Весела, умна и жизнерадостна.
... : ...
*****
цитирай
10. 4ervenaarmia - Как се познава гена на хората.
16.02.2020 08:36
Как се познава гена на хората.
Те хората да немат само татко, то имат и майки. То не се гледа родословното дърво, то е родословното дърво мрежа. Гледайте възела, възела на тази мрежа, тоест самия човек.

ЗАБЕЛЕЖКА: Генетичните заболявания никога не прескачат дори и едно поколение без да се проявят. Иначе не са генетични.
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
То телосложение и ръст зависят от храненето и условията на израстване. Отглеждане. То се знае.
***
*... . ...*
То пък ако гена ти по мъжка линия е плохъй и майчиния ти не може да го замаже.
*****
... . ...
*****
.....….............................................................................................
------------------------------------------------------------------------------------------------
Мария Антоанета е за предпочитане пред Дева Мария. Мария Антоанета поне ще ви храни както може, а оная само божета предлага...
Мария Антоанета само с една руса боя за коса и става като същинска Снежанка.


Щерките на Дева Мария друсат кючеци в Шатрата с ония певачки - Влаа и Енчо...
Тя синеока и кестенява що се не почерни с мангалчета от служи на мола... Оня търговския, че и Мохамеда за божета пари не дава.
Тя Дева Мария е самата Султана Рачо Петрова...
- Султана Рачо Петрова е пери, тя е Мария Хабсбургска и е султанката Бафо на Османската империя от Виена, първата обсада... От треа да каните дамите на бал, с виенски валсове, поканете кавалерите... те ша доат!!!
"Защо ли Султана я свързвам все с Надежда Крупская..." - с поздрав за Иванчо петролния шейх.
- Марийка Ванчова Слаавкова... То плохий доктор кърпил ени червъ.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
Жана Д Арк е хубава и бяла, напомня Мария Антоанета, и прилича на Александър Велики и на Атила.*****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
*Те жените се се сещат как да родят като самодиви, като им дойде месечно кръвотечение се сетят да ударят една ЧКта и се надяват да заченат от самосебе си.
... : ...
*****
цитирай
11. 4ervenaarmia - Още държанки на Крилатия змей.
03.03.2020 08:23
Красиви и умни.
Самодивски щерки на щерките самодивски на Дияна Самодива и нейни внучки самодивски.
- Дияна Бисерка - висока снажна стройна, с снежно бяла кожа, с красиво правоъгълно лице с изразени скули, брюнетка, изрусява се, с 6 щерки самодивски.
- Дияна Маргарита - висока снажна стройна, с снежнобяла кожа, с красиво дълго лице леко скосено от скулите към брадичката с хубав дълъг остър нос, брюнетка, изрусява се, с 6 щерки самодивски.
- Дияна Зорница - висока снажна стройна, с снежнобяла кожа, с красиво правоъгълно лице с изразени скули и дълъг остър хубав нос, брюнетка, изрусява се, с 6 щерки самодивски.
- Дияна Деница има 6 щерки самодивски, тя е висока, снажна, стройна, с снежнобяла кожа, красиво дълго лице леко скосено от скулите към брадичката която е ясно изразена, с дълъг остър хубав чип нос, брюнетка, изрусява се. Самодивските й щерки са като нея, 3 с по-остра брадичка и 3 с по-широчка.
- Дияна Надежда - висока, снажна, стройна, с красиво дълго лице с остра брадичка, брюнетка, с 6 щерки самодивски, от тях една с по-широчка брадичка и зелени пъстри очи, една с по-широчко лице с леко азиатска отсянка и зелени пъстри очи, една висока снажна с хубави форми и тяло с дълго лице с заоблена брадичка.
цитирай
12. 4ervenaarmia - Знамето и герба на Крилатите дракони и Велика България. Сегашните.
14.03.2020 17:16
Знамето и герба на Крилатите дракони и Велика България. Сегашните.
Знамето на Крилатите дракони и Велика България е червено с крилат дракон с перушина с глава на орел с разперени крила и изпънати тяло и опашка.
Герба на Крилатите дракони и Велика България е крилат дракон с перушина с глава на орел с разперени крила и изпънати тяло и опашка.

Знака на казаците е червена петолъчка с златисти кантове.
... . ...
Крилат дракон с перушина и орлова глава, защото Крилатият змей ги бие в главата.
... А Тората я бие на таран като Списаревски.*****

- Барадж, змея на Волжка България е подобен, като грифон е, но с змейска опашка.
В Волжка България го носят на токите си.*
... : ...
*****
- По принцип гергань орловия змей е знак бълг.ВВС.
Това е златния орел, тва е бойния орел ка й ловен.
Дъ го не бъркат с др.орли. Царския орел беркут е германския, вран орел.
...
- Съ изход схватка пантера с орла, въй не увидили всьо, не слушайте коментарьи, у схватку хорошо видется, пантера упала, с 8м ов, ета не кот, у нейо здоров кокал не остал, а орел не бъйл ухватен пантеръй, как она упала, ета пантера, как въй мислите. Не увидите очевидное.
***° '
Хватката на орела е брилянтна, с нокти дръж муцуната, ха моо зини дъ апи. И фръка, дръпни пантерата от клона, тя с таа жестока орлова хватка моо удържи... Орел е с майсторлък.
***° '
***° '
- Сражение гергана с/у догана, позиц. щтрак, гергана е насилвана към проституция принудително но е отхвърлила натиска и на съд, тя е чиста изправена пред цербера фашистки Ани Галиция есесовеца, са той шъ съди, то па доктор Менгеле остаа да я преглежда, позиц. Ивън паша групенщурмбанфюрер СС франко фалангист посега на кръста й, о и дете имала от негвите у испаншко, сънувал чонка чон джапанка, на принцеси налита че го чака Гуантанамо, позиц. гергана само леко допре кръста на тишърта: мълчалива смразяваща ехидна усмивка, моля заповядай. Изследванията на кръви са туй е от ония от дигоксина, не е изобщо род гергана или принцесите, орлите дигоксин все намират и употребляет, Марийка Иванчова твай французкая пич с Ривиера, заработала на черное, нормандия бретан, лов с воробьов из бърдаков. Са с кого цуцат еврофень белъе рая. Те тук кат съ на Желтое море песъците дъ не съ от желтички, от Златни пясъци беа при Тато, са само смет из кръчмих, для сливъй... поръчай сливова че с тва шампанско шъ поръчам и дигоксина. Прилика гергана въглищарка очен далная.
***° '
- Витаминчи срещу настинка, дъ тий солено, за изтрезнеане след големия стид. Орлите бият на газ.
***° '
- Кайл, кат дигоксина тури го двойно дъ муй соленко. - идеален консервант. - за кисело зеле дори. Ти го сервират без дъ съ усетиш, имам баял дъ. То гад дигоксина лучший, е нека помни, да не забравя.
- Ширазка мома с мелнишко вино и... - на куката за разфасовка. - с о Скандерберга СС ко мойш го удари в устата.
... : ...
*****
Газ, майка им мръсна!
Края на вселена щи покажа, шгу видим, е не отново.
***° '''
Орион Плеяди, са кво увеличение, то близичко, и на 6х видиш нещичко, 8-9х обичайно, стаа, 100х препоръчвам.
...
- Луните на Север, внимавай, отвъд 75° север, и годинаците на Полариса, ок.85°север, то поповите лъжички съ маленки. Тва съ пада на Север къде о-ви Шпицберген, Северна Гренландия, заповядай там има обширен ход с юга, и крайните о-ви Северни Индии, баш край севера. То морето моо победиш, а кво ти пречи морска храна на трапезата, ти притреал край севера, а Австралия, тъй от овците Поларис не увидеш. А ква атмосфера для пласмент бройки моамедов харема там увидеш на дигоксин, то Кайл на немски.
Са от китолов, то скука, дай лов динозавръй то кислородни маски такъвь размер не предлагаме, за таквиз вишини, тва къде лий живело, надуе дроб от задух, кат ени балкани зн.ги. Са с дигоксина праа същия номер, а тва, е Венера не е толкоз синя, шъ ии на мораво кат вилаета, къде ли, дъ съ изпаднали, а останалите, е кога е светела Луната, буйни джунгли, па съ е дишало, треа дигоксин за опресняване на кръвните спомени, Некой кой долетел не е и излетел. Мъглявината в Орион, глей, Болшой взрив увидеш. Огледало Вселена колапс последния преждний увидеш Плеядъй.
Са кви рефлектори имаш, 10м сдвоени, и 2м сдвоени космически(;-).***°...
Вечеря логойско с кумис и спанак, шопска салата, млин кумисов, и чай или вишньовка по избор. Тва по случай края на вселената, ти го покаа, я.
Те са близичко, вижда са чудесно.
***° '''
Са с ква морска храна треа поменуваме безименните Ньойски тарани на ел.сонди бразилиянь Корпус спасение пропадавших в яме свет с начале, глей големи и северни морски животни, из рибах и костенурких, е й кракена калмар, кит обезателное. Растителност, из кафевих и червених, у Севера лишеи и мъхове не увидел, таких зони нет. Немеца знае, Кайл, с дигоксин дъ ти покажа пъ язе.
***° "'
- На Арарат ли кацнъа, брава, удари 12ка. (.^.) И калесъа тиквата... - орел първо мери, а и после мери дорде не е станало късно. То шаха тий пресметане.
- На висши балканев живет ил 12ка кат Арарата той север е Кавказ сниже, па ламь станеш. Ти треа диетка солчица, дигоксин ваксина. - ка шъ издържиш да не станеш ламь по връовете. - то съ знай, болгаров Тян Шан и Алтай етих грамадние балкани, Ламския балкан е го насреща.
***° ' ''' ""
Съзв.Лебед бившо, сег.Гол.куче. ок.4 звезди у жуп тууп бум. Звездъ Пукалипсисъ, мъгл.съзв.Орион, и звездъ Апукалипсисъ или Квачката, съзв.Дракон.
- Кога ти влааш другите вече излаат, т.е. на вх. си. Цикъл | завършва, ок.14 милиард.год. вселена сл. Гол.взрив, 6 милиард.год. е нач. | цикъл, а колапс сначале 16 милиард.год. до | цикъл.
... : ...***° '
• GOLD DGAM •
• RA3 • DGAM STAGEN • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 •
• RA3 • DGAM DRAM • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 •
• RA3 • TV DRG • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 •
*** *
•••' '••• •••°••• •••^••• [(>'•'<)] `*(>•<)*`° *
• ORLA ****"'° STAGE •
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
•••' '••• •••^••• •••°••• [(>'°"°'<)] (°^°)*(*•|•*) `*°*
цитирай
13. 4ervenaarmia - •'. *, ;• [|;|-|] [|;|"|], |, , ...
13.05.2021 17:33
•'.*,;• [|;|-|] [|;|"|] ,|, ,l, [,I,] ,/,/ //•(>• )) ))) ( ( (( •\ •<)•°"°•(>• -<-`•'. •••' '••• •••^••• ••• ° ••• [|::::|]>• --- [;;";;] '*°"°*' [* ***] //•:: :::
,|, •<)•°|*|°•(>• `">- •(>•`> )) ))) =•:: :: ;•--•- `"->- `'•> `"•> `'•>- •;*;• °;*;° •••'•'••• •••.' '.••• [>•<]\(>'<) `(>•<)*
(*•|•*) (°^°) ,|, •(;- ) ,|, •(;•) `•--•- `•-•>- `•--/- [,|,|,|] `\, ,,__.

*** *
ORLA ****"'° STAGA
DG99 • 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
MG42 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
• SRB STRAS • *3039** *01/4* • STRAS SRB •
*** *
цитирай
14. 4ervenaarmia - SRB SLOS
13.05.2021 17:49
M.CEISER JEG
`(>•<)* [-|-] `">-

STRAS SLANG
• 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
• 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 •
*6969** *3039** *01/4*

*** *
ORLA ****"'° STAGA
DG99 • 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
MG42 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
• SRB STRAS • *3039** *01/4* • STRAS SRB •
*** *

*** *
ORLA ****"'° STAGA
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
MG42 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
• STRAS SRB • *3039** *01/4* • SRB STRAS •
*** *
MG57 • 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
MG62 • 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
MG37 • 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 •
*** *
цитирай
15. 4ervenaarmia - - Къде е Ани, къде е Ани. Не бе ли Лейля ...
22.05.2021 09:48
- Къде е Ани, къде е Ани. Не бе ли Лейля с лизгията сабя Са Фо. - мойж ли я познаеш ка бъркаш императора Клавдия. - дирия намери, София зн.де от 11г не увидел. Нещо си объркал зеркалата.
•••
- Жана Д'Арк а еднъ височка снажничка стройна брюнетка, с овално правоъгълно лице с изразени скули и брадичка, хубава с гол.гърди кат едри зимни пъпеши, дъ е род Аспарухов с македонците, завета й бе дъ не одим по леки жени, а бе те жените не съ толкоз леки, Тюрингия е ка Марсилции са Бавария не бъркаш с Белгия. - младичка моо съ я бъркале св Георги, за Зарезан дай я насам, клигигиентал за зестра вм.Го Дзи Талог, те чакаа Го Дзъ заде Хиришима, а с некви хуне съ гърмеа и бия, я дрена щи покажа...
- Хакодате е Шикотан, о-в, папироса а огънче.- за. Владивосток.
•••
[57°N 114°O] РЕЙКЯВИК ЗА АРАПА ТАМ, ТУКЪ НА ТЕСЛЪТЬ ДРЪЖКАТА СОВАТА НЕ САМАЕ СОВА.
[41°N 143°О] МОНТИН СА КВО ИМ НА СОВИТЕ •3336• от ЕНИГМАТА НА КАЙЗЕРА •3669• и тн.
[зн.неко набира 211, стиъ до 911, то с коя зв.от от гори търсът 211 не си играат с SETI.]
*** *
- А Гери не сме си остай кн.студ.си я зе сама дъ я не види маманчето Мирела, те и я завардия тъ дъ я отърве полицията после, викаа чакаа, съ разоридат за сеира, съ подключиа Рангелова, касиерките, счетов.и таа свирачката Владимирова евангелската, апост черка.
- Са тескере не зн.ли ка съ издаа, то воен.случ.ситуации. - ти не покаа. - Иванко шъ свири първа цигулка...
*** *

*** *
ORLA ****"'° STAG
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
MG42 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
SRB STRAS • *3039** *01/4* • STRAS SRB
*** *
СОВЪЧКА УСЛЪЙШАЛА ТАТИНКУ ПАДАРКУ
*** *
[ГЛ.СИРИУС/СИРУШКА МЪГЛ. ПЪРВИЯ СВЯТ ЛИ ТЪРСИШ ПР.ГОЛ.ВЗРИВ.ТО НИЙ ГЛ.И ВТОРИЯ СВЯТ ОТ ДЕ ИДИМ ВЕГА МАРГАРИТА НЕБЕСЕН] • [ПЛЕЯДИТЕ ГЛ.БУДУЩЕ ФАЩАШ МИНАЛО]
цитирай
16. 4ervenaarmia - ЗВЕЗДИТЕ НЕ ГОВОРЕЛИ
26.05.2021 19:40
ИМА ЕДИН ИДИОТ ОТ СОФИЯ ПО ГОЛЕМО СЕЛО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ОТ ДЪ ВИДИ ВИЕНА МИНААЛ БЕЛГРАД • ДО ТУКЪ Е ПРЕЗ САРМАКАНТ ШЪ МУ Е СОЛЕНО • НЕ ВЕРВА ЧЕ ИМА МОЛНИЯ •<)•|.|•(>• ННТЕРКОСМОС БЪЛГАРИЯ РАДИОТЕЛЕТИП И БЪЛГАРИЯ "1300" AMD/RA3•R5
[*** *]
*** *
4120 1684 4121 6822
*6969**

#101 0 111*
*1101#
2205 4200 0000 0000
**2011*

*** *
ORLA ****"'° STAG
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
MG42 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
SRB STRAS • **3039* *01/4* • STRAS SRB • STAG RING •
*** *
цитирай
17. 4ervenaarmia - EDNA STRELA ZA №4
01.09.2021 10:36
Ме263
`':'>-
Me263ALF
:`':>-
до 3т с 2т боен товар, двиг.два по 10 000к.с. правоконтурни, двойно обтичане, турбореактивни. 2400км/ч Казанлък
с Роус Роуис витлови опашни до 750км/ч
|.|[|::::|]|'|'' ['||] [|'|] BATERIE FLAT [:,':][: ':]/[|||] AMD SIM [* ***]' '[(: :)] '(,,)' [(|___.)] ... [(; ,, ;)]' AMD FLAT TF TESLA FUNK
"|" "/`._,.__. ._,.___. '(,,)' ,,___. ,,,... ,,`\`\|'/',...,, ..;|;'-'|-'';|;;|; \, `\,
*1001
3228 2205 2033 4200
[LEILA ...4 1001 TA MARO jap. KOREA CHERKAS]

*** *
ORLA****"' RANGE
RA3 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 \
MG37L 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 \
FLS45 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 \
RA3R 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 \
FC24 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 \ 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 \\ GAS STUF //
*** *
цитирай
18. 4ervenaarmia - С Партскии поздрав
07.09.2021 11:02
('')[|::::|]|.||'|'' (''): [|::::|]:-||-/-::::-... [* ***] тесль круг, тесла осцилатор.
[(|'''')]['':] [('=')".''.'] `'--/- `'-/- `'> ,.. -''=' [(-'-)] ['(-'-)'] [*** *]'[('=')".''.'] CAMERA SCR45
[(-'-)|".''.'] [(; ,, ;)]' [(: , :)]'

[5-6`N 20`W] 10-20км Гибралтар.
[43`S 65`O] Борнео
[38`N 67`O] Черкот. майката на върбалака е елака трепетлика.
[80`N 32`O] Мурманск, битката при Мурманск е кога съ ражда Мохамед, унска морска пехота драгуни връщаме са и дома, индигово е небето белъе ночи, тревата дъ виж крави, свикваш кумис.
.,_-`|-`|-`|\_,. .,_-`'-`'-`'\_,. .,_/`'/`'/`|\_,. .,_/`'/`'\_,. `-``- `--``-
[13`N 13`O] Корфу 100-120км на 20-30км, сев.Драч на 30-60км брег, Коркинос. Плеенската дислокация Кукуш, Черкеската дивизия на Струмица. Стандартното въоружение българската мома е нож, балтийка, сабя кована, и тоо малкия 30см, самострелкъ, цевичката и гръми. Мамелюци съ Клеопатра джапанката й известничка.
Пустиняша, жегите ка и мраз умерена храна и пиене че ти призлява, 2л вода наведнъж ти прилошее, за тва манерка, из меръта крестянин не излазал. На песечна буря презглава и срещу ветъра на завет засипва. бурка ти е калашника и шинела, белите якички, бели платно, Биляно, белия слон още чекат зн.СВБ не е паднала, тейната бурка е бурнос фереджето е лекичко с забрадка, яшмака е под тех т.н.вечерна рокля, по бърдаци и кервансараи съ глеали, кат халате и пеньоаре наште. соке де кога България турско, туй Росия по Индия, Лахор, де Индия наше 7x. че кючека лици по сокака. Сайко учи.
Микерин 3г легионите на Цезар, после Цезар.
Манджуриа Корътепе балкан, на Текирджаг и Кюшемезли сокак.
':\-/:`';\-/:`;'';,/' .___.,_. ._,.__ ;-:)- ;);- :'`'; '-|'-'';|;
- Земаш ли пашо Султана, че Фердинанда чека.
*** *
- войнишкия чук, то с клюн кат кирка, все ковнеш нещо на стан, стануване, носи съ у кобура на коне седлото, до ланса, и др.копиа.
- мундирния колан е малко по широчък от обичайния, от кожа гьон или сукнено гайтанче, катарамата е карама ушна и с широка кукичка, тенекии, токата е с заврътане кукички отдоле две за ушото на катарамата трудно съ измъкне и две са зафат кукичката на катарамата. отпущиш и свиваш колана.
*** *
- а при фатка на лакти раме, хвъргаш го, с отстъпка, ко съ опъа му влааш с тъклъ. - жалко че не бе стъкларски магазин, дъ му поискам и огънче. - наземи с ритници.
- за ръчичка и подмишница с ключа надолу и на рамо, меташ наземи. - за ритника наземи ясен.
[|:><:|] (:-|-:) (-:|:-) (:>||<:) (>:||:<)
'-|'-'';|;..,.;|;''-|'-''-|'-'' ;|;'-|'-'';|;'-|'-'';|;''-|'-''-|'-'';|;.:;. .:';. .;';, .:':..,,. ._,.___. ._,.__. ,,__. ,/' ;/:-/:' ';\-/:`;-:)- ;);- "*''*'||.*''*'*'' ,,...|";'::';"|;.
- чонда, мушама с смола хвойна, не лак нокти, лачена, шинел тегли му смолата хвойна и мушама готоа, валенки мушама сукнени. - чонда имааме Червената армия, то му ватенка. - ботинки за Ботева.
- самурайскии дух:
._,___. ._,__. /" `/' ... ,:.;.
- немскии дух:
,,__. ;-:)- ._.,___. '(..); '(.); ... :'|,.
`\, "/` ("1") ("5")(-5-) (: ' :)(; ' ;) '(,,)'
._,.___. .___,._. ,,.;|;'-'|-'';|;;|;... ,,:,'.: ;/:-/:' ';\-/:` ;,':; ':-:";: ... ,,., ;-:)-__.,_.
[|:><:|] (:>||<:) (>:||:<) (-:|:-) (:-|-:)
Алтай гл.залеза Галактика и изгрева на надеждата, надеждата на принцеса Хризантема. - тоо пъ зн.легендата. - Фузлу бей, корпусите Дзинчана последнии с уните и ненския с динлина се сблъскаа. Богур крие неко тайни.
- [38`N 54`O] на стан пред Карганда, некои съ пред Сармакант Мечет, дъ ги лепна на Сармакант. Фана през Душанбе, Дой ран на двойната мера.
[-|-] (-'-)('5') :|: :|: ,|,,|, .;|;. ;/:-/;' ':\-/:` __.,_. ;);- ._,.___. ;-:'';---'- ;'`': ,;('::');, * ;-:":: ';-:":' ***`*"*'*** `*- *'**''**'* ... * ) `* '*

*** *
ORLA****"' RANGE
RA3 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 \
MG37L 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 \
FLS45 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 \
RA3R 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 \
FC24 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 \ 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 \\ GAS STUF //
*** *
цитирай
19. 4ervenaarmia - Ме263`':'>-Me263ALF...
04.12.2022 01:43
4ervenaarmia написа:
Ме263
`':'>-
Me263ALF
:`':>-
до 3т с 2т боен товар, двиг.два по 10 000к.с. правоконтурни, двойно обтичане, турбореактивни. 2400км/ч Казанлък
с Роус Роуис витлови опашни до 750км/ч
|.|[|::::|]|'|'' ['||] [|'|] BATERIE FLAT [:,':][: ':]/[|||] AMD SIM [* ***]' '[(: :)] '(,,)' [(|___.)] ... [(; ,, ;)]' AMD FLAT TF TESLA FUNK
"|" "/`._,.__. ._,.___. '(,,)' ,,___. ,,,... ,,`\`\|'/',...,, ..;|;'-'|-'';|;;|; \, `\,
*1001
3228 2205 2033 4200
[LEILA ...4 1001 TA MARO jap. KOREA CHERKAS]

*** *
ORLA****"' RANGE
RA3 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 \
MG37L 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 \
FLS45 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 \
RA3R 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 \
FC24 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 \ 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 \\ GAS STUF //
*** *

Двигателите с пет витла(7-8 са за големите, кат Ме263Г) на турбината и една перка за задвижване от реактивна огнена струя. Огнеупорна стомана. Журавлика е с осн.витла. десет градуса на трийсет. Горивните камери шест гърнета с форма аеродинамична за свръхзвук задължително такава да осигури правото протичане но затрудни обратното.
Горивната помпа наготово от дизелите но наедно, с регулация ръчна и автоматична с центробежен баланс.
[37°S 48° 92°O] Тринидат. .,/`|\,. .,_/`'/`|\_,. \., \-\-\ >='`=- (...)-'-
[23°N 26°O] ,|, ,/ `-"-'- [Стига си шлекал българските
Миражи Комета файле ами хвани истинско НЛО, аз хванах. Успешен прехват за българските орли.]
(>" "°" •<) [*** *]
*Комета 4 кат Мираж 2000 толкоз стига 2000км/ч с лек двигател.
цитирай
20. 4ervenaarmia - ENIGMA STEIER
10.02.2023 05:34
[GIF]http://4ervenaarmia.blog[/GIF]
ORLA**** *
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
MG37L • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
FLS45 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 •
RA3R • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 UN 0 1 •
FC24 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 \\ 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
MG2[1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0]
FLS44 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
FC75 • 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
... : : ... ... : ... ... : : ...

цитирай
21. 4ervenaarmia - 23445609
19.02.2023 02:22
334457
10013038
SS Waffen Abwehr Commando Gebirgestaffel
Schneider Schneiderstaf MG24 MG62 MG2 PA2
SS Waffen millice EINEN ERBE
CHO NEBU meine
Sultan Ivan Rachmetoff
Eitoss Kliment vl.54
7209145611
Frau Weif Sant Chorche Krest Stillen I ENIGMA STEIER Calcollatet Schuzt Staffel
GESTAPO ABEND Versuchen Stallen docher Swetlan liben Kinder SS Toten Kopf Abwehr Commando ALFA Luftwaffe Bulgaria Ceiser Prussien Konig Osterprussien Bulgaria Provence Ceiser Oster Prussia Jasah Jarsaa bank Hessen Frankfurt Mein 23 Kriegsmarine Schnieder Schnied general Nikolla Geckoff Schnieder Toten
цитирай
22. 4ervenaarmia - 332445
19.02.2023 02:32
10013035
332444
ALFA Luftwaffe Bulgaria Ceiser Sternekriege Weldkrieg Wolfgrupen Freichig creuc Gorge Freilichkeit I Reifeisen Staffel bersercs Tunga division Henderson Schnied general Eiwahs baba Pascha SS Toten Kopf Abwehr Commando Gebirgestaffel
SS Waffen millice BG Osterprussien Bulgaria Konig Jasah
Jarsaa
SS Waffen ALFA Adler jeger Abwehr Commando SA Kugel Jeger
SA CIF
MG2 PA2 StG45 SS Waffen ALFA
Schuzt Staffel
ENIGMA STEIER
1 1 1 1 1 1 1
1 1 1 0 1 1 1
1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
1 0 1 0 1 0 1 1 0
1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
[|.||''||.][|'||.||']:[|:|||:|][21/7.28].[(-"-)(:":)]' [|''''''|::;][::';] [*** *]
... : ...
SS Waffen Staffel III Wehrmacht Luftwaffe Bulgaria Ceiser Prussien Konig Osterprussien Bulgaria Konig
General Erma Schecherasiadoff Krassimier Angeloff Obergrupenfuhrer Luftwaffe Bulgaria Ceiser
цитирай
23. 4ervenaarmia - 1134
19.02.2023 02:44
11245608
10013035
Wolfgans
FW234 Wolfgans Hans
Me109G2Alf
Jenev WG Termit Luft 3.0 250 4.2 ... 1234 4455 6578 1784 . 1231*
Gold Silver Tscham Messer
Schnied Schnieder Staffel
Infant Elen O'Ren Rossien 3ml GAS22AF Ing.
Hunds Ewige Jude Jugular SS Waffen Toten Kopf
Abwehr Commando Gebirgestaffel I ENIGMA STEIER Calcollatet Schuzt Staffel bersercs
Berserc Ing 12ml Gliect Analg 2h 2 3 1h 5ml Atrop Ferd SS Waffen ALFA Adler jeger Wolfstuf Commando Gebirgestaffel SS Gallicien Fedgira
цитирай
24. 4ervenaarmia - 1134
19.02.2023 03:06
Royus Rous 8V 4l centcyclon
FC24 30mm Staffel schneider
MG37L HANS 6.25mm schneider
Schnieder Emental Staf 1.22
Schnied Cligentall Staf totgerecht
Aisen Mart Winterkachle
MG2 6.25 magazine 24 Schneider
PA2 Parabel Astra 12 6.25
StG42 Sturm Gewehr 6.25 Schniet Henderson schneider
Tunga Nargellie Oil
Wald Hessenbaum Tannensilver Boguriste Mitropolia Ugarcen Wolfdrace Kirchrens
Reich's Gewercke I Fridrich Grosse Reich's
Steier Meibach Rouys Rous 2l4 6x6
Meibach Maseratte ... luckse Rouys Rous 3l6 4x4
Balkan 72 Bordzing 4l2.2
Mottor Balkan 6R2 6l FW Foxwolf
Jeger ("1")
Glass Horosan Pluch
Eischen Optic
Jeger Dienst Macht Eixen lemone salc bier frustessen
KEIL Tockswaffe CaClOH Intelligence Academy Soffie Schecherasiada
4557 2445:1223:7689
4455*
Staffel Luftwaffe Adler Bulgaria Ceiser Prussien Konig Osterprussien Bulgaria Konig Osterprussien Katon Shan Dun Bulgarien Konig Euen II Hochenzeulehr Erma Schecherasiadoff
Gebirgestaffel SS Waffen millice jeger liben Jugular verbrechen
Luftwaffe Adler Classic Underwolf Schrege gotwissen
...
Pancer Panter 52mm Emental 75mm Lange horizont libbel
2m 1m telescopic Emental reflec
ELLO Electric Luftwaffe Location Obect Foxwolf Schnieder
Cascad Dinamo 200Mw 10 Wiet Isker Osam Antre Mesta Tunga Hochmarec
Alumin Horosan
Cola Ceicer Coca Cola Ceiser scerbe malc admilar caramel
nischeste salc ferment sant Luce
Horosan Gold Horesym Wien
Wolfschunden Foxzeit
Fedgira Fedain Sant Chorche Krest Stillen I ENIGMA STEIER Calcollatet Schuzt Staffel bersercs Tunga division Henderson NV USA Adler Luftwaffe Bulgaria Ceiser
Rous SCHANELL 5N-° Mentae Tee garten Stumblum. Fleiblum. Rotwannil.
Samurai Tee 500ml Mentae Garten tee
Lickor Norman Mentae Glog furme
Dragonrosse Schnied Rotfeillen
... . ...
Eirianoff general
general Erma Schecherasiadoff Krassimier Angeloff Obergrupenfuhrer Luftwaffe Bulgaria Ceiser Sternekriege
цитирай
25. 4ervenaarmia - Kriegsmarine Ceiser Reidern
19.02.2023 09:46
Brestlau Konig Euen kreutzer
Geiseneu flugstaffel ship
Ceiserneu kreutz
Schanhorst esmin
Freilicher minen
Awant minen
Konig shune tradschip
Stagneu tradeschip
Nargellie Oil stuffel
U532 I ENIGMA STEIER Calcollatet Schuzt Staffel SA Kugel Jeger Dienst
... . ....
Cavalarery horst Schan Tguttu Andalusian Tannengebirge...
...
magnit magnitmine stuff frei weit
mit winten
- Wen tankn.
- Versienden.
- Wer Gelde.
- Betrinkt.
: Armaniac Dobrottieca Koniac Konig Schampan Wehrmutkonig.
... .
FW45 FF44 Feuerfox fleuhtcyclepulwern Fleugeblume.
FW42 4x Rouys Rous Flugcraft hoch
FW44 Flugcraft FF44
FW45 Flugcraft FF43
FW69 FF43 Feuerfox fleuhtcyclepulwern Fleugeblume.
... .
LZ Luftwaffe Zeit
цитирай
26. 4ervenaarmia - GS Weissgans Nicopolls Erstengebirge 24 45
24.02.2023 13:45
GAS Ipit Schuckare
Na2SO3
CaC2
H2O
clorat watter Baden Baden minnerealen schwamstof.
Kriegische Kugelstaffel 302
SS Waffen millice BG Osterprussien Bulgaria Konig SS Tockswaffen Gebirgestaffel SS Waffen ALFA Adler Luftwaffe Bulgaria Ceiser Sternekriege Weldkrieg Wolfgrupen Freichig creuc Gorge Freilichkeit GIF Sternekriege Reifeisen Staffel bersercs Tunga Nargellie I ENIGMA STEIER Calcollatet Schuzt Staffel bersercs SS Waffen millice BG Osterprussien Bulgaria Konig
Pherde gesprach Bulgarien Blud Cavalarery Schnieder Reifeisen Staffel III Sterne !...
цитирай
27. 4ervenaarmia - GS Ausch Wietz Schan Dun Dunay Osterprussien Bulgaria Konig
24.02.2023 14:13
-//- -//- -//- !... !
II Pherde Sprachen Mutter deine!... !
цитирай
28. 4ervenaarmia - Freimde sprache Pherde gesprachen
24.02.2023 14:29
• sellemses jugular
• serbes gienchade
• haffuss soffie
Kreutz Ceiser Kriegekreutzer I
... .
цитирай
29. 4ervenaarmia - Putta Chine EU Bosffor vs Achtung Bus Eir
24.02.2023 21:30
Turkay votte mitt unser goldkirchen Frau Kinder Hessen.
Turkay Part Dogan Eir Bus votte EU Anschlus Hunnen Chine Shan Dun Bulgarien Dalien Port Artur Freiheit Hunnu Bulgaria NOA Chine Shan Dun Bulgarien Dalien mein Lady Gergana Berckovska Jasah Jarsaa Macht Frei Himmel Bulgarien Dalien mein.
Anschluss Staffel Osterprussien Bulgaria Konig Osterprussien Bulgaria general Erma Schecherasiadoff Krassimier Angeloff Adler Obergrupenfuhrer Luftwaffe Bulgaria Ceiser
N332445
GN10013035
T1001
SS Waffen millice BG Osterprussien Bulgaria Konig
08 44 99 00
цитирай
30. 4ervenaarmia - Обезвреждане ислямски терористи
25.02.2023 00:28
1.Кола бомба трябва спре не стигне, по устав Кригсмарине Адлер гориво, значи мери резервоар и капачка. - 20м мин.
2.Човек жива бомба, требва уцели са взриви да не стигне. - знае се стигне. - значи бомба, молот на капачка, или бой на глава у цели задължително.
3.Самолет отвлечен значи по нас туристи на екскурзия от те отвлечени естествено сваля. - са сваля и ... значи сопаджий терористи ислямски пехливан асман джихада. - сопа с тапа може и с гума.
4.Ислямски обичай кючек гюбек хареме наложници моабети... тайно оръжие исляма разложение напреднали общества де тва преживено первая професия де де с зелена карта е за майор кьониг. - лице задължително открие значи кой укрива лице ислямист. - ка укрива заплашени СС Абвер веднаа открива.
цитирай
31. 4ervenaarmia - ENIGMA STEIER
25.02.2023 04:13
... 124*
4334 5678 2987 4056
2345*
Bank Hessen Bulgaria Deutchlant bank Hessen Bulgaria Deutchlant bank SS Waffen millice BG Osterprussien Bulgaria Konig Osterprussien Katon Shan Dun Bulgarien Dalien Port Artur Freiheit Hunnu Bulgaria NOA Chine Shan Dun Bulgarien Konig Euen II Wallhalla I ENIGMA STEIER Calcollatet Schuzt Staffel bersercs SS Waffen ALFA Adler Luftwaffe Bulgaria Ceiser
GN10013035
N332445
Alles gut
Guss Kuss
Geschenck intendant Gewehr Reich's Flug Wercke Ceiser Oster Prussia I ENIGMA Bulgarien Konig Osterprussien Bulgaria
цитирай
32. 4ervenaarmia - Да байонета е бой с нож сабята е фехтовка бий го на нож.
25.02.2023 07:48
Са тва е най ефективния стил фехтовка драгунска.
За стрелбата бронираната кавалерия предпочита лък жилавия, а леката самострел лек и точен. Драгуни колко броня ти трябва.
Егерите да корпуса т.н.самодиви.
На раята главата първо да ти е мирна буната.
И с две дружини черкези, корсари дъ ти излей черно морето.
Черкези на кит.славянки честито. Е са.!? А са рев Кандия.
Тва е война и ка ти каа живот.
Бориш живота воюваш с смърта.
Да тоз е гръцкия с дротика сулица, наш и с стрели.
То си е храброст кат ти затъмнят слънцето. А роб на турци военна служба, богомили ми ка се на кройц.:
- Добро утро събуди се с дракона кат спа с трите мечки. - алаа исканде исмаде моабе. - кебаб с пиво от свататя. Да блага че на ракия...
... ! ... ---' '--- (--''--)['--''--']' •••°••• [*** *]' [('*|*')] [(>:|:<)] [(:*:)] |"' --v-- '^' *"*'-
Митра е светската да Заратустра Улуг бег Феджира Федаин. Илюминаците с топове Ярсах ясаа.
цитирай
33. 4ervenaarmia - Евангелие от Мария (-:-) ---' '--- ... : : ...
25.02.2023 10:39
Витлеем отидох на масажист от за деца зор.
Писа ми френско сирене топъл хляб и цариградско вино.
Отидох в близкото военно поделение.
Бай Ганьо каа че тъй требва пост от греовно.
Отидох при доктор каза че за толкоз пари толкоз и той зима за деца.
Па при бай Ганьо стана с скара и бира горница от избор.
Са на кадията еми верно пищех кат стигна до Догана и избори.
цитирай
34. 4ervenaarmia - На 9ти рожден ден цел български народ са търси Роза Люксембург че - х год. То на 6 1/4 кончален конец ... медици Чине Хуне медвет де чел'овешки!
04.03.2023 00:43
Смех...
Гестапо библиотеки с толкоз древненски кралици албума!
***
Чете червена книжка от с бела тук прускии балкане на тез кафе терор. - проверка док.
Принцес закуска:
Топено сирене с пудра 20мин фурна
хляб 200гр топено сирене
кетчуп сандвич РУР
... . ...
цитирай
35. 4ervenaarmia - ENIGMA FOLG
04.03.2023 00:44
ADLER
MG37L • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
FC24 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 \\ 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 304370
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •